Apartmanski kompleks BLUE HORIZON 3*Przno Miločer

Pržno, Miločer Leto 2015 apartmani Miločer Przno

Apartmani -BLUE HORIZON 3*- Przno Miločer

Raspolaže velikim brojem različitih apartmana, koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela Residence i čije usluge ishrane gosti mogu koristiti uz doplatu. U pitanju su studio, jednosobni i dvosobni apartmani. Svi apartmani imaju balkon, kao i kompletnu opremu (kuhinja sa posudjem, kablovska TV, klima uredjaji u svim prostorijama, kupatilo sa tušem i veš mašinom.

Apartmanski kompleks BLUE HORIZON 3* Przno Miločer-Studio apartmani predvidjeni su za boravak 1, ili 2 osobe, jednosobni, za boravak 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece, a dvosobni apartmani za maksimalno 5 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i dvoje dece.

Apartmanski kompleks BLUE HORIZON 3* Przno Miločer-U centralnom delu kompleksa, nalaze se dva bazena (za decu i odrasle).U okviru kompleksa, nalazi se garažno mesto za svaki pojedinačni apartman.Gosti hotela za korišćenje plaže imaju sledeće opcije: korišćenje plaže hotela “Maestral” (200 m udaljenosti) uz doplatu za plažnu karticu koja važi za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina i koja uključuje korišćenje dve ležaljke, suncobran i peškiri za plažu (oko 20,00 Eur za komplet po danu), gradska plaža “Pržno” u produžetku Maestralove plaže (250 metara udaljenosti) koju mogu koristiti besplatno i besplatan prevoz za okolne plaže na Svetom Stefanu, Kamenovu ili Bečićima

Przno – Ovo malo mesto nalazi se zapadno od Miločera u uvali zaklonjenoj od vetrova, između maslina i smokava, sa brojnim bistroima, prodavnicama, poštom, ambulantom.
Barkom se može stići do „Dobrog pijeska“, žala prekrivenog srebrnim peskom, a prijatnom šetnjom kroz borovu šumu stiže se do Miločera i nekadašnje letnje kraljevske rezidencije kao i čuvene „Kraljičine plaže“.

Apartmanski kompleks BLUE HORIZON Przno Miločer

Doplate → boravišna taksa i osiguranje – odrasli 1,30 eur , deca od 2 do 12. godina 0,50 eur , deca od 12 do 18 godina 0,90 eur po osobi i danu  dečiji krevetac 7,00 eur dnevno  doručak 6,00 eur po osobi i danu  polupansion ( doručak i večera) 14,00 eur po osobi i danu ( deca do 12 godina 50% popusta)  minimalan boravak 3 noćenja, za kraći boravak uvećanje 70%

PROGRAM PUTOVANJA Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje. Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge. U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje ( vise informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA Akontacija 40% , ostatak – odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate

Apartmanski kompleks BLUE HORIZON 3*Przno Miločer – GALERIJA