BEČ NOVA GODINA 2019 bez noćenja – Polazak iz Kraljeva

B E Č NOVA GODINA BEZ NOCENJA Polazak iz Kraljeva

30.12.2018.-01.01.2019 – 47 Eura

BEČ NOVA GODINA BEZ NOCENJA

Čarobna, magična, najluđa noć kako je mnogi zovu, novogodišnja noć je nešto posebno. Trenutak kada sebi i svojim bližnjima želimo bolju i uspešniju, da nova godina bude srećnija i veselija. Dočekajte je u Beču!!!

bec-nova-godina-bez-nocenja-feniks-tours

Beč Nova godina bez noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:

DOČEK NOVE 2019 GODINE U  BEČU
AUTOBUSOM- bez noćenja

                                                     

30.12.2018.-01.01.2019.

BEČ Valcer,Saher torta,balovi,bečka filharmonija…simbolizuju prestonicu Austrije-BEČ.Moramo pomenuti I prelepu gotsku katedralu Stephansdom iz 13. Veka. Prošetajmo do  Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi širili svoj politcki uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba u kojoj su se odmarali.Fascinantni  parlament,  zgrada Opere I Rasthaus oduzima nam dah. Primer Art Nouveau arhitekture nose  pečat čuvenih secesionista poput Gustav Klimta I Egona Silea. Upoznajte Beč iz jedne sasvim posebne perspektive u Novogodišnjoj noći sa Felix Travelom…

     PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN 30.12.2018. Polazak iz Kraljeva ,Vrnjacke Banje ,Trstenik ,Krusevac ,Čačak ,Jagodina , Paraćin ,Beograd ,Novi Sad )s u večernjim satima .Noćna voznja preko Mađarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

 

2.DAN  31.12.2018. BEČ – U jutarnjim časovima dolazak u Beč .Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: Hofburg, Parlament, Gradska kuća, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva ,dvorac Belvedere ,Dunavski toranj Slobodno vreme za uživanje u čarobnoj novogodišnjoj atmosferi i euforiji i  priprema za DOČEK NOVE 2018. GODINE.Beč je jedan od najlepših gradova u vreme novogodišnjih praznika i može se pohvaliti sa čarobnim novogodišnjim vašarom-CHRISTMARKT.Povratak za Beograd u dogovoreno vreme oko 02:00h.

3.DAN 01.01.2019. BEČ-BEOGRAD – Dolazak na mesto polaska u podnevnim satima .

Cena aranzmana        47 e ( Polazak iz  Kraljeva , Vrnjacke  Banje

                                                      Trstenik ,Krusevac , Čačak  )

Cena aranzmana        38 e  ( Polazak iz Kragujevca , Jagodina ,Paraćin )

Cena aranzmana        35 e  ( Polazak iz Beograda )

Cena aranzmana        30 e  ( Polazak iz Novog Sada )

 

NAČIN PLAĆANJA:

-Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana

-Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA Feniks  tours putovanja ili odlozeno  bez uvećanja pokricen čekova  na tri mesecne rate .

-Kreditnim karticama: Dina, Visa, Maestro, Mastercard

ARANŽMAN OBUHVATA :

– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu

– obilaske prema programu

– usluga predstavnika agencije/vodica,

– troskove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-Medjunarodno zdravstveno osiguranje

-Individualne troskove putnika

NAPOMENE:

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

  • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  • Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  • Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
  • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
  • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FENIKS TOURS PUTOVANA

LICENCA MINISTARSTVA OTP 01/2016

.

Rok za prijavljivanje i dostavljanje dokumentacije je do popune mesta.

  Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

 

Cenovnik br. 5 od  01.11.2019.

U MOŽETE VIDETI NA SLEDEĆEM LINKU http://www.feniks-tours.rs/category/nova-godina/

bec-nova-godina-feniks-tours