BERLIN NOVA GODINA 2019

Berlin novogodišnje putovanje

Nova Godina 2019 Berlin 29.12.2018 – 04.01.2019.

Haos u najsavršenijem obliku, gde se sreću istok i zapad, gde zidovi išarani grafitima gledaju na savršeno uređene parkove, gde su žurke u napuštenim skloništima, zoo vrt u palati, a galerije na ostacima ogromnog zida. Grad koji nikada ne spava – to je Berlin!

Jedinstven i neponovljiv, grad koji je postao dom svih nacija sveta, prestonica ujedinjene Nemačke od 1990. godine, jedna od 16 nemačkih saveznih država, nalazi se na severo-istoku zemlje, potpuno okružen saveznom državom Brandenburg. U gradu živi oko 3,4 miliona stanovnika (pre II svetskog rata oko 4 miliona) i smatra se jednim od najmultikulturalnijih gradova na celom svetu (zastupljeni predstavnici 190 nacija), a takođe i liderom na poljimamoderne i alternativne umetnosti, muzičke i filmske produkcije.

PROGRAM PUTOVANJA : BERLIN NOVA GODINA 2019 .

Doček Nove godine u Berlinu uz obilazak Beča
7 dana, bus+hostel/hotel U CENTRU GRADA

FIRST MINUTE CENA DO 03.11.2018: 159EUR HOSTEL/199EUR HOTEL
NAKON 03.11. CENA SE POVEĆAVA ZA 20EUR

Period putovanja: 29.12.2018-04.01.2019.

Dan 1 (29.12.2018): Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuće cveća) u 21:00h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, smeh, muzika… Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 2 (30.12.2018): Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Pravimo desetočasovnu pauzu u “carskom gradu”. Slobodno vreme za klopu, šetnju i upoznavanje austrijske prestonice. Fakultativni obilazak grada: Štefansdoma, trga Marije Tereze, Muzejske četvrti i drugih znamenitosti. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska do Hundertvaserhausa i Šenbruna. Polazak za Berlin u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja preko Češke sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 3 (31.12.2018): Dolazak u Berlin u prepodnevnim časovima. Berlin city tour – fakultativni obilazak grada autobusom: Aleksandarplac, TV toranj, Mite, Berlinerdom, Bulevar po lipama – “Unter den Linden”, Brandenburška kapija, “Check-point-Charlie”, Potsdamerplac. Smeštaj u hostel/hotel u popodnevnim časovima i slobodno vreme za upoznavanje grada. Izlazimo u provod. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

Dan 4 (01.01.2019):  Slobodan dan za fakultativni obilazak grada. Noćenje.

Dan 5 (02.01.2019): Fakultativni izlet do Drezdena, bivše prestonice kraljeva Saksonije, prelepog grada u Istočnoj Nemačkoj: Dvorac Cvinger, zgrada Zemper Opere, palate, muzeji (ovde možete pogledati galeriju starih majstora kao i drezdenski dijamant), protestantske katedrale… Drezden zbog svoje lepote zovu “Firenca na Elbi”. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Dan 6 (03.01.2019): Pakovanje stvari i napuštanje soba. Stvari stavljamo u bus, a mi imamo slobodan dan za šetnju, obilaske, kupovanje suvenira i ostale aktivnosti. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Češke, Slovačke i Mađarske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 7 (04.01.2019): Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

BERLIN FIRST MINUTE CENA DO 03.11.2018: 159EUR HOSTEL/199EUR HOTEL
NAKON 03.11. CENA SE POVEĆAVA ZA 20EUR

Prilikom prijave plaća se avans od 50eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke. Druga rata se plaća u dinarskoj protivvrednosti najkasnije do 29.11.2018.

Opcije plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje
 • Plaćanje čekovima
 • Plaćanje preko računa
 • Plaćanje platnim karticama

Aranžman obuhvata :

 • Kompletnu organizaciju i vođenje puta
 • 3 noćenja sa doručkom (buffet) u  hostelu u širem centru Berlina (1/6, 1/8 kreveta u sobi, svaka soba ima svoje kupatilo) ili 3 noćenja (bez doručka) u hotelu Ibis Budget Berlin Alexanderplatz u centru Berlina (1/2 kreveta, svaka soba ima svoje kupatilo)
 • Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio video oprema) na navedenim relacijama

Aranžman ne obuhvata :

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 5 dana pred put)

***zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da OBAVEZNO UZMU međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice

 • Obaveznu turističku taksu oko 5eur za sve dane koja se plaća po dolasku u smeštaj
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Individualne troškove u smeštaju i za vreme putovanja
Germany Wall Anniversary
Aranžman za Berlin , BERLIN NOVOGODISNJI PROGRAM