BUDVA – NOVA GODINA 2019 polazak iz Kraljeva

BUDVA POLAZAK IZ KRALJEVA DOCEK NOVE 2019. GODINE
BUDVA

1. dan (29.12.2018.) subota: NIŠ – BUDVA

Polazak iz Leskovca sa parkinga železničke stanice u 20:30h. Polazak iz Niša u 21:20h sa parkinga hipermarketa Tempo. Mogućnost prihvata putnika sa svih usputnih stanica u blizini Aleksinca, Pojata, Kruševca, Trstenika, Kraljeva… Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe i regulisanja graničnih formalnosti…

2. dan (30.12.2018.) nedelja: BUDVA

… Dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane vile. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Muzički program na trgu ispred Starog grada počinje već od podneva bogatim kulturno – umetničkim programom.  Noćenje.

3. dan (31.12.2018.) ponedeljak: BUDVA – KOTOR – BUDVA

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno izlet do Kotora (polazak u 12:00). Razgledanje starog grada u pratnji lokalnog vodiča: Gradski toranj, Katedrala Svetog Tripuna, Crkva Svetog Luke, Pomorski muzej, Crkva Svetog Nikole… Slobodno vreme za šetnju i odmor… Povratak u Budvu do 17:00h. Pripreme za doček Nove godine. Novogodišnji program na trgu ispred Starog grada počinje već od podneva. DOČEK NOVE GODINE NA TRGU UZ UVEK INTERESANTNE GOSTE i bogat muzički program. Mogućnost organizovanja dočeka Nove godine u diskoteci „Trokadero“, klubu „Sparta“, Etno restoranu „Bulevar“… Noćenje.

4. dan (01.01.2019.) utorak: BUDVA – DUBROVNIK – BUDVA

Slobodno vreme u Budvi ili fakultativni izlet do Dubrovnika (polazak u 11:00h). Obilazak starog grada u pratnji lokalnog vodiča: Palate, Samostana, šetnja Stradunom, obilazak palate Sponza, fontane Onofrija della Cave, Crkve Svetog Vlaha, Pravoslavne crkve Svetog Blagoveštenja… Slobodno vreme za šetnju Starim gradom. Polazak ka Budvi u popodnevnim časovima. Slobodno veče. Pripreme za reprizu dočeka. REPRIZA NOVOGODIŠNJE VEČERI NA TRGU. Noćenje.

5. dan (02.01.2019.) sreda: BUDVA – NIŠ – LESKOVAC

Slobodno prepodne za individualne aktivnosti. Polazak ka Srbiji oko podneva. Vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti…

6. dan (03.01.2019.) četvrtak: NIŠ

… Dolazak u Niš i Leskovac neposredno posle ponoći.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI 3.500 DINARA I DEVIZNI DEO IZ TABELE:

 

OPIS VILA: VILA „ ANA“ – BUDVA Lokacija: vila se nalazi iznad Jadranskog puta, na 400 m od Slovenske plaže, i 1200 m od centra Budve. Sadržaj vile: dvorište, besplatan wi-fi, parking. Sadržaj soba: kupatilo, TV, frižider, električni bokal, klima uređaj, balkon. Sadržaj apartmana: soba za dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, odvojena soba za spavanje sa francuskim i jednim standardnim ležajem, komplet opremljena kuhinja, TV, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, balkon sa garniturom za sedenje. Sadržaj duplexa: soba za dnevni boravak sa komplet opremljenom kuhinjom, jedna odvojena soba sa francuskim ležajem, jedna odvojena soba sa dva standardna ležaja, TV, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, balkon sa garniturom za sedenje.

VILA „ FRANETA“ – BUDVA Lokacija: vila se nalazi ispod Jadranskog puta, na 200 m od Slovenske plaže, i 300 m od Starog grada. Sadržaj vile: dvorište, prostor za roštilj, besplatan wi-fi. Sadržaj soba: kupatilo, TV, frižider, klima uređaj, balkon. Sadržaj studija: kupatilo, opremljena kuhinja, TV, klima uređaj, balkon sa garniturom za sedenje.

APARTMANI “LUKA” – BUDVA Lokacija: apartmani Luka se nalaze u strogom centru Budve u neposrednoj blizini Starog grada i hotela Avala. Sadržaj vile: dvorište sa zelenilom i cvećem, svaka smeštajna jedinica sa posebnim ulazom. Sadržaj soba: jedan francuski ležaj, klima, TV, mini bar, sef, kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa garniturom za sedenje, većina sa pogledom na more. Sadržaj apartmana: spavaća soba sa dva odvojena standardna ležaja, soba za dnevni boravak sa velikim trosedom na razvlačenje, klima, TV, komplet opremljen kuhinjski blok, sef, kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa garniturom za sedenje, većina sa pogledom na more.

VILA „ SIMONA LUX“ – BUDVA Lokacija: vila se nalazi ispod Jadranskog puta, na 200 m od Slovenske plaže, i 300 m od Starog grada. Sadržaj vile: restoran „Bulevar“ sa letnjom terasom, dvorište, prostor za roštilj, besplatan wi-fi. Sadržaj soba: kupatilo, TV, frižider, klima uređaj, većina sa balkonom. Sadržaj studija: kupatilo, opremljena kuhinja, TV, klima uređaj, balkon sa garniturom za sedenje.

ARANŽMAN OBUHVATA: – Prevoz turističkim autobusom visoke turističke klase na relaciji prema programu. Gosti koji ne koriste prevoz – umanjenje 2.000 dinara – Tri noćenja u odabranom smeštaju. – Boravišnu taksu. – Pratioca grupe i troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: – Međunarodno zdravstveno osiguranje: za odrasle osobe – 600 dinara, za decu do 18 god. – 400 dinara, za osobe starije od 70 god. – 1.200 dinara. – Fakultativni izlet do Dubrovnika – 20 €, (neophodan pasoš) – minimum 30 osoba. – Fakultativni izlet do Kotora – 10 €, – minimum 30 osoba. – Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 45 €.

OPIS FAKULTATIVNIH IZLETA: Dubrovnik – grad koji otvorena srca, jednostavnim prijateljskim pozdravom dočekuje posetioce iz bilo kog dela sveta. To je drevni grad-luka, uskih ulica i visokih zidina unutar kojIh su barokne zgrade isprekidane prelepim renesansnim fontanama i fasadama.. ulice popločane svetlucavim mermerom a iznad svega … otvoreni horizont, širok poput horizonta otvorenog mora koje je kroz istoriju omogudilo Dubrovniku vezu sa celim svetom. Bogata istorija se prenosi sve do današnjih dana. Koristeći svoja izuzetna diplomatska znanja, Dubrovnik je kroz svoju dugu istoriju uspeo ostati trgovačka, društvena i kulturna veza između istoka i zapada, severa i juga. Toplina krajnjeg dalmatinskog juga, tirkizno-zelene i tamno-plave dubine mora uz stenovite obale koje obiluju brojnim uvalama, peščane plaže i strme stene pokrivene bogatom mediteranskom i suptropskom florom.Takvu nenadmašnu i nestvarnu lepotu koju ovaj grad nosi kroz vekove bogate istorije, mnogi dubrovački pesnici su slavili u svojim večnim stihovima. Dubrovnik je grad koji bi trebalo posetiti bar jednom u životu, kao bi se uverili da je ovaj grad , prema američkom časopisu “Šermans Travel Li” treće najromantičnije mesto na svetu, posle Buenos Ajresa i ostrva Bora-Bora. Kotor – grad iznikao na bedrima Nevjeste Jadrana, bogat neprocenjivom istorijskom baštinom, domaćin Karnevala kao i drugih fešti koje se organizuju svake godine. Srednjevekovna arhitektura i mnogobrojni spomenici kulturnog nasledja uvrstili su Kotor u UNESCO– ov spisak „Svetske prirodne i kulturne bastine“. Kroz citav grad prostiru se gradjevine, isprepletane ulicicama i trgovima, katedrala Sv. Tripuna spomenik romanskoj kulturi i jedan od prepoznatljivih simbola grada. Crkva Svetog Luke ( XIII vek ), crkva Svete Ane (XII vijek) crkva Svete Marije (XIII vek), crkva Gospe od zdravlja (XV vek), Kneževa palata (XVII vek), Napoleonovo pozoriste (XIX vek) su samo deo bogate riznice Kotorske tradicije.

DOPLATA ZA ORGANI ZOVANI DOČEK NOVE GODINE I REPRIZU: – Doček Nove godine u diskoteci „Trokadero“: 31.12. – cena ulaznice 20 € 01.01. – cena ulaznice 15 € 02.01. – cena ulaznice 15 € –

Doček Nove godine u Etno restoranu „Bulevar“ u sklopu vile „Simona Lux“ – svečana večera sa programom (25 € – mesni meni ili 35 € – riblji meni). –

Doček Nove godine u restoranu „Zeleni Gaj“ na šetalištu – svečana večera sa programom 35 €.

AUTOBUSKI PREVOZ: – Cena autobuskog prevoza za polazak iz Niša i Leskovca za putnike koji ne koriste usluge smeštaja 4.500 din za odrasle, 3.500 din za decu do 12 godina.

USLOVI I NA Č IN PLA Ć ANjA: GOTOVINSKI – uplata u celosti prilikom prijave za putovanje ili uplatom akontacije u iznosu od 3.500,00 din., a ostatak (devizni deo) najkasnije 15 dana pre polaska. ODLOŽENO – 3.500,00 din. prilikom prijave, ostatak (devizni deo) u 3 jednake mesečne rate, isključivo uz deponovanje čekova i uvedanje od 5 €.

NAPOMENA: – Minimum prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana je 40 osoba, u suprotnom, poslednji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 /pet/ dana pre polaska. Aranžman je mogude realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 /deset/ dana pred put. – Cena aranžmana je izražena u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA na dan uplate. – Minimum prijavljenih putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 30 osoba. Prijave za fakultativne izlete izvršite prilikom prijave za aranžman. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih, moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem putnika uz korekciju cene. U slučaju promena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajudih društava, agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobradaju, štrajkovi i slično).

NAPOMENA U VEZI PREVOZA: – Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja. – Marš-ruta prevoza i transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila je isključivo u
Budva Nova Godina - Feniks tours kraljevo turisticka agencija