Budva Vila BOZOVIC BUDVA leto 2018

Budva Vila BOZOVIC BUDVA leto 2018

Vila Božović, se nalazi  60m od kompleks hotela Slovenska plaža. Vila sa prepoznatljivim tropskim zelenilom, i decenijskim kaktusom i palmom. Sve sobe sa TWC, klima (korišćenje uračunato u cenu), parkingom (ograničen broj mesta –obavezna najava), kablovska TV, WI FI u svim sobama. Sve sobe uredno, moderno i komotno sređene. Sve sobe imaju sopstvenu terasu (jedna soba posebnu veliku terasu).  Sobe se nalaze na I spratu, i imaju mogućnost korišćenja jedne veće čajne kuhinje koja se nalazi na prizemlju. Sobe nisu opremlene peškirima. Zamena posteljine se vrši po potrebi (na vaš zahtev). Vila raspolaže studio apartmanom, koji ima kuhinju (rešo /dve ringle, neophodno posuđe za broj osoba koji se smešta u studio).

BUDVA KRAĆI OPIS MESTA:

Budva biser Jadrana. Mesto gde su se ukrštali uticaji Istoka i Zapada, helenske i rimske kulture. Stari grad sa svojom arhitekturom, prekrasne plaže i intenzivan noćni život su glavne karakteristike zbog kojih se dolazi u ovu prestonicu crnogorskog turizma. Predivni Stari grad, opasan zidinama, hrabro je zakoračio u more. Uske, kamenom popločane ulice ulivaju se u male, ali prelepe gradske trgove. U blizini su luksuzni budvanski hoteli. Prosečna temperatura vazduha u julu iznosi 29 stepeni, a mora oko 25. Budva obiluje peščanim plažama koje se po kvalitetu svrstavaju među najkvalitetnije opremljene za svaku vrstu uživanja. Budva je poznata i po veoma bogatom noćnom provodu.

BUDVA GOOGLE MAPS

Budva Vila BOZOVIC BUDVA leto  – CENOVNIK

Za sezonske polaske odobravamo dodatnih 10% popusta za uplate u celosti do 10.05.2018

Cene smeštaja u tabeli su izražene u evrima po osobi, a sva plaćanja se vrše u din. protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate

BOZOVIC - FENIKS TOURS

Aranžman obuhvata:

* autobuski prevoz, modernim turističkim autobusima ili mini autobusima,

* smeštaj u u vili Božović u Budvi, 9 noćenja/ 10 dana, ili 7 noćenja/ 8 dana,

* usluge pratioca grupe tokom realizacije programa,

* usluge kompletne turističke organizacije putovanja,

 

Aranžman ne obuhvata:

* obaveznu doplatu za boravišnu taksu (10€ za sve vreme boravka, deca do 12god – 5e)

* individualne troškove putnika, i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* dodatne transfere iz drugih gradova (moguć uz doplatu),

* putno zdravstveno osiguranje,

 

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana: 30% aranžmana prilikom rezervacije aranžmana.

Ostatak u jednakim mesečnim  ratama najkasnije 10 dana pre polaska. (vidi posebne pogodnosti dole).

Odloženo plaćanje:   30% aranžmana prilikom rezervacije aranžmana, 30% do 10 dana pre polaska, a ostatak aranžmana (40%) u jednakim mesečnim ratama (mesečne rate se raspoređuju od momenta rezervacije do 10.decembra), uz deponovanje čekova građana ili  overene administrativne zabrane kao garancija plaćanja. Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova  ( b.r.l.k., adresa,tel.). Iznos koji dospeva na naplatu posle puta, preračunava se u dinarsku protivrednost po prodajnom kursu Banca Intese na dan deponovanja čekova , tj. adm. zabrane, i uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Popusti:

* jedno dete u zajedničkom ležaju, do 7 godina, popust 70%

* odbitak za sopstveni prevoz – 15€

ISHRANA: Mogućnost doplate za polupansion ili doručak u obližnjem hotelu Bip (na upit).

BORAVIŠNA TAKSA (b.t) : OBAVEZNA je doplata za boravišnu taksu. Plaća se isključivo po dolasku u Budvu osim za putnike na sopstevnom prevozu koji su u obavezi da B.T. plate uz aranžman pre polaska u agenciji. Iznos boravišne takse  je 10€  za svo vreme boravka za odrasle, a za maloletna lica 12-18.godina 5€ za svo vreme boravka, po odluci S.O.Budva.

DOPLATA: za 1/1 sobu je + 80% od cene na bazi cene 1/2 sobe.

 

Budva Vila BOZOVIC – BUDVA leto 2018 – GALERIJA SLIKA

 

Budva Vila BOZOVIC

Budva Vila BOZOVIC , Budva Vila BOZOVIC , Budva Vila BOZOVIC , Budva Vila BOZOVIC , Budva Vila BOZOVIC , Budva Vila BOZOVIC , Budva Vila BOZOVIC