DUBAI – OKTOBAR I NOVEMBAR I DECEMBAR- first minute

DUBAI – OKTOBAR I NOVEMBAR I DECEMBAR – FIRST MINUTE

DUBAI 5dana › 4 noći , 6dana › 5noći, 8dana › 7noći, 10dana › 9noći

Smešten na Arabijskom poluostrvu, Dubai je drugi grad na svetu po brzini kojom se razvija, sa 800 novih stanovnika svakog dana i mesto gde se stapa više od sedamdeset nacionalnosti. Do tridesetih godina XX veka bio je centar za trgovinu biserima, ali je potom počeo da opada na značaju sve dok šezdesetih godina nije otkrivena nafta, pa je grad najednom oživeo.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan Beograd – Dubai › Poletanje aviona za Dubai u 13.35h (let FZ742). Sletanje u Dubai u 20.45h. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.

2.- 5./7./9. dan Dubai › Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

6./8./10. dan Dubai – Beograd › Rani jutarnji transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 09.15h (let FZ741). Sletanje u Beograd u 13.45h.

Cena je izražena u eurima po osobi sa uključenim avio prevozom

Dubai JESEN 2016 - Feniks tours.png 1

Cena je izražena u eurima po osobi sa uključenim avio prevozom

Dubai JESEN 2016 - Feniks tours.png 5

Dubai JESEN 2016 - Feniks tours.png 6Dubai JESEN 2016 - Feniks tours.png 7

 

Cena aranžmana uključuje:

Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Fly Dubai •

Transfer aerodrom – hotel – aerodrom • 5/7/9 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge •

Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Dubai – Beograd kompanijom Fly Dubai (direktan let) •

Međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Städtische (za državljane Republike Srbije) u iznosu osigurane sume od 12.000 EUR.

*Savetujemo Vam da se pored putnog zdravstvenog osiguranja osigurate od otkaza turističkog putovanja zbog bolesti ili drugog razloga (smrt bliskog srodnika i nesreća), od krađe prtljaga tokom turističkog putovanja i na ime troškova pomoći i povratka sa turističkog putovanja. •

Uslugu licenciranog vodiča na našem jeziku po standardima Ujedinjenih Arapskih Emirata

Cena aranžmana ne uključuje: •

Troškove pribavljanja vize za Dubai: 75€ • Aerodromsku taksu: oko 45€ • Troškove rezervacije, administrativne troškove i troškove organizacije putovanja 45 € (nepovratno) • Boravišnu taksu na celoj teritoriji UAE (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014) koja se plaća od 31.03.2014. (uključujući i ovaj datum) hotelu na licu mesta (prilikom check in-a ili prilikom check out-a) i iznosi: hoteli 5* ili više – 20 dirhama (20 DHS ≈ 4 EUR) po sobi/ po noći; hoteli 4*/4*lux 15 dirhama (15 DHS ≈ 3 EUR) po sobi/po noći; hoteli 3*/3*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi/po noći; hoteli 2*/2*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi/po noći; *U slučaju suite ili apartmana sa više soba taksa se plaća za svaku sobu prema gore navedenim kriterijumima • Ostale individualne troškove

 

Legenda: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion; PA – pun pansion; SAI – Soft all inclusive; UAI – Ultra all inclusive; DBL – cena po osobi u dvokrevetnoj sobi;

NAČIN PLAĆANJA: • gotovinski – uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska • kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master Card, Maestro) • uplatom preko računa • na rate bez kamate kreditnim karticama Banca Intesa i Unicredit Banke • ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 3 do 6 meseci bez uvećanja cene aranžmana Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.

 

VAŽNE NAPOMENE: Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasos i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao I u boji skeniranu sliku dimenzija za pasoš poslati na e-mail  Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja. Deca od 0-2 godine plaćaju 25 € i nemaju mesto u avionu Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slucaju vrši upit kod hotela Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti “lanč paketom” raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana. predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu u slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost .Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

OPISI HOTELA

Sharjah Carlton Hotel **** lux Sobe su opremljene sa modernim sadržajima. Carlton Hotel, Sharjah nudi Tajlandsku kuhinju, sa predivnim pogledom na more. Za ljubitelje odmora i rekreacije hotel nudi dosta sadrzaja. Hotel sadrži spoljašnji bazen i teniski teren, odmah pored plaže. Sve sobe imaju balkon, satelitsku TV, mini-bar, aparat za kafu i čaj.Klima i privatna kupatila su standardna u svakoj jedinici. Gosti mogu da koriste fitnes centar kao i saunu hotelaSharjah Carlton Hotel je savršen izbor putnika bez obzira da li je u pitanju posao ili zadovoljstvo. Hotel raspolaže sa ukupno 173 sobe, namenjene za svačiji ukus.

Beach Hotel Resort Sharjah 3*lux Beach Hotel Sharjah, koji se nalazi na svega 3 km od tržnog centra Zlatni Suk, ima privatnu plažu i otvoreni bazen. Pored toga, ima objekte za masažu i dečje igralište.Sve sobe i apartmani tipa “suite” hotela Sharjah Beach imaju kablovsku TV i mini bar. U svakoj sobi je pribor za peglanje i sopstveno kupatilo, a većina soba ima balkon sa pogledom na more. Hotelski restoran Le Petit Suisse svakodnevno služi doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola. Za lagane obroke i osveženja na raspolaganju su i kafe Beach i Tea Garden.Gosti mogu da uživaju u velikom hotelskom bazenu sa zasebnim deč- jim bazenom. Tu je i fitnes centar sa teretanom i saunom, terasa za sunčanje, a gosti svakako mogu da koriste hotelsku privatnu plažu.Hotel je udaljen 30 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Dubai.

Auris First Central Hotel Suites PREPORUKA  ( CLUB HOTEL ) 4*lux Elegancija je sada na novoj adresi! Novootvoreni ekskluzivni Wayout club hotel (oktobar 2011 godine) nalazi se u Al Barsha oblasti, modernom delu Dubaija, nedaleko od hotela Byblos, Dubai Media City-a i ulice Shaikh Zayed, na idelanoj lokaciji kako za turiste tako i za poslovne ljude. Na 35 min vožnje od aerodroma.. Udaljen je 200 m od metro stanice odakle se metroom lako stiže do poznatih šoping centara (Mall of the Emirates ili Dubai Mall). Hotel poseduje 524 stilski uređenih soba, studija i apartmana. Sobe su spoj luksuza, komfora i udobnosti. Sve sobe su klimatizovane, imaju internet pristup, sto, LCD TV, sef, mini bar, telefon i opremljenu mini kuhinju (rešo, mikrotalasna pećnica, frižider) i kupatilo.

Grandeur Hotel Al Barsha 3* lux (NAŠA PROCENA 4*lux) Hotel se nalazi na samo 10 min hoda od Mall of The Emirates tržnog centra. Hotel je otvoren 2008. godine. Hotel raspolaže sa 100 soba i 25 apartmana. Svaka soba ima TV, mini bar, sef, klimu, direktnu telefonsku liniju.Od ostalih sadžaja ima menjačnicu, doktora na poziv, kafeterija, bazen, restoran, bar, usluge pranja i peglanja veša, iznajmljivanje laptopa, bežičnu internet konekciju u lobiju, usluge, čuvanja dece, saunu, spa centar i teretanu. U okviru hotela se nalazi restoran i bar.

CityMax Sharjah 3* Hotel je lociran u Sharjah Bussines oblasti, sa 239 hotelskih soba (single sobe, dvokrevetne sobe i sobe za osobe sa invaliditetom). Od dodatnih sadrzaja, hotel nudi saunu i salu za rekreaciju. Wi Fi je dostupan u Lobiju i svim sobama, konferencijsku salu kapaciteta do 150 ljudi.Hotel u svom sklopu ima i restoran Sizzling Wok, azijski restoran i City Cafe, restoran koji radi tokom citavog dana.

Al Seef Hotel ***lux U blizini hotela se nalaze brojne rekreativne aktivnosti I atrakcije koje su gostima na raspolaganju tokom celog boravka. U sklopu hotela se nalaze privatna i javna plaza preko puta hotela, poslovni centar, WI FI pristup (uz doplatu), besplatan transfer do Dubaija I Sharjah-a, bazen, rent-a-car, besplatan parking, sef (uz doplatu), cuvanje dece, prodavnice suvenira, kongresna sala itd.Sve sobe poseduju SAT TV, kupatilo, mini bar ( bezalkoholni), frizider, telefon, sef, fen za kosu, pranje vesa i usluge hemijskog ciscenja, krevetac na zahtev putnika, 24h usluga u sobi.

Hawthorn Suites by Wyndham **** lux (NAŠA PROCENA 5* ) Hotel se nalazi u novoj cetvrti Dubaija, Jumeirah Beach Residence, u blizini poznate gradske plaze Jumeirah i udaljen je oko 2km od ostrva Palm Jumeirah. Od aerodroma je oko 30 minuta voznje, dok shopping centar Dubai Marina se nalazi svega nekoliko minutavoznje, a od nekada najveceg Mall of Emirates-a je udaljen desetak minuta koji predstavlja savrseno mesto za skijase u srcu pustinje. Veoma znacajni poslovni centri- Dubai Media City i Dubai Internet City se nalaze na samo 5 minuta voznje od hotela i u blizini senalazi shopping centar Marina Mall. Jedan od najvecih trznih centara Dubai Mall se nalazi svega 20 minuta voznje i pruza turistima nezaboravan dozivljaj zabavnih sadrzaja i brojnih restorana kao i poseta najvecem akvarijumu na Bliskom Istoku i najvecoj zgradi na svetu Burj Khalifa.Sve sobe su moderno opremljene i klimatizovane, imaju telefon, mini bar, sef, LCD TV sa satelitskim programom, aparati za kafu, kupatilo sa fenom za kosu.Od ostalih sadrzaja u hotelu, gostima su na raspolaganju fitnes centar, Health Club, otvorenibazen I glavni restoran u kome se sluzi dorucak na bazi svedskog stola. Ovako dizajniran hotel lociran u blizini najznacajnih poslovnih centara, pruza mogucnost relaksirajuceg odmora u raskosnom ambijentu ovog kosmopolitskog grada.

Grand Excelsior 4* lux Hotel Grand Excelsior je smešten na 7 minuta hoda od tržnog centra Mall of Emirates i metro stanice. Dizajniran je u obliku broda za krstarenje, a u ponudi ima prostrane sobe. Pored toga nudi krovni bazen, fitnes centar i maserske tretmane. U okviru objekta postoji natkriven parking sa uslugom parkiranja vozila. Sve prostrane i elegantno uređene sobe poseduju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i klima-uređaj. Pored toga svaka soba hotela Grand Excelsior sadrži radni sto, električni čajnik i aparat za kafu.Ovaj hotel ima dozvolu za točenje alkoholnih pića i nudi tradicionalan britanski pab, kafe u lobiju i noćni klub. U laganim užinama možete uživati i pored bazena. Hotel se nalazi na 6 km od Palm Jumeirah i na 8 km od terena za golf Emirates Hills. Međunarodni aerodrom Dubai udaljen je 35 km. U hotelu možete koristiti usluge iznajmljivanja automobila.

LOTUS HOTEL & SPA – MARINA DUBAI 4*lux Ovaj moderan hotel se nalazi u srcu novog Dubaija u Dubai Marini. Sa prelepim pogledom na Marinu, hotel se nalazi nedaleko od glavnih trznih centara Jumeirah Beach Residence, Marina Mall, Mall of Emirates i takodje se nalazi u neposrednoj blizini Jebel Ali Free Zone, Dubai Investment Park, Dubai Media City. Sve sobe su u vidu studia, jednokrevetni ili dvokrevetni deluxe apartmani. Svaka soba ili apartman je potpuno opremljen sa svim sto vam je potrebno za kraci ili duzi boravak. Kompletno opremljena kuhinja sa svim potrebnim kuhinjskim priborom, mikrotalasna rerna sa zamrzivacem, toster, cajnik, masina za sudove, masina za pranje vesa, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu). U sklopu hotela se nalaze restoran, otvoreni bazen, 24hcasovni barovi, sala za sastanke, SPA centar, teretana, usluga je na bazi nocenja sa doruckom, postoji mogucnost doplate za rucak ili veceru.

Fortune Grand Hotel Deira 4* Lociran je na samo nekoliko minuta od biznis distrikta, soping centara, prvoklasnih restorana i mesta za nocni zivot. Popularni soping molovi – Al Ghurair i Deira City su udaljeni samo nekoliko minuta hoda. Sobe su moderno opreljene i dekorisane u neutralnim bojama, sve imaju mini bar i luksuzno kupatilo. Standardne sobe imaju 2 krevea, klimatizovane si, besplatnu flasiranu mineralnu vodu, fen, elektronski sef, telefon sa internacionalnom linijom, satelitskom TV. Mozete izabrati sobe za pusace/nepusace. Room service je dostupan 24 sata.

Asiana Hotel 5* Lociran u neposrednoj blizini Rif šoping centra ovaj potpuno nov, izuzetno moderan i elegantan hotel je najsavremeniji u Deiri. Od aerodroma je udaljen 10 minuta vožnje, a od Dubai Mall-a i najviše zgrade na svetu Burj Khalife 20 minuta vožnje. Hotel poseduje 136 soba. Sve sobe su prostrane, opremljene lukzuznim nameštajem u bež nijansama, klimatizovane i imaju LCD TV, aparat za čaj i kafu, sef, internet (uz doplatu) i mini bar. Gostima hotela na raspolaganju je 6 tematskih restorana, bar, poslovni centar, SPA centar, bazen i teretana. Na šestom spratu se nalazi filipinski noćni klub čije je radno vreme do 04h.

Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa 5* Lociran je na 10 minuta od centra Sharjah-e u kom su smesteni mnogi muzeji i kulturni centri, kao i na nekoliko minuta hoda od Emirate of Ajman. Do Medjunarodnog aerodroma u Dubaiu ce Vam trebati 30 minuta voznje.Hotel ima 112 soba sa pogledom na grad i 176 soba sa pogledom na more. Tokom boravka u hotelu mozete besplatno koristiti fitnes centar (Sheraton Fitness by EXOS, with TechnoGym™ equipment) koji ukljucuje i golf simulator. Pored teretane, hotel nudi i Spa centar, otvoreni bazen…

Signature Hotel Al Barsha 4* lux Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha, na 25 minuta od aerodroma u Dubaiju i 1.5 km od Mall of Emirates, Sharaf DG Metro stanica je udaljena svega 300 metara od hotela. Ibn Batuta Mall i Dubai Marina su takodje u neposrednoj blizini. Odise modernom dekoracijom unutrasnjosti enterijera, gostima hotela su na raspolaganju teretana, otvoreni bazen i 5 restorana internacionalne kuhinje, besplatan WiFi u lobiju hotela, barovi gde gosti mogu da uzivaju u osvezavajucim napicima, hotel nudi poslovni centar zajedno sa salama za sastanke i poslovnih objekata, SPA centar.Sve sobe su klimatizovane i poseduju SAT TV, mini bar, fen za kosu, kupatilo, sef ( uz doplatu). Usluga je na bazi nocenje sa doruckom

Warwick Hotel Dubai 4*Lux Ovaj hotel nudi svojim gostim idealan balans udobnosti, kvaliteta usluga i vrhunske lokacije, a svoje profesionaln osoblje ce se svim svojim snagama potruditi da Vas boravak u hotelu bude nezaboravno iskustvo. Restorani Bayty, Zenses i Grill 44 su na raspolaganju gostima tokom citavog dana. Hotel se nalazi u najlepsoj ulici u Dubai-u – Sheikh Zayed Road – u, nadomak Dubai International Financial Centre, Dubai World Trade Center and Exhibition Center, Dubai Mall-a i Downtown Dubai-a, tako da gosti imaju lagan pristum najboljim gradskim atrakcijama kao sto su Delfinarijum, Ski Dubai, prvoklasni soping centri, predivne plaze i sve to zaokruzeno zadivljujucom gostoljubivoscu.

Auris Plaza Hotel Al Barsha 5* Novootvoreni ekskluzivni Wayout club hotel (april 2012 godine) hotel Auris Plaza je centralno lociran, u Al Barsha oblasti, na nekoliko minuta hoda od poznatog tržnog centra Mall of The Emirates. Na samo par minuta vožnje od hotela su i Madinat Jumeirah, Dubai Marina, tržni centar Dubai Mall, Emirates Golf klub i Media City. Hotel raspolaže sa 338 luksuzno opremljenih soba i apartmana. Sobe su moderno opremljene i zadovoljavaju potrebe kako poslovnih, tako i putnika na odmoru. Svaka soba u svom sastavu ima IPTV sistem, internet sa brzim protokom (naplaúje se), LCD TV sa satelitskim kanalima, direktnu telefonsku liniju, digitalni sef, minibar, aparat za pravljenje čaja i kafe, radni sto, fen za kosu. Gostima hotela na raspolaganju su restorani internacionalne kuhinje i to glavni restoran, Azijski restoran, restoran pored bazena, ali i Auris cafe i Lounge bar. Gosti mogu koristiti wellness centar sa opremljenom teretanom, nakon koga se mogu osvežiti u Juice baru, uz sveže ceđene sokove. Hotel poseduje otvoreni bazen sa kontrolisanom temperaturom vode, koji se nalazi na krovu hotela.

City Max Bur Dubai 3* lux Hotel se nalazi u istorijskom delu grada, u Bur Dubaiju. Od aerodroma je udaljen 8 kilometara, oko 20 minuta vožnje. Od muzeja, kao i od zalivaCreek je udaljen svega 1 km, a od Svetskog finansijskog centra i trgovačkog centra 3 km. Jedan od poznatih šoping centara, od hotela je udaljen 10 minuta hoda. Svaka soba ima fen, mini bar, sef, centralnu klimu, plazma TV, telefon, internet pristup. Sobe se spremaju svakodnevno, a posteljina se menja na zahtev. U glavnom hotelskom restoranu doručak je na bazi švedskog stola, a hotel ima još nekoliko restorana u kojima se služe specijaliteti indijske, kineske i tajlandske kuhinje, kao i prostrani sport bar sa velikim izborom pića. Otvoreni bazen se nalazi na krovu hotela. Hotel je udaljen 5km od gradske plaže Jumeirah Beach Park, koja je kompletno opremljena ležaljkama i suncobranima. Ulaz na plažu se plaća 10 dirhama (2 eur), a ležaljka i suncobran su oko 10 do 15 dirhama po osobi (2 do 3 eur), ali hotel nema obezbeđen transfer do ove plaže, već do javne plaže koja nema ležaljke i suncobrane i na kojoj se ne plaća ulaz, pored hotela Burj Al Arab. Taksijem se od jedne do druge plaže može doći za samo par minuta.

Signature Inn Deira 3* Svaka soba u hotelu je opremljena LCD televizorom sa satelitskim kanalima, klima uredjajem i privatnim kupatilom sa fenom. Ujutru, hotel sluzi dorucak sa sveze skuvanom kafom. U sklopu hotela se nalazi restoran sa indijskim specijalitetima i pab u kom mozete igrati bilijar. Za ljubitelje nocnog provoda, tu je diskoteka uz koju mozete plesati duboko u noc. Hotelski konsierz centar ce Vam pruziti sve potrebne informacije vezane za lokalne atrakcije i rent-a-car usluge. Hotel je 550m udaljen od Al Rigga Metro Stanice i 20 minuta voznje udaljen od Svetskog Trgovinskog Centra.