HIT CENE ALBANIJA – DRAČ – paket aranžman 7 polupansiona sa prevozom

LETO 2021 ALBANIJA – HIT CENE ALBANIJA – DRAČ – paket aranžman – 7 polupansiona sa prevozom

HIT CENE ALBANIJA – DRAČ – paket aranžman – 7 polupansiona sa prevozom

AUTOBUSKI PREVOZ BEZ TERITORIJALNE DOPLATE (OBUHVATA SLEDEĆE GRADOVE):

Bus br. 1: Kragujevac, Kraljevo, ( Vrnjačka Banja  Trstenik Kruševac transfer do Kraljeva )
Bus br. 2:  Beograd, Požarevac, Velika Plana, Stari Hrast, Batočina Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Aleksinac, Niš (Tempo
)

Paket aranzman: 7 polupansiona  sa prevozom, po osobi:

Aranzman obuhvata:

 • Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom(AC/TV)
 • 7 polupansiona
 • vodič
 • troškovi organizacije puta

Aranzman ne obuhvata:

 • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • turističku taksu 1 E po danu.
 • fakultativni program u Draču

Popusti i doplate:

Deca 0 -5,99 god placaju smo prevoz 40 e

 Dvoje dece  6 – 11,99god.plaćaju 50% od cene I dele lezaj

 Dete 6 -11,99 god. ako koristi sopstveni ležaj plaća 70% od cene aranžmani .

OPIS HOTELA:

HOTEL SUN 3* DRAČHotel Sun nalazi se na 20m od plaze,  a na 5 km od centra Drača Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, parking…Usluga: Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje). Sve sobe su svetle i komforne i opremljene su klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom.

HOTEL IBIZA 3* DRAČ – Hotel Ibiza je na samo 150 m od privatne peščane plaže. Hotel Ibiza smešten je u Golemu, na 5 km od centra Drača.
Uz besplatan bežični internet i klimatizovani smeštaj, nudi teretanu, sobu za igre i otvoreni bazen. Sve sobe sadrže balkon, frižider i TV. Oni mogu doći ili sa pogledom na more ili na vrt ili na bazen. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem.

HOTEL ALBANIA STAR 4* DRAČ Hotel Albanian Star nalazi se na samoj plaži, na 13 km od centra Drača, u delu koji se naziva Golem. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, bar na plaži, fitnes centar, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), parking… Korišćenje suncobrana i ležaljki oko bazena su uključeni u cenu. Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), pun pansion (švedski sto-samoposluživanje) i all inclusive usluga (švedski sto-samoposluživanje).

Program putovanja:

 1. dan – Polazak iz Beograda, Niša i Kraljeva sa dogovorenog mesta, u unapred dogovoreno vreme. Putovanje autoputem Miloš Veliki preko Preljine, Kraljeva i Raške ka Novom Pazaru. Vožnja kroz Kosovsku Mitrovicu, Vučitrn, Prištinu i Prizren prema Tirani, Draču i Ksamilu sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
 2. – dan – Ulazak u Albaniju u ranim jutarnjim satima. Nastavak puta do Drača Dolazak u Drač u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00).
 3. – 8. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge – 7 polupansiona
 4. dan – Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 09:00. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Albaniju i Srbiju sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalosti. Dolazak u Kraljevo, Niš i Beograd u kasnim noćnim satima. Kraj usluga.

 Uz Ovaj program važe opšti Uslovi putovanja T.A. Feniks tours putovanja Kraljevo, licenca broj 471/2020 od 10.12.2020.

HOTEL SUN 3 * GALERIJA

HOTEL IBIZA 3 * GALERIJA

ALBANIA STAR 4*