Hotel Afrodite 3* – Nei Pori – leto 2020.

LOKACIJA  :  Mali, ali vrlo prijatan i romantican hotel Afrodite potpuno je renoviran 2008. godine.  Nalazi se u samom centru Nei Porija nadomak lepe pescane plaze. Neverovatan pogled zalaska sunca nad planinom Olimp i pogled na staru tvrdjavu Platamon sa rive, ucinice boravak u hotelu  jos prijatnijim.   Objekat se nalazi na 20 km od arheološkog nalazišta Dion i na 25 km od planine Olimp. Grad Katerini je udaljen 35 km.  Solun oko 110 kilometara.

SADRZAJ :   Hotelski sadržaji i usluge uključuju: recepciju, faks usluge, sefove, bežični internet, internet kutak, parking u blizini hotela( besplatno), doktor na poziv, mini market u blizini hotela, lobi bar, restoran, bar na plaži koji je uradjen u egzoticnom stilu, spoljsnji bazeni bazen ( ima deo za decu ), odbojka na plaži …Lezaljke i suncobrani pored bazena besplatno, a na plazi su dostupni uz konzumaciju pica. Hotel je takodje PET FRIENDLY ( kucni ljubimci do 7 kilograma)

 USLUGA :  Polupansion  (doručak – svedski sto, večera – set meni). Gosti hotela Afroditi mogu naručiti kontinentalni doručak i grčka jela u restoranu pored bazena koji se nalazi u okviru objekta. Pića i lagana jela se pripremaju u natkrivenom snek baru.

SOBE :  Hotel sadrzi 30 soba i sve  su klimatizovane.  Imaju balkon, flat-screen TV i frižider. Podovi soba su popločani, a svaka soba obuhvata sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Pojedine sobe nude pogled na Solunski zaliv.

Jednokrevetna soba – francuski lezaj, namenjena za 1 osobu.

Standardna soba  –  20-24 m2 za dve osobe –  dva lezaja ili francuski , namenjena za 2 osobe

Standardna soba  –  20-24m2 za tri osobe – dva lezaja ili francuski lezaj + pomocni lezaj namenjena za 2-4 osobe.


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje

– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta
– Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno
Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.
Kraj programa.


NAPOMENE:

– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
– Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


NAPOMENA:

U slučaju otkaza aranžmana, koji je rezervisan po uslovima ranog bukinga, storno trošak 30-240 dana pre puta iznosi 25% od celokupne vrednosti aranžmana, 8-30 dana pred put iznosi 50% od celokupne vrednosti aranžmana, 1-7 dana pred put iznosi 75%, a raniji odlazak ili nedolazak iznosi 100% od ukupne vrednosti aranžmana. Takodje kod ranog bukinga u slučaju otkaza ili bilo kakvih izmena, depozit se ne vraća.


GALERIJA