Hotel Apartman Magnolia 4* – Tivat – leto 2020.

Hotel Apartman Magnolia objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Ovi moderni apartmani i studiji nalaze se na samo 200 metara od marine Porto Montenegro. Nude besplatan bežični internet, balkon i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Do plaže u Tivtu stiže se pešice za 2 minuta.
Sve svetle smeštajne jedinice u hotelu Magnolia imaju klima-uređaj i frižider. Pojedini apartmani sadrže čajnu kuhinju i trpezarijski sto.
Recepcija koja radi non-stop, usluge pranja veša i iznajmljivanja automobila na raspolaganju su u okviru objekta. Gosti se mogu opustiti u hotelskom baru.
Aerodrom Tivat se nalazi na 4 km od apartmana Magnolia, a do Podgorice se stiže za 90 minuta vožnje. Korišćenje parkinga je besplatno. 
Hotel Magnolia toplo dočekuje Booking.com goste od 29. jul 2011. 
Najpopularniji sadržaji: posluga u sobi (rum servis),  besplatan pristup bežičnom internetu uključen u cenu, privatni parking, usluga prevoza od/do aerodroma (besplatno), spa i velnes centar, porodične sobe, sobe za nepušače, bar. 

Usluga u hotelu je na bazi  noćenja sa doručkom – (švedski sto).


CENOVNIK


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel, posle 14:00 časova, u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Napuštanje hotelskih soba,studija i app.  do 10:00 časova.

NAPOMENA: boravak  na bazi  minimum 7 noćenja ili više  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotel , studiu ili apartmanu do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od  pravila (u najvećem broju hotela  ulazak u sobe studio/apartman je  posle 14:00 h, a iste se poslednjeg  dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 časova).


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu NBS-a. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

a)  UPLATA U CELOSTI (100% prilikom rezervacije)
– gotovinski, na račun agencije, platnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express i Dina.

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak aranžmana se iplaćuje u celosti najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) Čekovima građana
– 40% akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu na dan uplate, najkasnije do 15.12.2020. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.


GALERIJA