Hotel Athorama 3* Nea Roda – Halkidiki leto 2018

Hotel Athorama 3* Nea Roda – Halkidiki  leto 2018 – popusti

Athorama hotel sdmešten je u pošumljenoj padini trećeg prsta Halkidikia odnosno na poluostrvu Atos na putu ka Uranopolisu. Namenjen je  ljudima koji pridaju važnost jednostavnom i opuštajućem odmoru.

Udaljenost od aerodrome: 110 km

Udaljenost od grada Uranopolis: 5 km

Smešten je u pošumljenoj padini trećeg prsta Halkidikia odnosno na poluostrvu Atos na putu ka Uranopolisu – Hoteli Grčka 2018.

NEA RODA – Predivno mesto u blizini  Uranopolisa ( 9 km.),Jerisosa ( 5km. ), Svete Gore, Amuljanija (jedinog naseljenog ostrva na celom Halkidikiju),srpskog manastira “Kakovo” kao i mnogobrojnih rajskih plaža u okruženju,razlozi su više zbog kojih bi trebalo odabrati Nea Rodu za letovanje.Za sve one koji su se umorili od gužve na plažama i letovalištima,a želeli bi da otkriju nešto novo i da uživaju u prirodnim lepotama,čistim plažama i u pravom opuštenom odmoru Nea Roda je zaista odličan izbor !Takođe ovo mesto je interesantno i za prave ljubitelje ribolova.

Mesto ima uređeno popločano šetalište,duž koga se protežu tradicionalne grčke taverne sa bogatom ponudom svežih morskih plodova,kafići,noćni klub,internet kafe,različite prodavnice,poslastičarnica,dečija igrališta.U Nea Rodi postoje izvori pitke vode koja dolazi direktno sa Svete Gore,ambulanta,apoteka,benzinske pumpe,mesare,pekare kao i dobro snabdeven mega market”Arvanitidis”.

Hotel Athorama 3* Nea Roda – Halkidiki  leto 2018 – CENOVNIK – POPUSTI

Osim hotelskog popusta koji je naznacen u cenovniku i za koji važe navedeni uslovi odnosno period rezervacije, agencija odobrava dodatne popuste i to:

Popust 7% za uplatu rezervacije do 10.03.2018.

Dodatni popust 5% za celokupnu uplatu FIRST MINUTE

VAŽNO – Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

Hotel Athorama 3* Nea Roda – Halkidiki  leto 2018 – GALERIJA SLIKA