Hotel Club A**** / Hotel Putnik***Kopaonik 2017/2018

Hotel Club A**** / Hotel Putnik *** Kopaonik zima 2017/2018.

Hotel Club A Kopaonik , hotel Putnik

Lokacija: (GPS – 43.285395, 20.810262)

U samom centru Kopaonika, tačno preko puta Konaka i kopaoničke pijace.

Hotel Club A je do nekih devedesetih godina prošlog veka nosio ime hotel Atlas i poslovao je u sastavu istoimenog turističkog preduzeća iz Hrvatske. Hotel Club A već godinama posluje pod ovim imenom, a u sastavu  je hotelskog preduzeća PUTNIK. Danas njime upravlja Metropol grupacija iz Moskve, jedna od najmoćnijih kompanija u Rusiji i Evropi.

Od svog osnivanja Club A predstavlja hotel koji se voli i to najviše zahvaljujući osoblju hotela. Ljubaznost, predusretljivost i profesionalizam ovih ljudi je nadaleko poznata i već je česta pojava da više generacija iste familije su stalni gosti Cluba A.

Karakteristike: Hotel raspolaže sa 96 soba i dva apartmana.

Sadržaj soba: svaka soba ima televizor sa satelitskim programom, direktnu telefonsku liniju i mini bar.

Dodatni sadržaj: zatvoren bazen okruglog oblika sa velikim panoramskim staklima, jakuzzi i sauna, salon za masažu, skijašnica, besplatan parking, internet cafe, mini sportska sala i frizerski salon, buffet restoran, a la carte restoran, aperitiv bar, piano bar, kao i dobro opremljena igraonica za decu sa stručnim osobljem.

Usluga: polupansion (doručak , večera) sa mogućnošću doplate ručka. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika.

Gostima hotela Club A su na raspolaganju (uz upit i besplatno):
WiFi internet, sef, fotokopir aparat, faks, štampač, room service, lanč paket, dečiji krevetac, baby stolica za hranjenje.

Obezbeđen je i prateći servis po potrebi: buffet restoran, à la carte restoran, aperitiv bar i piano bar.

Club A pruža kompletnu uslugu i za organizovanje stručnih skupova i seminara. Konferencijska sala ima 60 mesta, a dve dodatne sale pružaju mogućnost za rad manjih grupa. Obezbeđen je i prateći servis po potrebi: buffet restoran, à la carte restoran, aperitiv bar i piano bar.

Hotel Club A pruža kompletnu udobnost i mogućnost da svaki trenutak bude vrhunsko uživanje.

.

Smešten u samom centru turističkog kompleksa, 100 m od najbližeg ski-lifta. Hotel ima 96 soba i 2 apartmana, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, SAT TV i mini bar. U sastavu hotela je više restorana, taverna, lobby bar, piano bar, prodavnica, frizerski salon, igraonica za decu, bežični internet, soba za masažu, đakuzi, sauna, zatvoreni bazen, mini sportska sala, skijašnica i parking.

Hotel PUTNIK *** Na 1650 m/nv, gostima su na raspolaganju 86 soba i 3 apartmana (sobe su sa kupatilom, telefonom i TV sa satelitskim programom), aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala,frizerski salon, salon za masazu, sauna,teretana, sala za stoni tenis, restoran, bilijar sala, besplatan wireless internet, skijašnica. Konferencijska sala moze primiti i do 150 učesnika. U neposrednoj blizini hotela nalazi se teren za male sportove i pruža izvanredne mogućnosti za rekreaciju. Doručak i večera (polupansion) se serviraju na bazi samoposluživanja.

Nalazi se u Sunčanoj dolini, na 1.650 m nadmorske visine, 200 m udaljen od žičare, 15 minuta šetnje od turističkog centra Kopaonika. Ima 90 soba i 3 apartmana, svaka ima kupatilo (tuš /wc), telefon, bežični internet i SAT TV. Gostima su na raspolaganju: restoran, aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala, frizerski salon, salon za masažu, sauna, teretana, sala za stoni tenis, bilijar sala, prodavnica suvenira, kongresna sala, skijašnica i parking, U neposrednoj blizini hotela nalazi se teren za sportove pogodan za dopunsku rekreaciju. Gosti hotela Putnik mogu da koriste besplatno bazen hotela Club A i prevoz do centra Kopaonika 2 puta dnevno.

HOTEL CLUB A KOPAONIK CENOVNIK ZIMA 2017/2018.

Hotel Putnik Kopaonik

 

PROGRAM PUTOVANJA – sopstvenim prevozom ili autobusom: 1. dan BEOGRAD – KOPAONIK Dolazak u hotel ili apartman, smeštaj posle 15:00h. 2. dan – poslednji dan Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan Napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 12:00h.

PREVOZ SUBOTOM i NEDELJOM: Autobuski prevoz: visokopodnim vozilima turističke klase (audio, video, klima), Polazak iz Beograda u 08 00 h sa parkinga u Bloku 42, preko puta “Buvlje Pijace”, (Novi Beograd, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), povratak u 14 00 h sa velikog parkinga ispod Konaka. Cena: povratna karta iz Beograda za odrasle 25€, jedan pravac 18€, deca do 10 god. povratna karta 15€, jedan pravac 11€. Polazak iz Novog Sada u 06 15h sa parkinga železničke stanice (kod Lokomotive), povratak sa Kopaonika u 14h sa velikog parkinga ispod Konaka. Cena: povratna karta iz Novog Sada odrasli 26€, jedan pravac 19€, deca do 10 god. povratna karta 16€, jedan pravac 12€. Minibus prevoz: vozilima sa audio/CD opremom, klimom, sa kućne adrese. Polazak iz Beograda u 08 00h. Povratak sa Kopaonika oko 14 00. Cena odrasli i deca: povratna karta 40€, jedan pravac 20€. Napomena: Putnici su obavezni da dva dana pre puta provere vreme polaska i ostave kontakt telefon.

Hotel PUTNIK *** Na 1650 m/nv, gostima su na raspolaganju 86 soba i 3 apartmana (sobe su sa kupatilom, telefonom i TV sa satelitskim programom), aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala,frizerski salon, salon za masazu, sauna,teretana, sala za stoni tenis, restoran, bilijar sala, besplatan wireless internet, skijašnica. Konferencijska sala moze primiti i do 150 učesnika. U neposrednoj blizini hotela nalazi se teren za male sportove i pruža izvanredne mogućnosti za rekreaciju. Doručak i večera (polupansion) se serviraju na bazi samoposluživanja.

USLOVI ZA DECU:
– Deca do 2 godine imaju besplatan boravak;
– Deca od 2 do 7 god.u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 50% od date cene i koriste zajednički ležaj;
– Deca od 7 do 12 god. u pratnji dve odrasle osobe, plaćaju 70% od date cene i koriste poseban ležaj;
– Deca od 2 do 12 god. u pratnji jedne odrasle osobe, plaćaju 70% i koriste poseban ležaj.
NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa, za efektivu na dan uplate;
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je
podložan promeni.
AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti
aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge;
UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim
ratama (čekovima građana). Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20./30. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do
Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa, Amex) do 3 rate BEZ KAMATE; Diners kartica na 3 rate BEZ KAMATE.
PREVOZ:
Minibus prevoz sa kućne adrese (subotom i nedeljom):polasci iz Beograda oko 08:00h, povratak sa Kopaonika oko 14:00h
– povratna karta 49 eur;
– jedan pravac 36 eur.
Autobuski prevoz visokopodnim vozilima turističke klase (audio, video, klima)
Polazak iz Novog Sada 06:15h kod Lokomotive, povratak sa Kopaonika u 15:00h (subotom i nedeljom);
– povratna karta 35 Eur, / deca do 10 god. – 25 eur
– jedan pravac 28 eur. / deca do 10 god -18 eur.
Polazak iz Beograda 08:00h sa parkinga ispred Sava Centra – savska strana, povratak sa Kopaonika u 15:00h (subotom i
nedeljom);
– povratna karta 25 Eur, / deca do 10 god – 17 eur .
– jedan pravac 20 eur. / deca do 10 god. – 12 eur

GALERIJA HOTEL CLUB A KOPAONIK

HOTEL PUTNIK KOPAONIK