HOTEL COLOMBO 4* LIDO DI JESOLO LETO 2018

HOTEL COLOMBO 4*Lido di Jesolo leto 2018

Lokacija HOTELA Colombo Lido: Nalazi se u samom centru letovališta, udaljen od plaže svega 100 metara.
Sadržaj: Hotel poseduje 2 lifta, čitaonicu, TV salon, dnevni boravak, terasu za sunčanje sa barom, restoran, teniski teren, bazen na krovu hotela sa jakuzziem, parking, igralište za decu, privatni deo plaže za goste hotela.
Sobe: Sve sobe sadrže TWC, SAT TV, mini frižider, telefon, sef i klima uređaj.
Usluga: Usluga u hotelu je polupansion, doručak – buffet service (samoposluživanje), večera izbor jela iz menija.

 

KOMPLETNU PONUDU HOTELA U LIDU DI JESOLU  MOZETE VIDETI NA http://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/italija-leto/lido-di-jesolo-leto/hoteli-lido-di-jesolo/

 HOTEL COLOMBO 4* LIDO DI JESOLO LETO 2018 – CENOVNIK ARANZMANA ZA LETOVANJE LIDO DI JESOLO

NAPOMENE:

·      Cene iz tabele su po osobi u evrima

·      Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursuProCredit banke na dan uplate

·      Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana

LEGENDA:

·         ND noćenje sa doručkom

·         PP – polupansion (noćenje sa doručkom i večerom)

CENA ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj u Lidu di Jesolu u 1/2 i 1/2+1 sobama (7 ili 14 noćenja u odabranom hotelu i na bazi odabrane usluge / doručak – kontinentalni švedski sto,  ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva ili tri menija)
 • za ceo period boravka ulaznice za plažu, 2 ležaljke i suncobran po sobi
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge licenciranog pratioca grupe
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera

CENA ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 11 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 17,99 god.), 24 € (osobe od 70 – 83,99 god.)
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističko putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona – PREPORUKAAGENCIJEJEDAPUTNIKPOSEDUJEOVUVRSTUOSIGURANJA
 • fakultativne izlete
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Lido, koja se plaća u periodu od 15.06. do 15.09. se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 *0,70 € po noćenju po osobi, a za boravak u hotelima sa 3* 1 € i boravak u hotelima 4*  1,5 € po noćenju / po osobi , deca ispod 12 godina oslobođena su plaćanja takse

POPUSTI:

 • deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dve punoplatežne osobe
 • deca od 0-2 godine imaju popust 100% (nemaju sedi[te u autobusu, nemaju krevet u hotelu)
 • ako putuju BESPLATNO – nemaju sedište u autobusu i nemaju krevet u hotelu
 • ako plaćaju određeni iznos – imaju sedište u autobusu i imaju pomoćni krevet u hotelu

spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 40 € (odrasli) i 25 € (deca od 2-12 god.) (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust)

DOPLATE:

 • klima uređaj i sef – visina doplate zavisi od hotela i plaćanje se vrši na licu mesta
 • doplate za jednokrevetnu sobe razlikuju se u zavisnosti od hotela. Takve sobe su uvek na upit.

POLASCI IZ DRUGIH MESTA(mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)

SOPSTVENI PREVOZ:

 • CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA40 € (odrasli) i 25 € (deca od 2-12 god.)
 • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje
 • putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena
 • postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

PROGRAM PUTOVANJA:
1. Dan –Polazak iz iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa velikog parkinga u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta otvorenog tržnog centra, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe (proveriti 3 dana preputovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.
2. Dan – Dolazak u Lido di Jesolo u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
2 – 8. Dan – Boravak na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
9. Dan – Napuštanje soba do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima (za tačno vreme povratka

informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

 1. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do 15.12.2018.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
TOKOM BORAVKA U LIDU DI JESOLU ORGANIZUJEMO FAKULTATIVNE IZLETE:

Minimum za realizaciju izleta je 25 putnika.

Cene fakultativnih izleta sastoje se od troškova rezervacija, prevoza, vodiča i organizacije.

VENECIJA: U prepodnevnim časovima odlazak do luke Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i Lido di Jesolo.

CELODNEVNI IZLET 25 € /deca 15 €

VERONA:       U prepodnevnim časovima polazak za Veronu. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Lido di Jesolo.       CELODNEVNI IZLET  45 € /deca 35 €
PADOVA:             U prepodnevnim časovima polazak za Padovu. Po dolasku obilazak grada: Trg Prato dela Vale, bazilika Sv. Antonija, spomenik Gatamelati… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Lido di Jesolo.        POLUDNEVNI IZLET 25 € /deca 15 €

 

 

KOMPLETNU PONUDU HOTELI U LIDU DI JESOLU  MOZETE VIDETI NA http://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/italija-leto/lido-di-jesolo-leto/hoteli-lido-di-jesolo/

GALERIJA SLIKA – HOTEL COLOMBO 4* LIDO DI JESOLO LETO 2018