Hotel CONTINENTAL 2*- Suncev Breg LETOVANJE 2019 –

Hotel CONTINENTAL 2* – Suncev Breg Bugarska  letovanje 2019

LOKACIJA: 300 m od plaže
U SOBI: TWC, balkon
U HOTELU: bar, frizerski salon, lift, lobi, menjačnica, prodavnica, recepcija, restoran, sef uz doplatu, sva javna mesta i sobe su nepušačke zone…
POGODNOSTI: parking, dečji bazen, igralište za decu, masaža, otvoreni bazen, stoni tenis, teniski teren…

SUNČEV BREG : Udaljen je 36km severno od Burgasa, 5 km od starog grada Nesebra i oko 90km južno od Varne, predstavlja moderan turistički grad i važi za najveći turistički kompleks na Crnom moru. Ima više od 250 hotela okruženih parkovima i drugim travnatim površinama. Peščana plaža je duga oko 10km i prostire se ka jugu do mesta Nesebar i Ravda. Grad obiluje restoranima, kafeima, klubovima, pivnicama, igralištima, a sve to povezuje turistički vozić. U ponudi su skoro svi sportovimi na vodi zbog toplog i mirnog mora.

Hotel CONTINENTAL 2*- Suncev Breg  LETOVANJE 2019 – CENOVNIK

HOTEL CONTINENTAL 2

Cene u tabeli izražene su u eurima za 10 noćenja sa doručkom, polupansiona ili all incl. po osobi .

Napomena :

U NAŠOJ PONUDI JE I VELIKI BROJ DRUGIH HOTELA U SUNČEVOM BREGU .
Putnici koji koriste sopstveni prevoz mogu da se opredele za datum i broj noćenja prema sopstvenoj želji, nisu obavezni da se drže smena datih u tabeli.

DOPLATE: Doplata za HB (polupansion) u hotelima ** i *** iznosi 6 – 8 EUR dnevno, a u hotelima **** iznosi 9 EUR dnevno.
Doplata za jednokrevetnu sobu zavisi od hotela i perioda boravka iznosi 50 – 100% od cene aranžmana.
Popusti za osobe na pomoćnom ležaju važe uz 2 punoplative osobe.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 10 noćenja sa doručkom ( 10 BB ), 10 polupansiona ( 10 HB ) ili All inclusive u izabranom hotelu, organizaciju puta i smeštaja. Usluge ishrane u svim hotelima su na bazi švedskog stola.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: prevoz autobusima turističke klase visokopodnim ili „dabldekerima“ (klima, audio, video ), boravišnu taksu – 5 EUR po osobi , individualne troškove.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom prijave i rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja. 50% od cene moguće je platiti u ratama čekovima građana do 15.11. 2019. Čekovi se polažu 10 dana pre puta.
Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate aranžmana.
KREDITNE I DEBITNE KARTICE: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica preko posterminala) sve vrste VISA KARTICA, DINA CARD, MASTER, MAESTRO.
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.

AUTOBUSKI PREVOZ

Cena autobuske karte za polazak iz Beograda: RT odrasli 60 €, deca do 12 godina 50 € , OW 40 €.
Polazak dan ranije u odnosu na smenu.

Prevoz iz Novog Sada organizuje se uz doplatu od 17 eur po osobi (povratna karta, neophodan minimum za transfer je 3 osobe). Polazak u 15.00h kod LOKOMOTIVE (žel. stanica).
Prevoz iz Niša: RT 45 € odrasli, 35 € deca do 12 godina. Polazak oko 21.00h kod mega marketa Tempo.

PROGRAM PUTOVANJA
1. Dan: polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 17.00h. Tačno vreme i mesto polaska biće definisni 2 dana pre puta 2.Dan: Dolazak u odredište oko podneva, smeštaj u hotel od 14 časova. Boravak u izabranom objektu od 2. do 12. dana. Napuštanje hotelskih soba 12. dana do 11.00h. Polazak za Beograd oko 17.00h po lokalnom vremenu. (Tačno vreme i mesto polaska i povratka proveriti u agenciji ili kod predstavnika).
13.Dan: Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

.

GALERIJA SLIKA – Hotel CONTINENTAL 2*- Suncev Breg  LETO 2019