Hotel KLUB SATELIT 4* Zlatibor ZIMA 2016/2017

Zlatibor hotel CLUB SATELIT -2016/ 2017 .god.

Smeštaj u hotelu odgovara visokim standardima. Sobe su kvalitetno opremljene i poseduju LCD televizore, DVD plejere, telefon, mini bar, kupatila sa hidromasažerima, room servis, wireless internet… Udobne sobe omogućavaju svakom gostu da ima komfor i privatnost koja mu je potrebna.

Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada.

Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 15000 zadovoljnih gostiju.

Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.


Svi apartmani su udobni i konforni i poseduju dnevnu sobu, spavaću sobu i kupatilo. Svaki apartman je opremljen telefonom i TV. Rum servis je omogućen u bilo koje vreme. Klub poseduje zatvoreni bazen, đakuzi, saunu, mini teretanu i niz drugih zanimljivih sadržaja u kojima gosti mogu uživati u bilo koje doba dana i noći. Na raspolaganju su različite vrste masaža od kojih izdvajamo kraljevsku masažu ili masažu sa četiri terapeutske ruke. U okviru objekta nalazi se savremeno opremljen internacionalni restoran domaće kuhinje. Karakteriše ga pored ljubaznog osoblja, veliki izbor specijaliteta kuće i mogućnosti degustacije vina iz svih krajeva sveta. Za decu je predvidjeno druženje u veseloj igraonici. 

HIT PAKET ROMANTIKA!!!

3dana/2noći

CENA ARANZMANA PO OSOBI – 8.790 rsd

Od 05.10.2016. do 23.12.2016.
i od 13.02.2017. do 20.12.2017.
 

Paket koji je namenjen parovima koji žele intimnu atmosferu i uživanje :

sadrzi

2 polupansiona( 2 noćenja sa doručkom*i večerom**)

*Kasni doručak u krevetu

**Večera u restoranu uz sveće i flašu šampanjca

Romantično noćno kupanje uz sveće

Uključeno korišćenje saune i zatvorenog bazena

Kasno odjavljivanje do 14h

Paket se može koristiti vikendom i radnim danima.

Doplata za all inclusive uslugu je 1.500 dinara dnevno za odraslu osobu

 CENOVNIK

ZA PERIOD: 05.OKT 2016 – 23.DEC 2016.

club-satelit-zlatibor-feniks-tours-png-1

ZA PERIOD: 23.DEC 2016 – 12.FEB 2017.
BEZ NOVOGODIŠNJEG PAKETA OD 30.DEC 2016-03.JAN 2017.

 

club-satelit-zlatibor-feniks-tours

 • Smeštaj

  Klub Satelit, Zlatibor

  A-00 Apartman VIP: Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači, dvosed i fotelja. Apartman poseduje kuhinju i dva kupatila, LCD/TV, DVD, mini bar, telefon, sef.
  A-01 Apartman: Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja, pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. U dnevnom boravku se nalazi dvosed i fotelja, LCD/TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera sa pratećim delovima).U spavaćoj sobi je jedan bračni ležaj, dok je drugi na galeriji. Kupatilo je sa tuš kabinom.
  A-02 Apartman: Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači, 2 fotelje,
  ugaona garnitura za sedenje, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.
  A-06 Apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, fotelja, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider,sudopera). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan TV. Kupatilo je sa tuš kabinom.
  A-07 Apartman: Apartman sa terasom. U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed i fotelja, LCD TV, DVD, mini
  bar, telefon, sef, dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. Kupatilo je sa tuš kabinom.
  A-10 Apartman: Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, LCD TV, DVD,mini bar, telefon, sef. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj. Kupatilo je sa tuš kabinom.
  A-11 Apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, fotelja, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan TV. Kupatilo je sa tuš kabinom.
  A-13 Apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed i fotelja, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. Kupatilo je sa tuš kabinom.
  Sve sobe 1/2: poseduju francuski ili odvojene ležajeve, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.
  „Room servis“ je dostupan 24 časa.

  Cena uključuje

  • Uslugu na bazi polupansiona  (doručak se služi sa izložbenog stola – ukoliko ima više od 20 gostiju, a večera se služi prema pansionskom meniju iz jelovnika na bazi ankete)
  • Korišćenje zatvorenog bazena, saune, đakuzija i  igraonice za decu

  Cena ne uključuje

  • Boravišnu taksu – odrasli 120,00rsd dnevno, deca od 7-15 godina 60,00rsd, deca do 7 godina ne plaćaju
  • Osiguranje  gostiju 15,00rsd dnevno po osobi; prijava gostiju 2,00rsd dnevno po osobi

  Doplate i popusti

  • Cena usluge noćenja sa doručkom je niža za 500,00rsd dnevno po osobi od cene polupansiona
  • Doplata za pun pansion iznosi 770,00rsd dnevno po osobi
  • Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ili posebnom ležaju  – GRATIS – uz obavezno pokazivanje zdravstvene knjižice
  • Deca do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe na zajedničkom ili posebnom ležaju  plaćaju 50%
  • Usluga doručka, ručka ili večere po izboru na licu mesta iznosi 770,00rsd dnevno po osobi


NAPOMENE:
 • U slučaju otkaza boravka agencija zadržava pravo da primeni Opšte uslove putovanja.
 • Organizator putovanja ne odgovara za eventualne drugačije usmene informacije u odnosu na program.