Hotel Olympus Resort Villas & Spa 5* – Litohoro – leto 2020.

Odmaralište, spa centar i vile Litohoro Olympus Resort nalaze se u Plaki kod Litohora, na samo 90 metara od plaže. Ovaj kompleks gleda na planinu Olimp i okružen je baštom sa organskim proizvodima. Besplatan bežični internet dostupan je u celom kompleksu.

Prostrane i sunčane sobe imaju balkon ili popločano dvorište sa pogledom na more ili na planinu. Sve moderno uređene sobe nude prostor za sedenje sa luksuznom foteljom. Sadržaji obuhvataju klima-uređaj i 32-inčni LCD TV sa satelitskim kanalima. Na raspolaganju su i vile sa sopstvenim bazenom i kaminom.

Jela grčke i mediteranske kuhinje pripremaju se u glavnom restoranu Elia i gurmanskom restoranu iz kojeg se pruža veličanstven pogled na more. Pića i osvežavajući kokteli služe se u kafe-baru.

Privatni spa centar Aphrodite sadrži saunu, ležaljke za opuštanje i 2 zatvorena bazena sa toplom vodom i hidromasažom. Teretana, 2 zasebne prostorije za masažu i brojni tretmani za negu tela takođe se nalaze u ponudi kompleksa.

Odmaralište, spa centar i vile Litohoro Olympus smešteni su na 3 km od Litohora i na samo 2 km od Nacionalnog parka Olimp. Grad Katerini je udaljen 12 km. Besplatan parking je obezbeđen u okviru kompleksa.


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje

– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta
– Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno
Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.
Kraj programa.


NAPOMENE:

– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
– Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


NAPOMENA:

U slučaju otkaza aranžmana, koji je rezervisan po uslovima ranog bukinga, storno trošak 30-240 dana pre puta iznosi 25% od celokupne vrednosti aranžmana, 8-30 dana pred put iznosi 50% od celokupne vrednosti aranžmana, 1-7 dana pred put iznosi 75%, a raniji odlazak ili nedolazak iznosi 100% od ukupne vrednosti aranžmana. Takodje kod ranog bukinga u slučaju otkaza ili bilo kakvih izmena, depozit se ne vraća.


GALERIJA