Hotel RADAR 3* / Marina Centro / RIMINI LETO 2018

Hotel RADAR 3* / Marina Centro / RIMINI LETO 2018

Opis hotela :  hotel RADAR  se nalazi u delu Riminija koji se zove Marina Centro. Od peščane plaže udaljen je 70 metara.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje restoran, bar, lift, parking sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu), besplatan wi-fi internet u hotelskom lobiju, sef na recepciji.
Sobe: sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima, telefon, wi-fi internet, klima uređaj, kupatilo, fen, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija (uz veliki izbor salata – buffet servis).

SAJT HOTELA : www.hotelradar.it

CENOVNIK ARANZMAN ZA LETOVANJE 2018 RIMINI – Hotel RADAR 3* / Marina Centro / RIMINI LETO 2018

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI:  dvokrevetna soba – dva standardna ležaja + pomoćni ležaj ili kreveti na sprat; BB – bed&breakfast (noćenje, doručak) – samoposluživanje; HB – halfboard (polupansion)doručak – samoposluživanje, večera – izbor više jela iz hotelskog menija; BB/SF – bed&breakfast/standard formula- (noćenje, doručak) – samoposluživanje, HB/PF – halfboard/premium formula (polupansion): doručak – samoposluživanje, večera – samoposluživanje.

DINARSKI DEO: plaćaju svi putnici bez obzira na vrstu usluge i prevoz do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
CENA BUS PREVOZA: cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u RSD. Deca od 0-12 god. plaćaju prevoz i imaju sedište.
CENA SMEŠTAJNIH/PANSIONSKIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima/video/audio)  BEOGRAD • RIMINI • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJAPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u 15:00h iz Beograda (sa parkinga u bloku 42, na Novom Beogradu, preko puta otvorenog  tržnog centra, tzv. “Buvljak”), iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 13:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-8.dan:dolazak u Rimini u prepodnevnim satima, smeštaj u hotel do 14:00h, boravak (7noćenja) u izabranom terminu i hotelu sa izabranim uslugama. 9.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela, povratak iz Riminija započinje u kasnima popodnevnim satima, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 min kasnije od zakazanog vremena. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka. 10.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Rimini – Beograd sa pratiocem grupe
  • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
  • turistička (boravišna) taksa u Riminiju za boravak u hotelima sa 3* – 1,5€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 2,5€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji, po dolasku. Deca do 12 godina ne plaćaju taksu.
  • doplatu za prevoz iz Novog Sada – 1.950 rsd
  • individualne troškove putnika i  fakultativne izlete

NAPOMENA ZA KORIŠČENE DUPLIH SMENA:  U slučaju spajanja smena – 14 ili vise noćenja, sabiraju se devizni delovi aranžmana za izabrane smene, a dinarski deo po osobi ostaje isti bez obzira na dužinu boravka.

Hotel RADAR 3*

/ Marina Centro / RIMINI LETO 2018

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2018., administrativnom zabranom preduzeća,
plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

GALERIJA SLIKA / Hotel RADAR 3* / Marina Centro / LETOVANJE RIMINI  2018