HOTEL SALIUS 4* LIDO DI JESOLO LETO 2018

HOTEL SALIUS 4* LIDO DI JESOLO LETO 2018

Hotel Salus 4* se nalazi u pešačkoj zoni sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima, blizu Trga Marina, na oko trideset metara od plaže. Hotel ima lobi, restoran, bar sa terasom, bazen sa ležaljkama (uz doplatu na licu mesta), lift, malo igrališe za decu, SPA centar (uz doplatu na licu mesta, zavisno od usluge), parking (uz doplatu na licu mesta). Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu. Sve sobe imaju TWC, SAT TV, telefon, fen, sef (uz doplatu na licu mesta), mini bar, balkon (bez garniture za sedenje) i klima uređaj (uračunat u cenu). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion – kontinentalni doručak, večera – izbor više jela iz menija.
Adresa: Via Giuseppe Verdi 35

CENOVNIK ITALIJA 2018 – HOTEL SALUS LIDO DI JESOLO

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI:  dvokrevetna soba – dva standardna ležaja + pomoćni ležaj ili kreveti na sprat; BB – bed&breakfast (noćenje, doručak) – samoposluživanje; HB – halfboard (polupansion)doručak – samoposluživanje, večera – izbor više jela iz hotelskog menija; BB/SF – bed&breakfast/standard formula- (noćenje, doručak) – samoposluživanje, HB/PF – halfboard/premium formula (polupansion): doručak – samoposluživanje, večera – samoposluživanje.

DINARSKI DEO: plaćaju svi putnici bez obzira na vrstu usluge i prevoz do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
CENA BUS PREVOZA: cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u RSD. Deca od 0-12 god. plaćaju prevoz i imaju sedište.
CENA SMEŠTAJNIH/PANSIONSKIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

 

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima/video/audio)
BEOGRAD • LIDO DI JESOLO • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJAPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u 15:00h iz Beograda (sa parkinga u bloku 42, na Novom Beogradu, preko puta otvorenog  tržnog centra, tzv. “Buvljak”), iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 13:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-8.dan:dolazak u Lidi Di Jesolo u prepodnevnim satima, smeštaj u hotel do 14:00h, boravak (7 noćenja) u izabranom terminu i hotelu sa izabranim uslugama. 9.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela, povratak iz Lido Di Jesola započinje u kasnima popodnevnim satima, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 min kasnije od zakazanog vremena. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka. 10.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Lido Di Jesolo – Beograd sa pratiocem grupe
  • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli
  • servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
  • turističku taksu u Lido Di Jesolo – za boravak u hotelima sa 2* – 0,60€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 3* – 1€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 1,5€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji, po dolasku. Deca do 12 godina ne plaćaju taksu
  • doplatu za prevoz iz Novog Sada – 1.950 rsd
  • individualne troškove putnika i  fakultativne izlete

NAPOMENA ZA KORIŠĆENJE DUPLIH SMENA: U slučaju spajanja smena – 14 ili vise noćenja, sabiraju se devizni delovi aranžmana za izabrane smene, a dinarski deo po osobi ostaje isti bez obzira na dužinu boravka.

NAPOMENA:  u slučaju promene (promena imena, perioda boravka, tipa smeštaja…) ili otkaza rezervacije potvrđene sa navedenim hotelskim popustom, troškovi promene/otkaza iznose 50% od ukupnog iznosa (odnosi se na hotele: Bolivar 3*, Kennedy 3*, Miami 3*, Sorento 3*, Jadran 3*, Le Soleil 4*).

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2018., administrativnom zabranom preduzeća,
plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama

 

GALERIJA SLIKA – HOTEL SALIUS 4* LIDO DI JESOLO LETO 2018

 

 HOTEL SALIUS 4* LIDO DI JESOLO LETO

 LIDO DI JESOLO LETO 2018