Hotel Slovenska plaza 4*- Budva LETOVANJE 2019

Hotel Slovenska plaza  4*- Budva LETOVANJE 2019

Slovenska plaza – Turističko naselje koje svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže (1600 metara dužine), široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine glavne privlačne tačke.

Turistički grad nakon potpune adaptacije završene u julu 2012. godine raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica (863 sobe i 153 apartmana) raspoređenih u dve kategorije 4 i 3+ * i kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno letovanje.

Hotel Slovenska plaza Budva -Lokacija: nalazi se u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni – Slovenska plaža je grad prepun zelenila u malom.

Turističko naselje Slovenska plaza je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat „Ekolabel“ obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa „Slovenska plaža“, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Smeštaj- Hotel Slovenska plaza : potpuno adaptirane smeštajne jedinice koje opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 3+* i 4*, konstantno su predmet pažnje mnogobrojnih gostiju koji se uvek rado vraćaju ovom naselju. Dobro označene i povezane smeštajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih celina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana sa terasom i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana sa terasom. Najveći broj soba ima i terasu. Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom:, kupatilo sa tušem, fen, frižider,sef, kablovska TV, klima uređaj, dečji krevetac po potrebi.

Hotelski sadržaji Slovenska plaza :

 

Plaža i bazeni
Na samo dvadeset metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža Slovenska plaža, duga 1600 metara. Gosti turističkog naselja koriste ovu plažu, a u zelenom pojasu neposredno uz plažu gosti mogu uz povoljne cene i dodatne popuste koristiti plažni mobilijar.

U okviru kompleksa nalaze se dva bazena , adaptirana u 2012. godini Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i celodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za decu. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osveženja i odmora, uz koriščenje djakuzija tokom dana i uživanju u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gdje se gosti mogu osvježiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima.

Wellness – Slovenska plaza
Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates, zumba. Za najmlađe organizovana je škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije.Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar’(gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima. Isto tako i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Hotel Slovenska plaza Budva-Animacija
Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 mdeca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima. U savremeno opremljenoj dečjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa deca mogu koristiti hit dečji lavirint i baby kutka namenjenom najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dečjih rođendana.

U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd..

Hotel Slovenska plaza Budva-Muzički program je organizovan za posetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.

U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu posetiti uz posebne pogodnosti. Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, dečjih predstava, crnogorskog nasleđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Hotel Slovenska plaza Budva-Dodatni sadržaji

  • Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu.
  • Wirless Internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi- recepcija, lobby, restorani, bazen uz doplatu.
  • Dečja igraonica, Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

Ishrana: polupansion, doručak i večera, švedski sto.

CENOVNIK 2018 – Hotel Slovenska plaza  4*- Budva LETOVANJE 2019

Turističko naselje
SLOVENSKA PLAŽA 4*

Termin boravka

Tip sobe/ App

Kapacitet

01.04-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-01.11.

Dvokrevetna soba, bez terase

2+1

36

51

64

51

36

Studio / App,  bez terase

2+1,2+2

42

56

73

56

42

Cene su izražene po osobi i danu, usluga POLUPANSION,  (doručak/večera-švedski sto)

Tip sobe/ App

Kapacitet

01.04-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-01.11.

Dvokrevetna soba, bez terase

2+1

44

62

77

62

44

Studio/App,  bez terase

2+1,2+2

50

67

86

67

50

Cene su izražene po osobi i danu, usluga ALL INCLUSIVE,  (ishrana švedski sto)

Aranžman može biti: 11 dana/10 noći, 8 dana /7 noći, 15 dana / 14 noći  ili broj dana po vašoj želji

DOPLATE:
*Za jednokrevetnu sobu iznosi 60% (juli/avgust) i 40% (juni/septembar) u odnosu na cenu 1/2 sobe
*Boravišna taksa, prijava i osiguranje  iznosi 1,50€ za odrase i 0,50€ za decu od  2-12. god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)
*Za ručak iznosi 8€  po osobi i danu
*Za terasu iznosi 2€ za odrasle a 1€ za decu po osobi i danu
POPUSTI:
*Deca do 2. god. – GRATIS
*Deca od 2-7 god. u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 50%
*Deca od 7-12 god. u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 30%
*Odrasla osoba u sobi i studiu/app na pomoćnom ležaju ima popust 10%

 U cenu je uključeno:
-smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge i broja dana
-troškovi organizacije aranžmana
U cenu nije uključeno:
-troškovi prevoza (obezbedjujemo uz nadoknadu)
-boravišna taksa i osiguranje (plaća se u Agenciji ili na licu mesta u zavisnosti od napomene)
-osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje, osiguranje protiv nezgoda i osiguranje od otkaza putovanja (obezbedjujemo uz nadoknadu)
-individualni troškovi i ekstra hotelski troškovi

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke na dan uplate.
*gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
*čekovima građana – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak na 3 mesečne rate bez kamate
*uplatom preko računa – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
*rani bookung važi za 100% uplate do datuma naznačenog u cenovniku

 

GALERIJA SLIKA  SLOVENSKA PLAZA

slovenska-plaza