Hotel Tatjana 3* – Budva – leto 2020.

Hotel Tatjana se nalazi na udaljenosti od 300 metara od Slovenske plaže i 500 metara od Starog grada. Osim toga benziska stanica na Jadranskom putu je u blizini hotela. Možete lako poći na plažu, autobusku stanicu, poštu, banku, Stari grad, butike a da Vam kola nisu potrebna. Hotel Tatjana nudi klimatizovane moderne apartmane sa prostranim balkonima. Čak neki apartmani na višim spratovima imaju pogled na more. U sklopu hotela postoji bazen, restoran, caffee-bar, i privatni parking. Hotel Tatjana raspolaže sa 39 apartmana koji pružaju maksimalan komfor koji će zadovoljiti potrebe gostiju tokom odmora ili poslovnog boravka u Budvi.
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

CENOVNIK


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel, posle 14:00 časova, u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Napuštanje hotelskih soba,studija i app.  do 10:00 časova.

NAPOMENA: boravak  na bazi  minimum 7 noćenja ili više  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotel , studiu ili apartmanu do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od  pravila (u najvećem broju hotela  ulazak u sobe studio/apartman je  posle 14:00 h, a iste se poslednjeg  dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 časova).


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu NBS-a. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

a)  UPLATA U CELOSTI (100% prilikom rezervacije)
– gotovinski, na račun agencije, platnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express i Dina.

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak aranžmana se iplaćuje u celosti najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) Čekovima građana
– 40% akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu na dan uplate, najkasnije do 15.12.2020. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.


GALERIJA