Paralia – Letovanje dece 2020.

Paralija – poznato letovalište u neposrednoj blizini Katerinija (6 km), privlači vas svojom lepotom i magijom. Jedinstvena kombinacija mora i planina daruje posetiocima bogatstvo izbora, čineći vaš boravak nezaboravnim. Trgovački centar regije, prepun taverni, butika, kafeterija i diskoteka, sportske ustanove, kulturne manifestacije, tradicionalne naseobine daruju vam nezaboravne trenutke boravka u Paraliji.


SMEŠTAJ
1. App hotel Elli
nalazi se u centralnom delu Paralije,u ulici paralelnoj sa šetalištem, 80 metara od plaže. Pored vile nalazi se puno prodavnica,restorana,butika.

Kapacitet agencije : Gostima su na raspolaganju  1/2, 1/3 studija i ¼ I 1/5 dupleksi. 
Sadržaj: Svaki studio/apartman sadrži opremljenu kuhinju sa posuđem za predviđen broj osoba, kupatilo, terasu, Wi-Fi. Gosti objekta mogu da koriste bazen u hotelu Girni. www.hotelgirni.gr

2. Apart. Hotel Relax se nalazi u mirnom delu Paralije, u blizini supermarketa “Lidl” i na nepunih 200m od plaže. Centar mesta je udaljen oko 250m. Apart. Hotel je trospratna zgrada sa liftom a nudi smeštaj u prostranim apartmanima i studijima, koji se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu. Sve jedinice su opremljene kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem (doplata na licu mesta), TV-om. Svi apartmani imaju balkon, dvokrevetni gledaju u dvorište, a svi ostali imaju fantastičan pogled na mistični Olimp. Poseduje Wi-Fi, parking, fen za kosu. Kapaciteti agencije se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu. 


CENA – letovanje dece
(cenovnik važi i za Apart Hotel. Elli i Apart. Hotel Relax) 


GALERIJA – VILA ELLI 

GALERIJA – Apart. Hotel Relax


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase (visokopodni sa klimom, audio-video opremom) na relacijama po programu,

• usluga na bazi 10 noćenja sa uslugom iz izabranog cenovnika
• usluga servisa predstavnika agencije u Grčkoj
• boravišnu taksu za sve vreme boravka
• Gratis za profesora
• organizacioni i ostali troškovi aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Grupno međunarodno zdravstveno osiguranje – iznosi: za decu do 15 godina 0,5 e ,odrasle (preko 18 godina) – 1 eur dnevno

• Saglasnost – za maloletne osobe, neophodna je saglasnost roditelja za prelazak granice, koja glasi na vodju grupe (u slučaju da oba roditelja ne putuju) ili na jednog roditelja (u slučaju da jedan roditelj putuje sa detetom)
• Plaćanje u ratama do decembra 2020. ( pokrićem čekova do 20.12.2020 godine )
Usluge moraju biti iste za minimum 30 osoba po grupi.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Feniks tours putovanja.