ROC LEO 4 *- C’an Pastilla / Playa De Palma leto 2019

Hotel ROC LEO 4 * –  Ca’n Pastilla / Playa De Palma Majorka leto 2019

SAJT HOTELA – www.roc-hotels.com

Hotel ROC LEO  –  potpuno renoviran  2016 god. Predstavlja odličan . Vrlo moderan , nalazi se uz prelepu promenadu u kompleksu objekata zajedno sa hotelima Java i Hellios, a na početku svetski poznate 5km dugačke peščane plaže (udaljen oko 50m) pod zajedničkim imenom Plaja de Palma. Sa jedne strane je plaža i promenada Plaja de Palma, mesto koje  milioni turista posećuju zbog kupanja, vodenih sportova, celodnevnih dnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lepi gradić Kan Pastilja sa mnoštvom nacionalnih i internacionalnih  restorana, poslastičarnica, prodavnica, marina i sa šetalištem duž slikovitih uvala. Svojom lokacijom omogućuje da se lako obiđe Plaja De Palma i glavni grad ostrva Palma de Majorka koji je udaljen samo 9 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: bazen za odrasle sa delom za decu, sunčana terasa sa suncobranima, ležaljkama i pool barom, restoran, snack bar, mini golf igralište, bilijar, stoni tenis, wi-fi internet u zajedničkom hotelskom prostoru (uz doplatu), internet kutak (uz doplatu).
Sobe: hotel raspolaže sa 285 moderno opremljenih soba. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Sobe sadrže: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, sef (uz doplatu), wi-fi internet (uz doplatu), telefon, kupatilo i balkonom.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

moderan i potpuno renoviran hotel 2016 god. predstavlja odličan izbor naše agencije. Nalazi se uz prelepu promenadu u kompleksu objekata zajedno sa hotelima Java i Hellios, a na početku svetski poznate 5km dugačke peščane plaže (udaljen oko 50m) pod zajedničkim imenom Plaja de Palma. Sa jedne strane je plaža i promenada Plaja de Palma, mesto koje  milioni turista posećuju zbog kupanja, vodenih sportova, celodnevnih dnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lepi gradić Kan Pastilja sa mnoštvom nacionalnih i internacionalnih  restorana, poslastičarnica, prodavnica, marina i sa šetalištem duž slikovitih uvala. Svojom lokacijom omogućuje da se lako obiđe Plaja De Palma i glavni grad ostrva Palma de Majorka koji je udaljen samo 9 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: bazen za odrasle sa delom za decu, sunčana terasa sa suncobranima, ležaljkama i pool barom, restoran, snack bar, mini golf igralište, bilijar, stoni tenis, wi-fi internet u zajedničkom hotelskom prostoru (uz doplatu), internet kutak (uz doplatu).
Sobe: hotel raspolaže sa 285 moderno opremljenih soba. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Sobe sadrže: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, sef (uz doplatu), wi-fi internet (uz doplatu), telefon, kupatilo i balkonom.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

CENOVNIK 2018 SPANIJA – ROC LEO 4*- C’an Pastilla / Playa De Palma Spanija LETO 2019

Za rezervacije do 31. januara odobravamo:
10% popusta na smeštaj i 10 % popusta na prevoz

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 3.990 rsd (dete 2-12g. – 2.990 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR
DOPLATA ZA PREVOZ
AVIONOM – 245€                   dete do 2g – besplatno

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + pomočni ležaj; superior soba – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne; family soba – porodična veća soba sa dva kreveta i dva pomoćna kreveta ili dva kreveta na sprat; BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela); AI – All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu); SV – sea view – pogled na more;

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza, iznos je naznačen u tabeli.
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.
CENA AVIO PREVOZA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.
HOTELSKI SPECIJALAN POPUST
Za hotele u cenovniku primenjuju se specijalni hotelski popusti za rane uplate u iznosu od 10% do 20% na objavljene cene.
Popusti važe za rezervacije do određenog datuma u periodu do aprila 2019.
Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti aranžmana.
Popusti su naznačeni u tabelama sa cenama hotelskih usluga za svaki hotel pojedniačno i zavise od termina uplate akontacije.
AGENCIJSKI SPECIJALAN POPUST
Za sve hotele u cenovniku primenjuju se specijalni agencijski popusti za rezervacije do 31.01.2019. u iznosu od:
10% na smeštajni deo aranžmana i 10% na troškove prevoza.
Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti aranžmana.
Popusti za rane uplate se mogu međusobno kombinovati (hotelski + agencijski popust).
Popusti se ne odnose na dinarski deo aranžmana, doplate i dodatne usluge naznačene u cenovniku

AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • PALMA DE MALLORCA  BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja  na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan:boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka):napuštanje objekta, poletanje sa Majorke prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

  • avio – čarter let na relaciji Beograd – Palma De Mallorca – Beograd
  • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
  • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 36,4€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom Majorka – 14.00€, RF taksa – 0.98€).
  • YQ taksu – 20€ (doplata za gorivo, taksa je podložna promeni). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
  • troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
  • turističku taksu – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 2,2€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 3,3€ po osobi/noći. Za devetu i desetu noć odobrava se popust od 50%. Deca do 16 godina ne plaćaju taksu. Plaćanje na recepciji.
    • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

 

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2018., admistritativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

HOTEL ROC LEO 4*- C’an Pastilla / Playa De Palma Spanija LETOVANJE – GALERIJA SLIKA