Hotel Java 4*- C’an Pastilla/Playa De Palma, Majorka – Leto 2020.

Hotel  JAVA 4*  Ca’n Pastilla / Playa De Palma  Majorka letovanje 2020.

Sajt hotela: www.bghotels.com

Lokacija: obnovljen sa povećanom kategorijum Java hotel nalazi se uz prelepu promenadu i na početku svetski poznate 5km dugačke peščane plaže (udaljen 80m) pod zajedničkim imenom Playa de Palma. Sa jedne strane je plaža i promenada Playa de Palma, mesto koje  milioni turista posećuju zbog kupanja, vodenih sportova, celodnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lepi gradić C’an Pastilla sa mnoštvom restorana, prodavnica, marinama i šetalištem duž slikovitih uvala. Svojom lokacijom omogućuje da se lako obiđe Playa De Palma i glavni grad ostrva Palma de Malorrca koji je udaljen samo 9 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Sadržaj: otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, zatvoreni bazen, bar kraj bazena, restoran, fitnes centar, sauna, igraonica i mini-klub za decu, dnevni i večernji zabavni i animacioni program za decu i odrasle, stoni tenis, bilijar, internet kutak
Sobe: hotel raspolaže sa  249 soba. Sve poseduju kupatilo, fen, klima uređaj, TV, sef (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju i balkon.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.


CENOVNIK – HOTEL JAVA 4*-  LETO 2020 


HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + pomočni ležaj; superior soba – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne; family soba – porodična veća soba sa dva kreveta i dva pomoćna kreveta ili dva kreveta na sprat; BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela); AI – All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu); SV – sea view – pogled na more;

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza, iznos je naznačen u tabeli.

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA:
 cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.


CENA AVIO PREVOZA:
 cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.


HOTELSKI SPECIJALAN POPUST

Za hotele u cenovniku primenjuju se specijalni hotelski popusti za rane uplate u iznosu od 10% do 20% na objavljene cene.
Popusti važe za rezervacije do određenog datuma u periodu do aprila 2019.
Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti aranžmana.
Popusti su naznačeni u tabelama sa cenama hotelskih usluga za svaki hotel pojedniačno i zavise od termina uplate akontacije.

AGENCIJSKI SPECIJALAN POPUST

Za sve hotele u cenovniku primenjuju se specijalni agencijski popusti za rezervacije do 31.01.2019. u iznosu od:
10% na smeštajni deo aranžmana i 10% na troškove prevoza.
Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti aranžmana.
Popusti za rane uplate se mogu međusobno kombinovati (hotelski + agencijski popust).
Popusti se ne odnose na dinarski deo aranžmana, doplate i dodatne usluge naznačene u cenovniku


AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • PALMA DE MALLORCA  BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja  na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan:boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka):napuštanje objekta, poletanje sa Majorke prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio – čarter let na relaciji Beograd – Palma De Mallorca – Beograd
 • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 36,4€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom Majorka – 14.00€, RF taksa – 0.98€).
 • YQ taksu – 20€ (doplata za gorivo, taksa je podložna promeni). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
 • troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
 • turističku taksu – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 2,2€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 3,3€ po osobi/noći. Za devetu i desetu noć odobrava se popust od 50%. Deca do 16 godina ne plaćaju taksu. Plaćanje na recepciji.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina,  rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

GALERIJA