MILANO – ĐENOVA – JEZERO LUGANO (ŠVAJCARSKA) – NOVA GODINA 2019 – 6 dana , 3 noćenja

Doček Nove Godine 
MILANO
ĐENOVA – JEZERO KOMO – JEZERO LUGANO (ŠVAJCARSKA) 

 

Milano – Obiđite  prelepe trgove, živopisne restorane i najmodernije radnje visoke mode. Milano je čuven po svojoj gotskoj katedrali, operi „Milanska skala“ i velikom аrhitektonskom i umetničkom nasleđu. U svetu Milan je najpoznatiji kao jedno od središta mode (uz Pariz i Njujork).

PROGRAM PUTOVANJA NOVOGODIŠNJI ARANŽMAN ZA MILANO :

Program putovanja

1. dan 29.12.2018. BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 17 časova sa BAS stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i peron polaska autobusa).Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.
2. dan 30.12.2018. MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan 31.12.2018. MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERAVALLE – MILANO
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu… Povratak u Milano u večernjim časovima. Individualan odlazak na DOČEK NOVE 2019 GODINE. Individualan povratak u hotel. Noćenje.
4. dan 01.01.2019. MILANO – JEZERO LUGANO (ŠVAJCARSKA) – MILANO
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Lugano, koje je jedno od najlepših jezera u Evropi. Podeljeno je između švajcarskog kantona i italijanske regije Lombardija. Nakon obilaska slobodno vreme. Povratak u Milano u poslepodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
5. dan 02.01.2019. MILANO – JEZERO KOMO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji …Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.
6. dan – 03.01.2019. – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

 

CENA ARANZMANA: 129 EURA hotel Sunflower 4*

OPIS HOTELA:

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, udaljen 750 metara od železničke stanice Boviza, od koje se može stići do centra grada. Raspolaže sa 75 moderno uređenih soba. Hotel ima recepciju, restoran, bar, parking kao i besplatan WI-FI u čitavom objektu. Sobe su lepo uređene, svaka sa kupatilom ( tuš/WC), TV-om, fenom za kosu, mini barom, klimom. Doručak – kontinentalni švedski sto.

www.hotelsunflower.it

U cenu je uračunato

  • – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
  • – smeštaj u Milanu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 4* u 1/2 sobama i 1/2+1 sobama
  • – obilaske prema programu (Milano)
  • – troškove organizacije i vođenja aranžmana
  • – usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uračunato

  • – međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 7 € (osobe od 18 – 69 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 17,99 god.), 13 € (osobe od 70 – 84 god.)
  • – Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
  • – obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju / po osobi
  • – ulaznice i fakultativne izlete

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

• Đenova i Seravalle – 35 € odrasli / 25 € deca
• Outlet Seravalle – 20 € / 10 € deca
• Jezero Lugano – 25 € odrasli / 15 € deca
• Jezero Komo – 20 € odrasli / 15 € deca
• Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ odrasli / 10€ deca
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana
POPUSTI:
• deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
• deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%
SOPSTVENI PREVOZ:
• NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
SUBOTICA – parking kod radničkog univerziteta = 25 EUR
NOVI SAD – parking kod železničke stanice = 15 EUR• OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)
• pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:
NOVA GODINA………………………….15.04.2019.
3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

milano-feniks-kraljevo