MILANO, ĐENOVA JEZERO KOMO – NOVA GODINA 2019

Milano – Đenova – Jezero Komo

NOVA GODINA 2019 – JEZERO KOMO

5 dana autobusom, 2 noćenja, 

NOVA GODINA MILANO 2019
MILANO – ĐENOVA – JEZERO KOMO – JEZERO LUGANO

29.12. 2018. –  02.01.2019.

Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije… U Milanu ćemo uživati u njegovim pričama o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, slavnim tenorima čuvene La Scala Opere, jednom čudnom običaju vrtenja na desnoj peti, i naravno o veličanstvenom Duomu, jednoj od najspektakularnijih crkvi na svetu… Svakako će svi uživati u blistavim izlozima modne metropole u ekskluzivnoj Via Montenapoleone… Putovanje je upotpunjeno i posetom jezera Komo i Lugano…
Program putovanja:

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan  29.12.2018.  BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 15:30h sa BAS stanice, sastanak putnika u 15:00h. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan 30.12.2018.  MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan 31.12.2018. MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO DOČEK NOVE GODINE 2019
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove,  glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba… slobodno vreme. U popodnevnim časovima dlazak u najveći italijanski outlet tržni centar –Serravalle
https://www.mcarthurglen.com/it/serravalle-designer-outlet/en/whats-on/christmas-gift-ideas/
Slobodno vreme za kupovinu… Povratak u Milano u večernjim časovima. Individualni doček NoveGodine 2019. Noćenje.

4. dan 01.01.2019. MILANO – ŠVAJCARSKA JEZERO LUGANO – JEZERO KOMO
Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Švajcarskog jezera Lugano i Italijanskog jezera Komo. Grad Lugano je jedno od mondenskih mesta Švajcarske smešten na obali istoimenog jezera. Izuzetno lep gradsa glavnim trgom Reforma, Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, i prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima… Po dolasku u Lugano slobodno vreme. Nastavak puta do jezera Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom severu zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta:  Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima povratak u Milano. Polazak za Beograd iz Milana oko 18h.  Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji…

5. dan 02.01.2019.  BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

 

Dočekajte Novu 2019.-tu godinu u Milanu sa Feniksom

CENA ARANŽMANA: 129€
FIRST MINUTE: 99€

 

– plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalnebanke na dan uplate –

First minute cena važe za rezervacije do 01.11.2018.

NAČIN PLAĆANJA:
– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
– Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih  kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
– Smeštaj u Milanu, u standradnim 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni)
– Obilazak prema programu – Milano
– Troškove licenciranog pratioca grupe
– Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– stanični vaučer 50 rsd po osobi (uplaćuje se u agenciji)
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
– Fakultativne obilaske izlete i ulaznice

– obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 € po noćenju / po osobi

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI
– Đenova i outlet Seravalle 35 € / deca 25 €
– Jezero Komo  i Jezero Lugano 30 € / deca 20 €
– Vožnja brodom po jezeru Komo 15 € / deca 10 €
– mogućnost fakultativnog prevoza za doček Nove godine do centra povratna karta 5€

DOPLATE:
– Doplata za jednokrevetnusobu 40e za 2 noći

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.O rganizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.felixtravel.rs. Smeštaj u hotelima u Milanu u širem centru:

HOTEL REX 3*, http://www.hotelrexmilano.it/en
Hotel Rex je smešten u tihom delu Milana, na 10 minuta hoda od stanice metroa Korveto (Corvetto). Sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, sef i mini-bar. Ovaj hotel je odlično povezan linijama gradskog prevoza: do Milanske katedrale stići ćete za 6 stanica vožnje metroom, a do trgovačke ulice Montenapoleone za 7 stanica. Stadion San Siro i Kongresni centar Milano udaljeni su 10 km.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

 

milano