Kolmar i Strazbur – Nova Godina 2019

NAJBAJKOVITIJI GRAD EVROPE – KOLMAR i STRAZBUR NOVA GODINA 2019.

Doček Nove godine u Kolmaru

6 dana, bus+hotel u centru Strazbura

UPDATE 09.10: PROŠIRENA GRUPA – OTVOREN JOŠ JEDAN BUS

FIRST MINUTE za prijave do 03.11.2018. 139EUR
NAKON 03.11. CENA SE POVEĆAVA ZA 20EUR

Period putovanja: 29.12.2018–03.01.2019.

kolmar

Najbajkovitiji grad Evrope – Kolmar i njegov “stariji brat” u pokrajini Alzas Strazbur . Grad sa oko 67.000 stanovnika, u podnožju planine Vogezi, Kolmar, novi hit među srpskim turistima.  Kroz grad protiče reka Lauch, koja je kanalom povezana sa Rajnom. Mnogobrojni mostovi i kanali doneli su još jedno ime ovom gradu- “la Petite Venise” ili „mala Venecija“ (kako se i zove jedna četvrt).Pre Strazbura i Kolmara obilazimo Veneciju, čuveni grad na vodi sa gondolama i kanalima, istorijskim pričama i znamenitostima poput bazilike Svetog Marka, Santa Maria della Salute, mosta Rialto.

Nova godina 2019. 

 

1.dan (29.12.2018): Polazak iz Beograda sa PARKINGA ISPRED MUZEJA ISTORIJE JUGOSLAVIJE (KUĆA CVEĆA)  u 22h. Nezaboravno putovanje počinje, upoznavanje u busu, druženje, smeh, muzika. Noćna vožnja kroz Hrvatsku sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti, kao i radi odmora putnika na svakih 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

2.dan (30.12.2018): Dolazak na “biser Slovenije”, jezero Bled u prepodnevnim časovima gde pravimo pauzu deset sati. Fakultativni obilazak prelepog mesta: infocentar gde ćemo pogledati o ovoj regiji, šetalište uz jezero, božićni vašar. Po želji putnici mogu obići bledski zamak, najromantičnije mesto u gradu, gde mogu probati tradicionalni Cream Cake i uživati u pogledu na jezero i ostrvo. Fakultativno krstarenje do Bledskog ostrva gde ćemo obići crkvu Uspenja iz 15.veka za koju se vežu brojne legende. Nakon desetočasovne tehničke pauze, nastavljamo put do Kolmara. Noćna vožnja kroz Austriju i Nemačku sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

3.dan (31.12.2018): Dolazak u Kolmar u prepodnevnim časovima. Bajka počinje! Fakultativni obilazak magičnog grada: istorijski centar, crkva Sv. Martina, Dominikanska crkva, Muzej Bartoldi, Muzej Unterlinden, Mala Venecija sa šarenim kućicama i božićnim bazarom. Slobodno vreme. Nakon nekoliko sati provedenih u Kolmaru, nastavljamo put do Strazbura. Dolazak u Strazbur u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel u centru grada. Fakultativni obilazak grada: Trg Kleber, katadrala, Mala Francuska sa tipičnim šarenim fasadama pokrajine Alzas. Slobodno vreme. Priprema za novogodišnju noć u jednom od najlepših gradova Evrope. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

4.dan (01.01.2019): Fakultativni izlet u Cirih, grad sireva, čokolade, satova i banaka: stari grad, crkva Grossmünster sa dva tornja i neverovatnim pogledom na reku i jezero, trg Lindenhof. U povratku obilazak bajkovitog Frajburga – “zelenog grada”: Stari grad, katedrala, gradska većnica, trgovačka kuća iz 16. veka. Povratak u Strazbur. Noćenje.

5.dan (02.01.2019): Pakovanje stvari i napuštanje hotela. Slobodno vreme za uživanje u  Strazburu. Popodnevni polazak za Beograd. Dnevno-noćna vožnja kroz Nemačku i Austriju sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

6.dan (03.01.2019): Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

UPDATE 09.10: PROŠIRENA GRUPA – OTVOREN JOŠ JEDAN BUS

FIRST MINUTE za prijave do 03.11.2018. 139EUR
NAKON 03.11. CENA SE POVEĆAVA ZA 20EUR

PRIJAVA: Prilikom prijave plaća se avans od 50eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke. Ostatak se plaća u dinarskoj protivvrednosti najkasnije do 29.11.2018.

Opcije plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje
 • Plaćanje čekovima
 • Plaćanje preko računa
 • Plaćanje platnim karticama

Aranžman obuhvata:

 • kompletnu organizaciju i vođenje puta
 • 2 noćenja u Strasburu u hotelu IBIS Budget Strasbourg Centre Gare u 1/2+1 sobama (double krevet i single krevet na sprat)
 • Prevoz visokopodnim autobusima (klima, audio i video oprema) na relacijama po planu i programu puta

Aranžman ne obuhvata:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 5 dana pred put)

***zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da OBAVEZNO UZMU međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice

 • Doplatu za 1/2 sobe u iznosu od 20eur po osobi
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Turistička taksa – 2eur po osobi za sve dane boravka
 • Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja