Hotel Olympic Star 4* – Nei Pori – leto 2020.

LOKACIJA : Hotel Olympic Star je predivan hotel na samoj plazi u Nei Poriju, Pijerija.  Svake godine hotel se nagradjuje plavom zastavicom zbog prelepe pescane plaze, Smešten u blizini centra, u podnozju Olimpa, odličan izbor za porodični odmor. Lokacija hotela je idealna za obilazak predivnih mesta kao što su Dion, Litohoro i planina Olimp. Od Soluna je udaljen  oko 115 km .

SADRZAJ :  recepcija, slanje faksa i pošte, restoran, taverna, besplatan internet, usluge pranja veša (uz doplatu), doktor na poziv (uz doplatu), organizovanje  ekskurzija, služba buđenja, lift, kafe bar, fudbal ili odbojka na plaži, stoni tenis, parking, dečije igralište, pogodan je za osobe u invalidskim kolicima, primaju goste sa kućnim ljubimcima, prodavnica u blizini hotela, rent a car, ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu.. ..

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje). Mogucnost doplate za polupansion (dorucak i vecera , takodje na bazi svedskog stola )


SOBE :  Hotel poseduje 32 potpuno opremljene sobe. Sve sobe sadrže prostor za spavanje, terasu i kupatilo, a sve su klimatizovane, sa TV-om, malom kuhinjom, frižiderom, fen za kosu, bežičnii internetom.

Jednokrevetna soba  –  25 m2 sa francuskim  lezajem . samo za jednu osobu.

Standard soba za 2 osobe   – 30m2 površine oko 25-30m², s pogledom na vrtove ili more, koja se sastoji od jednog prostora (bračni ili dva kreveta ) sa malom kuhinjom ( za podgrevanje)  i prostorom za sedenje, dizajnirana za  2osobe.

Standard soba za 3 osobe   –  30m2 površine oko 25-30m², s pogledom na vrtove ili more, koja se sastoji od jednog prostora (bračni ili dva kreveta + kauc ) sa malom kuhinjom ( za podgrevanje)  i prostorom za sedenje, dizajnirana za  2-3osobe

Porodična soba sa krevetima na sprat – – oko 35m²,  sa pogledom na more ili baštu, sastoji se od jednog prostora (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i kreveti na sprat) mala kuhinja, dizajnirana za 2-4 osoba.

Junior suite –  oko 35m2, sa direktnim pogledom na more, sastoji se od jednog prostora, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa, namenjeno za 2-4 osobe

Superior Porodična soba – 40m2, sastoji se od jednog prostora sa 4 standardne kreveta (dvokrevetne ili jednokrevetne), namenjene za 2-4 os

Apartman sa 2 spavaće sobe –   45m2 ,u prvoj sobi – kuhinjski kutak, kuvalo za vodu, 2 odvojena kreveta, kupatilo i, odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem.


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje

– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta
– Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno
Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.
Kraj programa.


NAPOMENE:

– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
– Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


NAPOMENA:

U slučaju otkaza aranžmana, koji je rezervisan po uslovima ranog bukinga, storno trošak 30-240 dana pre puta iznosi 25% od celokupne vrednosti aranžmana, 8-30 dana pred put iznosi 50% od celokupne vrednosti aranžmana, 1-7 dana pred put iznosi 75%, a raniji odlazak ili nedolazak iznosi 100% od ukupne vrednosti aranžmana. Takodje kod ranog bukinga u slučaju otkaza ili bilo kakvih izmena, depozit se ne vraća.


GALERIJA