HELIOS 3*- C’an Pastilla / Playa De Palma

Hotel HELIOS 3*  Ca’n Pastilla / Playa De Palma
Lokacija: veliki porodični hotel sa ogromnim sopstvenim parkom, nalazi se uz prelepu promenadu i na početku svetski poznate 5km dugačke peščane plaže (udaljen oko 50m) pod zajedničkim imenom Playa de Palma. Sa jedne strane je plaža i promenada Playa de Palma, mesto koje  milioni turista posećuju zbog kupanja, vodenih sportova, celodnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lepi gradić Ca’n Pastilla sa mnoštvom restorana, prodavnica, marinama i šetalištem duž slikovitih uvala. Svojom lokacijom omogućuje da se lako obiđe Playa De Palma i glavni grad ostrva Palma de Malorrca koji je udaljen samo 9km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Sadržaj: bazen za odrasle, bazen za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, zatvoreni bazen, restoran, bar, snack bar, igraonica za decu, vrt sa preko 3000 kvadratnih metara, teniski teren, stoni tenis,  pikado, teren za mini golf, usluge pranja veša, frizerski i kozmetički salon, wi-fi internet.
Sobe: hotel raspolaže sa 305 soba. Sve sobe su opremljene kupatilom, klima uređajem, TV-om, sefom (uz doplatu), telefonom i balkonom.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje

KOMPLETNU PONUDU ARANŽMANA ZA ŠPANIJU LETO 2016 MOŽETE POGLEDATI NA http://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/spanija/

SPECIJALAN HOTELSKI I AGENCIJSKI POPUST ZA RANE REZERVACIJE
HOTELSKI POPUST U IZNOSU DO 25% – UKLJUČEN JE U CENE HOTELA I VAŽI ZA REZERVACIJE DO 30.APRILA 2016.
DODATNI AGENCIJSKI POPUST U IZNOSU OD 10% – VAŽI ZA USLUGE PREVOZA ZA REZERVACIJE DO 31.MARTA 2016.
Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana

CENA PO OSOBI: 3.900 rsd (dete 0-12g – 2.900 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR

hotel

usluga

JUN
18

JUN
28

JUL
8

JUL
18

JUL
28

AVG
7

AVG
17

AVG
27

SEP
6

broj noćenja

10

10

10

10

10

10

10

10

10

C’AN PASTILLA PLAYA DE PALMA EL ARENAL

CENE PO OSOBI U EUR

HELIOS 3*

HB
C’an Pastilla / Playa De Palma

1/2 standardna soba
459
479
529
559
569
569
559
499
459
I dete 7-14g.
229
239
259
279
289
289
279
249
229

majorka avion

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: 1/2 standardna soba – dva standardna ležaja + pomočni ležaj; superior soba – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne; BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – buffet – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – buffet – samoposluživanje); AI – All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu)

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.
CENA BUS/AVIO PREVOZA: cena je po osobi. cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

AVIO PREVOZ (poseban čarter let)  BEOGRAD • PALMA DE MALLORCA • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJADan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja  na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Majorke prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Doplata za dodatni prevoz do/od aerodroma, po osobi: Novi Sad i Zrenjanin – 2.000 rsd., Subotica, Sombor i Kikinda – 3.000 rsd., Šabac i Valjevo – 2.500 rsd. Popust za decu od 2-12g. – 50%. Vreme i mesto polaska je određeno za svaki grad posebno i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:  

  • avio – čarter let na relaciji Beograd – Palma De Mallorca – Beograd
  • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
  • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:  

  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
  • troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
  • aerodromsku taksu u Beogradu i na Majorci u iznosu od 27,30€ za odrasle i decu od 2-12 god. Plaćanje u agenciji. Taksa je podložna promeni.
  • aerodromsku taksu na  Majorci za decu od 0-2 god. u iznosu od 11€. Plaćanje u agenciji. Taksa je podložna promeni.
  • YQ taksu – dodatnu kalkulativnu kompanijsku taksu (u slučaju poskupljenja goriva) u iznosu do 10€. Taksu određuje charter prevoznik Air Serbia. Obračun i naplata YQ takse se vrši 10 dana pre putovanja. Taksu ne plaćaju deca do 2 god

 

GALERIJA