SLOVENSKA PLAZA 3+* – Budva leto 2019

SLOVENSKA PLAŽA 3+*- Budva leto 2019.

Slovenska plažaTurističko naselje koje svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže (1600 metara dužine), široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine glavne privlačne tačke.

BUDVA 2018 LETOVANJE HOTEL SLOVENSKA PLAZA

Turistički grad nakon potpune adaptacije završene u julu 2012. godine raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica (863 sobe i 153 apartmana) raspoređenih u dve kategorije 4 i 3+ * i kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno letovanje.

Lokacija: nalazi se u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni – Slovenska plaža je grad prepun zelenila u malom.

Turističko naselje Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat „Ekolabel“ obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa „Slovenska plaža“, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora u zavisnosti od kalete 50 m do 150 m od plaže, na 10 min. šetnje od Starog grada. Naselje je zamišljeno kao jedinstvena celina i sastoji se iz tri dela: objekti za prijem gostiju, objekti za smeštaj gostiju i objekti za ishranu, sport i rekreaciju.

Usluga:
PP – polupansion (doručak / večera – švedski sto)
AI- all inclusive (doručak, ručak, večera-švedski sto), napitak uz obrok, all incl.bar 10-24h (svako veče živa muzika), sladoled ili nacionalna poslastica (palačinke / priganice) u 11h, kolač / voće / nacionalna poslastica u 16h, nacionalna pića, folklorne večeri jednom nedeljno, wellness i spa, sportske aktivnosti (joga, pilates, aquabic, zumba, salsa, škola plivanja, teretana na otvorenom, teniski / golf tereni, dečiji bazen sa toboganima), gumeni grad, igraonica i dečije predstave uveče.

Smeštaj: 1016 smeštajnih jedinica sobe/apartmani rasporedjene u dve kategorije sa 3* i 4*. Svaka soba/app 3* standardno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV,frižider, klimu, sef i WiFi uz doplatu.Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu), a studia/app i kuhinju (na zahtev). Svaka soba/app 4* luksuzno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV,frižider, klimu, sef i besplatan WiFi. Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu),a studia i app nemaju kuhinje.

Sadržaj: Naselje poseduje recepciju, restorane, caffe barove, aperitiv barove, samoposlugu, wellness i spa, teniski i golf tereni, animacija, igraonica i bazen za decu, Rondo bazen sa morskom vodom i bioskopom od 15/06-15/09, wireless internet gratis na javnim mestima (recepcija, loby, restoran Pjaca), parking koji se plaća.

Napomena: TN je kompletno renovirano za sezonu 2012.Hotelski sadržaji:

Plaža i bazeni
Na samo dvadeset metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža Slovenska plaža, duga 1600 metara. Gosti turističkog naselja koriste ovu plažu, a u zelenom pojasu neposredno uz plažu gosti mogu uz povoljne cene i dodatne popuste koristiti plažni mobilijar.

U okviru kompleksa nalaze se dva bazena , adaptirana u 2012. godini Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i celodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za decu. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osveženja i odmora, uz koriščenje djakuzija tokom dana i uživanju u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gdje se gosti mogu osvježiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima.

Wellness
Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates, zumba. Za najmlađe organizovana je škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije.Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar’(gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima. Isto tako i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Animacija
Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 mdeca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima. U savremeno opremljenoj dečjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa deca mogu koristiti hit dečji lavirint i baby kutka namenjenom najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dečjih rođendana.

U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd..

Muzički program je organizovan za posetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.

U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu posetiti uz posebne pogodnosti. Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, dečjih predstava, crnogorskog nasleđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji

  • Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu.
  • Wirless Internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi- recepcija, lobby, restorani, bazen uz doplatu.
  • Dečja igraonica, Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

BUDVA GOOGLE MAPS

Aranžman može biti i: 8 dana /7 noći, 15 dana / 14 noći  ili broj dana po vašoj želji

DOPLATE:
– Za jednokrevetnu sobu iznosi 60% (juli/avgust) i 40% (juni/septembar) u odnosu na cenu 1/2 sobe
– Boravišna taksa, prijava i osiguranje  iznosi 1,50€ za odrasle, 1,00€ za decu od 12-18. god. i 0,50€ za decu od  2-12. god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)
-Za ručak iznosi 7€  po osobi i danu
-Za terasu iznosi 2€ za odrasle a 1€ za decu po osobi i danu

CENOVNIK HOTEL SLOVENSKA PLAŽA BUDVA – CENOVNIK 2019

10% popusta – rani buking – važi za rezervacije do 31.03.2019.god. (nije uračunat u cenu iz tabele)

U pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju prvo dete od 2-12 god. GRATIS  a drugo dete od 2-12.god. plaća 50%

Slovenska plaza

DOPLATE:

*Za jednokrevetnu sobu iznosi 60% (juli/avgust) i 40% (juni/septembar) u odnosu na cenu 1/2 sobe

*Boravišna taksa, prijava i osiguranje  iznosi 1,50€ za odrasle i 0,50€ za decu od  2-12. god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)

*Za ručak iznosi 8€  po osobi i  danu

*Za terasu iznosi 2€ za odrasle a 1€ za deca po osobi i danu

POPUSTI:

Deca do 2. god. – GRATIS

*Deca od 2-7 god. u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 50%

*Deca od 7-12 god. u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 30%

*Deca od 2-12 god. u pratnji jedne odrasle osobe imaju popust 30%

Odrasla osoba u sobi i studiu/app na pomoćnom ležaju ima popust 10%

 

SLOVENSKA PLAŽA 3+*- Budva leto 2017 , SLOVENSKA PLAŽA 3+*- Budva leto 2017 ,  SLOVENSKA PLAŽA 3+*- Budva leto 2017 ,  SLOVENSKA PLAŽA 3+*- Budva leto 2017 ,  SLOVENSKA PLAŽA 3+*- Budva leto 2017 ,  SLOVENSKA PLAŽA 3+*- Budva leto 2017 ,  SLOVENSKA PLAŽA 3+*- Budva leto 2017 ,