Stavros – Vila Gregori Stavros – sa polaskom iz Kraljeva i Beograda

Stavros leto – Vila Gregori Stavros – Stavros leto sa polaskom iz Kraljeva i Beograda

Stavros leto  -Vila Gregori
Vila Gregori je nova i izuzetno moderno uređena vila, jedna od najlepših u Stavrosu. Nalazi se u mirnom delu Stavrosa. Od plaže je udaljena oko 200 m, a od centra grada oko 80 m. Poseduje 1/2 i 1/3 studija koji se nalaze na izdignutom prizemlju. Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu, TV, AC, Wi-Fi. Korišćenje klima uređaja i Wi-Fi-a je uračunato u cenu aranžmana.

Stavros leto – 2016 polazak iz Kraljeva i Beograda

Cene su iskazane u eurima PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA.-10 noci sa prevozom

stavros termini stavros leto

Cene su iskazane u eurima PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA.

LEGENDA:   S – studio; APP – apartman; DUP – duplex; AC *– korišćenje klime uračunato u cenu; AC – korišćenje klime nije uračunato u cenu.

 

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu  poslovne AIK BANKE za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: 60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata ( 15.12.2015.) bez uvećanja cene aranžmana,

PROGRAM PUTOVANJA:  

1.dan: Putovanje Beograd – Stavros sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu,  pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u  dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Stavros – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12.dan: Stavros – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h ( u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja  na putu i na graničnim prelazima ).

Napomena o prevozu: mogući polasci iz Novog Sada bez naknade.

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak iz Stavrosa  pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

ZA SOPSTVENI PREVOZ  cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi ( prevoz ), osim za smene 21.05/31.05/10.06 08.09/18.09.2015., gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher ( takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš ).

U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 € po osobi,  osim za 21.05/31.05/10.06 08.09/18.09.2015., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Stavros – Beograd, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom

Stavros leto