TOULA – TASOS DVOJE DECE DO 18 god. GRATIS

TASOS
APARTMANI – HOTELI
11 dana (10 noćenja)
AUTOBUSOM – AUTOMOBILOM

Apartmanska vila A kat. TOULA Potos
U centru Potosa, prelepa moderna apartmanska dvospratna zgrada sa studijima i apartmanima. Svi apartmani imaju terasu sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Lokacija: objekat je u centru mesta, udaljen oko 100m od peščane plaže. Okružen je brojnim prodavnicama i supermarketima.
Studio 02 (na prvom spratu): soba sa dva standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo – tuš/wc.
Apartman 03 (na prvom spratu): soba sa tri kreveta, odvojena kuhinja (frižider, šporet sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo. Parking za goste.
Klima se doplaćuje 5€ po danu – plaćanje na recepciji.

SPECIJALAN POPUST:
15% popusta na usluge smeštaja i 10% popusta na usluge prevoza za rezervacije do 15. marta 2014.
Popust se obezbeduje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana

CENA PO OSOBI: 3.500 rsd ( dete 0-12g – 2.500 rsd )
+ CENA PREVOZA (AVIONOM ILI AUTOBUSOM ) U TABELI U EUR
+ CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR

   PREVOZ – AUTOBUSOM                          55 eur       dete 2g – besplatno
apartman / hotel usluga MAJ
23
JUN
2
JUN
12
JUN
22
JUL
2
JUL
12
JUL
22
AVG
1
AVG
11
AVG
21
AVG
31

SEP
10

SEP
20

broj nocenja   10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
 
APARTMANI POTOS                                                                                                                      CENA PO OSOBI U EUR
Vila TOULA B kat.   std 02  NA 29 49 99 129 179 199 229 229 229 179 119 69 39
 BESPLATNO BORAVE DVOJE DECE OD 0-18g. I KORISTE TREĆI STANDARDNI LEŽAJ
  app 03  NA 19 39 89 119 159 179 199 199 199 159 99 49 29
NA – najam stuija/apartmana;  std 02 - dvokrevetni apartman;  app 03 - trokrevetni apartman app 04 - četvorokrevetni apartman  
DINARSKI DEO ARANŽMANA:  plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge, iznos je naznačen u tabeli.
CENA BUS PREVOZA: cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u EUR (din. plaćanje). Deca do 2g. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (din. plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio)  BEOGRAD •  TASOS • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 17:00h iz Beograda (Sava Centar – savska strana). Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Tasosa je oko 16:00h. 13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (Sava Centar). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 rsd. Vreme i mesto polaska je određeno za svaki grad posebno i započinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.
CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:
- autobuski prevoz na relaciji Beograd-Tasos-Beograd sa pratiocem grupe
- prevoz trajektom Keramoti-Tasos Limenas-Keramoti (vožnja traje oko 30 minuta)
- usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
- izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
- servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.
CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:  
- troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja, standardo na 35.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem  do 31. decembra 2014., admistritativnom zabranom preduzeća, turističkim kreditima poslovnih banaka, plaćanjem Visa, Mastercard, Dina i American Express platnim karticama.
 
OPŠTE NAPOMENE

- Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Apartmani i studija, čiste se svaka tri dana, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom raskloplivi i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
- Rezervacija hotela se vrši po uplaćenoj akontaciji. Konačna potvrda rezervacije se dobija u narednih 48 sati po uplati. Ukoliko se rezervacija ne potvrdi od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

GALERIJA