O nama

Turisticka agencija Feniks Kraljevo

Podaci turisticke agencije Feniks

PIB : 109249443

MATICNI BROJ : 21149136

LICENCA OTP broj  1

Turistička agencija Feniks  je osnovana davne 2001. godine i od tada beleži konstantan razvoj u oblasti svih vidova turizma. Agencija Feniks je savremeno organizovana, poseduje profesionalni kadar, savremenu opremljenost, saradnju sa najboljim prevoznicima, hotelijerima, kako u zemlji tako i širom sveta .Poseduje licencu za Organizatora  turističkih putovanja OTP -01/2016 . Ukljuceni smo u sistemu rezervacije karata, i direktno povezani sa hotelskim rezervacionim sistemom sirom sveta.

ISTORIJA

Turisticka agencija Feniks  je osnovana među prvim privatnim agencijama  ,a  osnovana sa vizijom i namerom  da postane i ostane lider u oblaszti turizma .Velikim iskustvom i znanjem  svojih kadrova agencija je za kratko vreme  stekla i zadrzala veliki broj korisnika, usluga nasih aranzmana kako u zemlji tako i u inostranstvu .Kroz  godine uspesnog rada ,radili smo na usavrsavanju nasih kadrova ,usavrsavanju tehnike ,postavljnju novih tehnoloskih standard u poslovanju razvojem sopstvene I subagentske prodajne mreze .Sve vreme tezili smo ka perfekciji i odgovornjošću  prema svakom učesniku u našem poslu .

Svojim klijentima prezentujemo i nudimo najprihvatljivija resenja u svim oblastima turizma sa velikim profesionalnim iskustvom ,licencama ,nagradama ,preporukama a uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja .Svojim servisom i iskustvom omogućavamo svim putnicima da svoje putovanje izvedu sa osećanjem zadovoljnog putnika ,a time se nasem timu   vrednost uloženog vraća na najbolji način .

Jedno od najdrazih nagrada je povelja Kapetana Miše Anastasijevića za prezentaciju turističkih potencijala Srbije .Svoje mesto smo dobili I u monografiji četvrtog izdanja-Put ka vrhu -u kojoj su slikom i rečju prezentovani uspesi najuspesnijih u Srbiji iz raznih oblasti privrede .Svi ti uspešni ,među kojim smo i mi pokazuju da kriza ne čini čoveka slabim ,već pokazuje njegovu snagu .

Naše poslovanje će se i  dalje unapređivati na principu pojedinačnog pristupa svakom putniku uz poštovanje individualnosti I uvazavanju zvih zahteva putnika .

Nas moto poslovanja su  reči  Božidara  Knezevića

“Zivot je putovanje u kome ogromna većina luta ,a samo malo njih ima jasne puteve pred sobom „

Te puteve smo postavile ispred tima nase agencije Feniks .

 

Pored klasične organizacije turističkih aranžmana koja podrazumeva letnji i zimski masovni turizam (kako u zemlji, tako i u inostranstvu), takodje se bavimo i:

  • Organizacijom kongresnog turizma

  • Sajamskog turizma

  • Zdravstvenim turizmom

  • Receptivom

  • Organizacijom ekskurzija

  • Organizacijom izleta

  • Organizacijom seminara

  • Organizacijom sindikalnih aktivnosti

turisticka-agencija-feniks-tours

Letovanje ponuda, aranzmani za Letovanje ,apartmani, Letovanje 2017 Grcka, Turska, Egipat,Spanija, Majorka, Grcka hoteli ,Italija leto 2017, Putovanja,Letovanje,Leto,Crna Gora,Krf,Tunis,Turisticke agencije,Turisticki aranzmani,Letovanje ponuda, aranzmani za Letovanje ,apartmani, Letovanje 2017 Grcka, Turska, Egipat,Spanija, Majorka, Grcka hoteli ,Italija leto 2017, Putovanja,Letovanje,Leto,Crna Gora,Krf,Tunis,Turisticke agencije,Turisticki aranzmani,Paralia iz Kraljeva, Grcka polzak iz kraljeva Olympic Beach letovanje 2017 Feniks tours Kraljevo turisticka agencija