Vila Guest House Ckuljevic Budva LETO 2021

Vila Guest House Ckuljevic Budva LETO 2021

Lokacija vile : Velji Vinogradi vila  udaljena je od plaže  oko  5 minuta hoda. Sve sobe imaju bežični pristup internetu.

Vila Čkuljević sadrži klimatizirane sobe, studia i  apartmane sa terasom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo ,  TV s kablovskim programima , klima.

U restoranu pored vile je ishrana na bazi  punog pansiona i polupansiona.

1/2 soba poseduje sopstveno kupatilo ,terasu ,klimu , peskire, televizor , frizider , kuvalo za kafu ,solje, case.

1/2 studio  poseduje sopstveno kupatilo ,terasu ,klimu , peskire ,televizor,  kuhinju komplet opremljnu

1/3 soba poseduje sopstveno kupatilo ,terasu ,klimu , peskire , frizider ,televizor, kuvalo za kafu ,solje, case.

1/3 studio

 poseduje sopstveno kupatilo ,terasu ,klimu , peskire , televizor , komplet opremljenu kuhinju.

1/4 app  poseduje sopstveno kupatilo ,terasu ,klimu , peskire ,televizor , komplet opremljnu kuhinji, U jedoj sobi je francuski , u drugoj dva odvojena lezaja.

BUDVA GUES HOUSE ČKULJEVI –  7 nocenja/ 8 dana POLUPANSION PO OSOBI

 

 

CENA JE PO SOBI/stidiu/apartmanu za sve osobe za 10 dana ukupno

Popusti za decu za pansionske usluge:
-deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)
-deca od 2-12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
-deca od 2-12 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene
-dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 70% od cene


Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Način plaćanja:
-gotovinski;
-30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
-na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2021.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga


NAPOMENE
– Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
– Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.
– Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrđuje da mu je uručen program putovanja, opšti uslovi putovanja i potvrda o garanciji putovanja organizatora putovanja pod rednim brojem potvrde o putovanju organizatora, dok je datum izdavanja garancije datum zaključenja ugovora o putovanju i važi za sve putnike navedene u ugovoru o putovanju. Potpisivanjem potvrde garancije putovanja putnik u celosti prihvata posebne uslove Dunav osiguranja. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaćeni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Potvrda garancije putovanja je sastavni deo Ugovora o putovanju NAPOMENA ZA PUTNIKA: Zakona o zaštiti potrošača (Član 109.stav1.)
– Potrošač je dužan da organizatora,lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator ili posrednik uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći,u pisanoj formi,na papiru ili na drugi odgovarajući način,obavesti o nedostacima izvršenih usluga,najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.

GALERIJA SLIKA