VILA PARTHENON NEI PORI – LETO 2019 – 40 m od plaže u CENTRU – POLAZAK IZ KRALJEVA I BEOGRADA

VILA PARTHENON NEI PORI – LETOVANJE 2019 – 40 m od plaže u CENTRU

Opis i lokacija: VILA PARTHENON nalazi se 50 m od plaže u centru, neposredno do crkve. Savršena lokacija vile. Pored vile nalaze se prodavnice, pekare, butici. Vila Parthenon  nema peškire. Za goste je na usluzi besplatan wi-fi internet. Klima se doplaćuje, 5€ dnevno, plaćanje na recepciji.
Studio 02: sadrži sobu sa  dva standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata), kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Studio 03: sadrži prostranu sobu sa jednim francuskim (1.20m) krevetom  jednim standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata), kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje. Max dvoje odraslih i jedno dete do 14 god.
Studio 04: sadrži prostranu sobu sa dva francuska (1.20) kreveta, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata), kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje. Max dvoje odraslih i dvoje dece do 14 god.
Studio 05: sadrži prostranu sobu sa dva francuska (1.20m) kreveta i jednim standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata), kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje. Max troje odaslih i dvoje dece ili dvoje odraslih i troje dece do 14 god.
Apartman 05 +1 : sadrži dve sobe, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje i obedovanje. Jedna soba sadrži francuski (1.20m) krevet i jedan standardni ležaj. Druga soba – dnevni boravak, sadrži francuski (1.20m) krevet i kauč na razvlačenje, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudoperu, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata). Max četrvoro odaslih i dvoje dece ili troje odraslih i troje dece do 14 god.

CENOVNIK VILA PARTHENON NEI PORI 2019  – POPUSTI

SPECIJAL – SAJAMSKI CENOVNIK!!!

POPUST URACUNET U CENU i vazi za uplate u iznosu od 30% . DODATNIH 5% za uplate u celosti

PARTHENON - cenovnik

cenovnik br:2 od 01.03.2019.

ODBITAK ZA SOPSTVENI PREVOZ 10% OD CENE PAKETA

FP02 – dvoje odraslih ( cena je ukupno za dve osobe u studiu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP03 – dvoje odraslih  i dete do 16 god.( cena je ukupno za tri osobe u studiu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP04 – dvoje odraslih  i dvoje dece do 16 god.( cena je ukupno za četiri osobe u studiu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP05 app – 4 odraslih  ili troje odraslih i   dete do 16 god.( cena je ukupno za četiri osobe u apartmanu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP06 app – 4 odraslih  i dvoje  dece do 16 god ili troje odraslih i troje dece do 16 god ( cena je ukupno za sest osoba u apartmanu – 10 noći sa uključenim prevozom)

 

POLASCI SU BEZ REGIONALNE DOPLATE!

NEI PORI BUS BR 1:  KRALJEVO, VRNJAČKA BANJA, TRSTENIK, KRUŠEVAC,LESKOVAC ( ŽELEZNIČKA STANICA), VRANJE , 

NEI PORI BUS BR 2 : KRAGUJEVAC , BATOČINA , JAGODINA, ĆUPRIJA, PARAĆIN, ALESINAC

NEI PORI BUS BR 3 : BEOGRAD( POLAZAK SA BAS PERONA), POŽAREVAC, VELIKA PLANA, STARI HRAST,  NIŠ ( POLAZAK SA TEMPA), 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Polazak u vecernjim satima . Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.

2. dan: Dolazak u  Nei Pori i ulazak u smeštajne jedinice posle 14h.

2. dan – 11. dan: Boravak u smeštajnim jedinicama na bazi izabrane usluge, najam studija/apartmana – noćenje

12. dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 9h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa u unapred dogovorenom vremenu. Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.

13. dan: Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

U cenu nije uračunata BT (plaća se na licu mesta) – ukupno 5 Eura po studiu/apartmanu za 11 dana 

POLASCI SU BEZ REGIONALNE DOPLATE!
NEI PORI POLAZAK BUS BR 1: KRAGUJEVAC
NEI PORI POLAZAK BUS BR 2: KRALJEVO, KRUŠEVAC,
BUS BR 3. BEOGRAD, NIŠ, LESKOVAC

 

 NEI PORI LETOVANJE-

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase (TV, AC, video…);
 • Smeštaj u objektima apartmanskog tipa na bazi najma studia/apartmana 10 noći (11 dana);
 • Usluge predstavnika agencije u mestu boravka;

 NEI PORI LETOVANJE 2019 –

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Korišćenje klima uređaja u smeštajnim jedinicama (nije obavezno i iznosi 5 Eura po danu).
 • Individualni i ostali troškovi putnika.
 • U cenu nije uračunata BT (plaća se na licu mesta) – ukupno 5 Eura po studiu/apartmanu za 11 dana 

Uslovi plaćanja:

 • Cena aranžmana je izražena u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Inteze na dan uplate.

 

 

Plaćanje do polaska:

 • Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put.

Plaćanje na rate:

 • Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak u jednakim ratama čekovima građana do 20.12.2019.godine, bez uvećanja.Placanje se vrsi po prodajnom kursu banka Inteze.

Uslovi putovanja:

 • Doplata za 1/1 studio je 70% od cene aranžmana u tabeli za 1/2 studio i putnik koristi jedno mesto u autobusu;
 • CENA POVRATNE AUTOBUSKE KARTE ZA PUTNIKE KOJI NE KORISTE USLUGE SMEŠTAJA ZA POLASKE IZ KRAGUJEVCA ( RODA), KRALJEVA (KEJ), VRNJAČKE BANJE (KOD KOČA), TRSTENIKA I KRUŠEVCA ( LAZARICA)  IZNOSI 50 EURA DO NEI PORIJA. CENA POVRATNE AUTOBUSKE KARTE ZA DECU DO 10 GODINA IZNOSI 35 EURA. ZA POLAZAK IZ NIŠA ( TEMPO) I LESKOVCA CENA POVRATNE KARTE IZNOSI 40 EURA, A ZA DECU DO 10 GODINA 30 EURA.

Važne napomene:

 • Organizator putovanja zadržava pravo da putem SPECIJALNIH i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama različitim od cena objavljenim u ovom cenovniku. Stranke koje uplate aranžman po cenama iz ovog cenovnika nemaju pravo potraživanja naknade na ime razlike u ceni.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termin iz tabele. Brojevi sedišta u autobusu se dobijaju prilikom uplate aranžmana.

VAŽNO !!! Posteljina se menja jednom u toku smene. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu) za vreme boravka kao i da poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska u 14h i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 9h. Sluzbenici na granici imaju pravo da ne dozvole ulazak putnika u njihovu zemlju i tada se smatra da je putnik odustao od putovanja.

Organizator putovanja „ Feniks – tours putovanja  „Kraljevo , licenca OTP 1/2016 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja  Feniks tours

00000

GALERIJA SLIKA VILA PARTHENON NEI PORI – LETO 2019