Apart-Hotel Ntinas Filoxenia 2* – Tasos, leto 2020.

Položaj: Apart-Hotel Ntinas smešten u mestu Sakla Potamia, 30 km od luke Prinos, na 11 km od luke Limenas. Kompleks se sastoji od 5 zgrada sa različitim tipovima smeštajnih jedinica. Hotel je udaljen oko 150m od gradske plaže u Skali Potamiji. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.


Smeštaj

STANDARD SOBA, sadrži dva standardna ležaja ili bračni krevet, klima uređaj, mini-frižider, sef, tv…

SUPERIOR SOBA, smeštene u prizemlju, sadrže dva standardna kreveta I jedan pomocni ležaj, klima uređaj, mini-frižider, sef, tv…

DELUXE SOBA sa pogledom na more ili bazen, lepo uređene, maximum do 3 osobe. Sadrže dva standardna ležaja Ili bračni krevet I jedan pomoćni ležaj, klima uređaj, mini-frižider, sef, tv…

EXECUTIVE SOBA, smeštene u novom bloku, sa pogledom na more ili bazen, maksimum do 3 osobe. Sadrže dva standradna ležaja ili bračni krevet I jedan pomoćni ležaj, klima uređaj, mini-frižider, sef, tv …

APARTMAN SA JEDNOM SPAVAĆOM SOBOM, pogled na more, odvojena spavaća soba, namenjen za 2-4 osobe, sadrži dva standrdna ležaja ili bračni krevet I jedna sofa na razvlačenje u dvevnoj sobi Klima uređaj, mini-frižider, sef, tv….

APARTMAN SA DVE SPAVAĆE SOBE,  sastoji se iz dve spavaće sobe I dnevnog boravka. U spavaćim sobama su dva standardna ležaja ili bračni kreveti a u dnevenoj sobi sofa ležaj, dva balkona I opremljena kuhinja. Klima uređaj, mini-frižider, sef, tv…

MEZONETA SA TRI SPAVAĆE SOBE, podeljena na tri nivoa, sadrži tri spavaće sobe I može smestiti do 7 osoba. Gornja spavaća soba sadrži dva standardna kreveta ili bračni krevet, donja spavaća soba isti sardžaj kao I gornja I treća spavaća soba koja ima krevete na sprat. Dnevna soba u kojoj je moguće smestiti još dve osobe.

STONE VILA, na dva nivoa sa dnevnom sobom I kuhinjom na gornjem nivou dok se u donjem nivou nalazi spavaća soba sa dva standradna ležaja ili bračnim krevetom I sofa ležajem.


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje

– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta
– Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno
Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.
Kraj programa.


NAPOMENE:

– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
– Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


NAPOMENA:

U slučaju otkaza aranžmana, koji je rezervisan po uslovima ranog bukinga, storno trošak 30-240 dana pre puta iznosi 25% od celokupne vrednosti aranžmana, 8-30 dana pred put iznosi 50% od celokupne vrednosti aranžmana, 1-7 dana pred put iznosi 75%, a raniji odlazak ili nedolazak iznosi 100% od ukupne vrednosti aranžmana. Takodje kod ranog bukinga u slučaju otkaza ili bilo kakvih izmena, depozit se ne vraća.


GALERIJA