ApartHotel IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETOVANJE 2020

VILA IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETOVANJE 2020

HALKIDIKI  – KASANDRA – leto 2020.  – first minute

IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETO
ApartHotel Ioannis Paradise se nalazi na izlasku iz Pefkohorija ka Paljuriju, na oko 450 metara udaljenosti od plaže. Ovaj objekat, idealan za miran odmor, poseduje bazen sa izdvojenim delom za decu, pool bar sa velikim izborom pića, parking prostor i mogućnost korišćenja WiFi interneta. Vila raspolaže trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Zbog njegove udaljenosti od centra mesta svakodnevno se, tri puta u toku dana za goste ovog objekta organizuje besplatan transfer do centra Pefkohorija. Promena posteljine je jednom u toku boravka.

PEFKOHORI GOOGLE MAPS

KRACI OPIS MESTA – PEFKOHORI je jedno od najinteresantnijih mesta na Halkidikiju, nalazi se skoro na samom kraju poluostrva, oko 105 kilometara od Soluna. Čine ga dva dela. Stari deo sa tipično malim kućama i baštama i tradicionalno gostoljubivim meštanima, dok vam na drugoj strani moderno izgrađena oblast blizu plaže, nudi moderan i nezaboravan odmor. Vrlo je popularno letovalište i kod samih Grka koji tu obično dolaze na vikend odmor. Prijatna klima, predivno prirodno okruženje i lepe plaže primile su svoje prve turiste ranih 70-tih godina i od tada je ovo mesto postalno jedno od poznatijih evropskih letovališta. Pefkohori ima sve prateće sadržaje koji su potrebni za kvalitetan odmor i rekreaciju turista. Tu su prodavnice, supermarketi, rent a car agencije, apoteke, ambulanta, pekare, pošta…

POPUSTI – HALKIDIKI – KASANDRA – ApartHotel IOANNIS PARADISE PEFKOHORI

POPUSTI PEFKOHORI 2020

POPUSTI
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. februara
Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. februara do 01. marta

 

 pefkohori vila ioanis paradise

 

 

IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETOVANJE – Uslovi za decu do 10 godina:
– Sezona–jedno dete, do 10 god., u krevetu sa roditeljima–besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba
– Vansezona – deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.

Golden Bay – USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Novi Sad/Beograd/Niš – sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 10. dan:Pefkohori– dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11. dan: Pefkohori- napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12. dan: – Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

Golden Bay -Uslovi plaćanja:
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2019. uz uvećanje od 2% po mesecu.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Banca Intesa).
U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja, usluge predstavnika agencije.
U cenu aranžmana nije uračunato: Prevoz autobusom turističke klase (audio, video oprema, A/C), uključujući vožnju u oba smera, međunarodno zdravstveno osiguranje putnika  i programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Mogući način plaćanja:evro se obračunava po prodajnom kursu UniCredit banke,na dan uplate.
–  30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja.

– 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.12.2020. uz uvećanje 7%.

IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETOVANJE 2020 –  GALERIJA SLIKA 

ioannis-paradise-pefkohori-letovanje\

IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETOVANJE , IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETOVANJE , IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETOVANJE , IOANNIS PARADISE PEFKOHORI LETOVANJE