Apartmani CHRISTIN Potos Tasos LETO 2018

Apartmani CHRISTIN Potos Tasos leto 2018
 

Nalaze se u centru Potosa, nadomak mora, šetališta i nacionalnih restorana. Ušuškani u zelenilu, prava su oaza za odmor-idealni za porodice sa decom. U sklopu velikog apartmanskog kompleksa nalazi se  lepo uređeno  dvorište sa roštiljem i  prostor  za parkiranje. Dve peščane plaže udaljene na oko 50 i 60 m pružaju izuzetne uslove za plivanje, ronjenje i pecanje. Apartmani – tip A iz naše ponude nalaze se u prizemnim objektima u okruženju zelenila i sadrže SAT TV, sef, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5 EUR po apartmanu dnevno), čajnu kuhinju sa frižiderom, aparat za kafu, kupatilo sa tuš kadom, fen, terasu sa garniturom za sedenje i direktnim izlazom na baštu i dvorište – idealan prostor za druženje i igru dece. Dvokrevetni apartmani (maksimalan broj osoba – dve odrasle osobe i jedno dete do 2 godine) i trokrevetni apartmani (maksimalan broj osoba dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina ili 3 odrasle osobe) su sa dva ili  tri ležaja i sadrže dve prostorije – sobu sa francuskim ili dva standardna (spojiva) ležaja i odvojenu kuhinju u kojoj se nalazi jedan ležaj standardnih dimenzija za treću osobu. Četvorokrevetni apartmani imaju predsoblje, spavaću sobu sa francuskim ili dva standardna (spojiva) ležaja, zasebnu kuhinju sa ležajem na razvlačenje redovnih dimenzija. Smeštaj u četvorokrevetnom apartmanu predviđen je za maksimum 3 odrasle osobe i jedno dete do 12 godina ili 2 odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina..
KLIKNITE NA https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/tasos/apartmani-tasos/ ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA Na Tasosu

Apartmani CHRISTIN Tasos LETO 2018 – CENOVNIK

potos
KLIKNITE NA https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/tasos/apartmani-tasos/ ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA Na Tasosu

 

PROGRAM PUTOVANJA SA AUTOBUSKIM PREVOZOM : Polazak je UVEK DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. 1. dan – Novi Sad – sastanak putnika pola sata pre predviđenog vremena polaska na parkingu kod Železničke stanice/stara lokomotiva Polazak autobusa za Tasos sa mesta sastanka u 15:00h, iz Beograda u 17:00h (parking preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu, blok 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe), iz Niša u 19:30h (benzinska pumpa preko puta motela Nais). Tokom sezone moguća je promena mesta i vremena polaska. Obvaeza je putnika da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. 2-11. dan – Tasos – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi izabrane usluge. 12. dan – Tasos (poslednji dan boravka) – napuštanje smeštajnih kapaciteta do 10:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa za Novi Sad u 17.00h po lokalnom vremenu (vremenska zona u Grčkoj +1 sat) ili u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. 13. dan – Novi Sad – Dolazak u Novi Sad na mesto polaska. Kraj programa.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA: *smeštaj u odabranom objektu na bazi najma, za odabrani termin na bazi 10 noćenja (po programu); *usluge predstavnika agencije; *troškove organizacije, rezervacije i izvođenja programa.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: *prevoz po izboru autobusom turističke klase (klima/audio/video) sa pratiocem grupe; *međunarodno putno zdravstveno osiguranje; *osiguranje od otkaza aranžmana; *doplate naznačene u programu; *fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera *ostale individualne i nepomenute troškove; * Boravišnu taksu u Grčkoj: Od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta (na dan dolaska u vilu).
AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA: Prevoz autobusom turističke klase (klima/audio-video oprema),na relaciji po programu sa pratiocem grupe i dva vozača,. prevoz trajektom na relaciji Keramoti-Limenas-Keramoti, vožnja traje oko 35 min u jednom pravcu. Mesta u autobusu nisu numerisana i određuju se prema redosledu prijava. Ne postoji mogućnost za biranje sedišta u autobusu osim kada situacija to dozvoljava ili kada je to cenovnikom navedeno kao mogućnost doplate. Minimalan broj prijavljenih putnika po svakom pojedinačnom polasku je 35. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika za svaki polazak pojedinačno prevoz organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Autobus po dolasku u letovalište staje kod smeštajnih objekata što je bliže moguće. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja.
CENA povratne karte (sa uključenom cenom trajekta u oba pravca) odrasli / deca do 12 godina : *Novi Sad 85 Eur / 75 Eur , *Beograd 80 Eur / 70 Eur, *Niš 75 Eur / 65 Eur. Moguće je priključenje putnika sa motela ili benzinskih pumpi do garničnog prelaza Preševo. Prevoz se plaća u celosti najkasnije 15 dana pre polaska na put.
KLIKNITE NA https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/tasos/apartmani-tasos/ ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA Na Tasosu

CHRISTIN Tasos LETO 2018

LETO 2018
OSTRVO TASOS