Apartmani FENIKS Zlatibor zima 2020/2021

Apartmani FENIKS Zlatibor zima 2020/2021

Apartmani “FENIKS” Zlatibor  nalaze se  u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Potpuno nova vila, napravljena 2020 god. Raspolažemo sa 13  komfornih apartmanima različitog tipa: studio apartmani, jednosobni, dvosobni i trosobni dupleks apartmani . Apartmani mogu da ugoste od 2 do 6 osoba. Sve smeštajne jedinice su luksuzno opremljene. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV. U skolu vile nalazi se  recepcija, lift, parking sa video nadzorom, vešeraj.

 

JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE:

Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici.

CENA NE UKLJUČUJE:

Boravišnu taksu 120,00rsd po osobi/noći, za decu do 7 godina se ne plaća boravišna taksa, a za decu od 7-15 godina se plaća 60,00rsd boravišne takse (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni), osiguranje 24,00rsd po osobi/noći; prevoz; individualne troškove putnika.

 

NAPOMENA: korišćenje apartmana počinje od 14:00 časova prvog dana boravka a napuštaju se do 10:00 časova poslednjeg dana boravka.