BERLIN AVIO – 99 Eura

BERLIN AVIO – 99 Eura

***Promotivne cena aranžmana***cena obuhvata /avion,3 noćenja sa doručkom,takse
Cenovnik važi do popune mesta

1. dan NIŠ – BERLIN

Dolazak na aerodrom “Konstantin Veliki” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje na let. Po sletanju na aerodrom Schönefeld , individualan transfer do hotela. Smeštaj u hostel/hotel. Slobodno vreme. Berlin, glavni grad Nemačke, ističe se raznolikošću pojava, bogatim kulturnim životom i dinamičnim, no istovremeno i opuštenim životnim stilom. Berlin postavlja najnovije trendove u životnim stilovima, muzici i umetnosti. Inspirisani neprevaziđenom kreativnošću sve više umetnika iz celog sveta dolazi u Berlin i čini ga time jednom od najuzbudljivijih mesta u Evropi.Noćenje.

2. – 3. dan BERLIN

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Znamenitosti Berlina pričaju istoriju cele jedne nacije od Brandenburške kapije pa do sedišta saveznog kancelara. U glavnom gradu Nemačke nalaze se sve najznačajnije zgrade Vlade, a među njima i istorijski Rajhstag koji je sedište nemačkog parlamenta. Berlin je grad umetnosti, umetnika i muzeja. Preko 170 muzeja – među njima je i čuveno muzejsko ostrvo – prikazuju blaga čitavog sveta. Značajni orkestri, kao što su širom sveta slavni Berlinski filharmoničari i tri velike operske kuće sa svojim zapaženim postavkama opera i baleta, čine Berlin stecištem ljubitelja klasike iz čitavog sveta. Za zabavu po svačijem ukusu brinu i brojna pozorišta, varijetei, revijalna pozorišta i brojni kabarei. Noćenje.

4. dan BERLIN – NIŠ

Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer na aerodrom Schönefeld. Polazak aviona za Niš. (Kraj usluga)

Cenovnik broj 03. važi od 17.08.2016.

Datum polaska: 08.09 15.09 29.09 06.10 13.10 20.10. 27.10 03.11 10.11 17.11 24.11
Datum povratka: 11.09 18.09 02.10 09.10 16.10 23.10 30.10 06.11 13.11 20.11 27.11
Hostel od 119 od  109 od 99 od 129 od 119 od 129 od 99 od 99 od 129 od 99 od 129
Hotel 3* od 219 od 199 od 199 od 229 od 219 od 199 od 199 od 199 od 199 od 199 od 199

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate. Cene iz tabele su u evrima, po osobi

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Niš – Berlin, Schönefeld – Niš low cost avio kompanijom Ryann Air, sa svim aerodromskim taksama
 • Ručni prtljag dimenzija 55cm x 40cm x 20cm, maksimalne težine 10kg
 • Smeštaj u odabranom smeštajnom objektu na bazi 3 noćenja u hostelu, odnosno na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu (hostel-višekrevetne spavaone sa zajedničkim kupatilom, hotel-dvokrevetne sobe sa zasebnim kupatilom)
 • Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • individualan transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 •  individualno zdravstveno osiguranje
 • čekirani prtljag
 • obrok i piće na letu

DOPLATE:

 • za 1/1 sobu na upit
 • čekirani prtljag 15kg 25 eur po pravcu, 20 kg 35 eur po pravcu (plaća se prilikom rezervacije)

***Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujmeo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija. U cenu aviokarte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate, gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 4 mesečne rate.
 • Aranžman se mora platiti u celosti kako su individualni polasci u pitanju.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata Objašnjenje za doručak u hotelima: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena okodostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

One80° Hostels Berlin Alexanderplatz Hotel  http://one80hostels.com/

Adresa: Otto Braun Str. 65, Mite, 10178 Berlin, Nemačka
Opis: Na samo 650 metara od cuvenog Alexanderplatz-a nalazi se hostel ONE80 koji u svojoj ponudi ima osmokrevetne, sestokrevetne i cetvorokrevetne spavaone sa zajednickim kupatilom. U svom sklopu ima i snek bar koji je gostima na raspolaganju uz doplatu. Sve spavaone opremljene su klasicnim jednokrevetnim ili lezajevima na sprat i sefom. Hostel One80 se nalazi na odlicnoj lokaciji i namenjen je putnicima ciji je motiv putovanja prvenstveno obilazak znamenitosti.

Hotel AMANO 3* Grand Central http://www.amanogroup.de/en/hotels/amano-grand-central/

Adresa: Heidestrasse 62, Mite, 10557 Berlin, Nemačka
Opis: Hotel Amano nalazi se u oblasti Mitte. Sve sobe sadrže klima-uređaj i flat-screen TV sa kablovskim kanalima, a pojedine uključuju prostor za sedenje. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem. Pogodnosti obuhvataju besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Gostima su na raspolaganju jos i restoran, bar, fitnes centar.

City Hotel am Kurfürstendamm 3* http://cityhotel-berlin.de/

Adresa: Kurfürstendamm 173, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10707 Berlin, Nemačka
Opis: Ovaj hotel sa 3 zvezdice nalazi se u šoping ulici Kurfirštendam, u centru zapadnog Berlina. Nudi moderne sobe, dnevni doručak na bazi švedskog stola i odličan pristup javnom prevozu. Sobe hotela City am Kurfürstendamm sadrže TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Recepcija radi 24 sata dnevno. Doručak služi se svakog jutra u hotelskom restoranu.

Holiday Inn Express Berlin City Centre West 3* https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/berlin/bercw/hoteldetail

Adresa: Kurfürstenstr. 78, Mite, 10787 Berlin, Nemačka
Opis: Hotel Holiday Inn Express Berlin Centre West smešten je na 7 minuta hoda od stanice metroa Vitenbergplac. Pored hotela staje autobus br. 100 koji saobraća direktno do većine čuvenih znamenitosti u Berlinu, uključujući Rajhstag i Brandenburšku kapiju.Sve sobe sadrže flat-screen TV, aparat za čaj/kafu i moderno kupatilo. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu.