BEČ 8. MART 2020. – (POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,NI) – 06.03./08.03.2020. – 68€ (HIT CENA) – SIGURAN POLAZAK

ARANŽMAN ZA BEČ – POLAZAK IZ KRALJEVA, ČAČKA, KRAGUJEVCA , BEOGRADA – SIGURAN POLAZAK ! 3 dana, 1 noćenje

TERMIN PUTOVANJA : 06.03./08.03.2020. – 1 noćenje sa prevozom – 68€

BEČ – Raskosni carski grad  sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak. Iskoristite priliku da uživate u fantastičnim delima Rembranta, Ticijana, Bernarda Belotoa, Gvida Renija, Antonisa Van Dajka i Antoana Vatoa u Zimskoj palati.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan 06.03.2020. Kraljevo – Kragujevac – Beograd

Polazak sa dogovorene lokacije iz Kraljeva  u 18,30.  Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan:  07.03.2020. BEČ
Dolazak u Parndorf u jutarnjim časovima. Parndorf outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće i td. Nastavak putovanja do Beča. Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada Mogcnost fakultativanog odlaska do parka Pratera . Smeštaj u hotel posle podnevnim  časova. Slobodno vreme.Noćenje.

3.dan: 08.03.2020 Beč –Bratislava

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna obavezna poseta kraljevskom dvorcu Schönbrunn sa prekrasnim parkom.( imperijal tura  )  koji okruzuje dvorac I poseta vidikovcu iznad dvorca .Posle obilaska fakultativni odlazak za Bratislavu ,glavni grad Slovacke .U Bratislavi panoramski razgled grada I obilazak stare tvrđave ( Katedrale Svetog Martina , Palata Grasalkovic ,Plava crkva .Slobodno vreme. Planiran polazak za Srbiju  oko 19 časova. Putovanje preko Mađarske sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

 4.dan: 09.03.2020. Povratak

Dolazak na mesto polaska u  jutarnjim časovima. Kraj programa.


 Cena aranzmana za Beč –  68€ 


ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase  na navedenoj relaciji / mesta se određuju  prema prijavi
– 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa  3 * ( u sirem delu Beča  kod aerodrome hotel MOXY) dorucak svedski sto
– Razgledanje Beča u pratnji vodiča
– Turistički vodič/ pratilac grupe
– Troškove ogranizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Individualne troškove
– Medjunarodno zdravstveno osiguranje troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 500,00 rsd (odrasli 19-70 god.), 450,00 rsd (deca do 18 god.), 1.714,00 rsd (stariji od 71 god.) –osigurana suma iznosi 15.000 €,
– Fakultativne izlete   : Dvorac Schönbrunn  Imperial tura 25 Eur / 15 Eur deca ;Prater 5 e ; Bratislava 15


HOTEL : Hotel MOXY Vienna Airport 3 *** smešten je u blizini bečkom Međunarodnom aerodromu Švehat. Gostima su na raspolaganju eleganto uređene i klimatizovane sobe, kao i bar The Now 24/7 koji je otvoren non-stop i koji nudi lagane obroke i pića. Dostupan je i besplatan bežični internet. Sobe sadrže 42-inčni flat-screen TV sa USB priključcima i sopstveno kupatilo opremljeno tušem i besplatnim toaletnim priborom. Pored toga imaju zvučno izolovane prozore koji se mogu otvarati.Na raspolaganju je zdrav kontinentalni doručak. Gosti mogu da uživaju u baru koji nudi veliki izbor vina i lokalnih piva.Recepcija radi non-stop, a u okviru objekta nalazi se i fitnes centar. Na raspolaganju su i sadržaji za sastanke koji su osmišljeni tako da u potpunosti ispune vaše kreativne ideje.
Centar Beča nalazi se na 15 km od hotela, dok je autlet Pandorf udaljen 30 km.
Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u gradu Švehat! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.
Grupama se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 9,3 za boravak sa više osoba.
Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u gradu Švehat! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.


DOPLATE:     Doplata za 1/1 SOBU: 30 Eur (na upit)
POPUSTI:  Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) 50 Eur u zajedničkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust 40%    Cena aranžmana se umanjuje za 20 Eur ukoliko se koristi sopstveni prevoz


NAPOMENA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.


PLAĆANJE:
Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem KURSU NBS na sledeći način:
– Gotovinski, 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
– Odloženo čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do juna 2020 .godine.
– Odloženo administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom U JEDNAKIM MESECNIM RATAMA DECEMBAR 2019 – JUN 2020 god.


OPŠTI USLOVI:
– Program je radjen na bazi minimum 50  putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja ili agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom
– Agencija na snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
– Organizator zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti.
– Uz ovaj progarm važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Feniks tours putovanja


POSEBNE NAPOMENE:
– Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave.·
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)·
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7· dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.
– Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.·
Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.


ORGANIZATOR PUTOVANJA T.A. FENIKS TOURS PUTOVANJA KRALJEVO , licenca br. 01/2016.