BUDVA – NOVA GODINA 2020. – od 65€

U podnožju planine Lovćen, pruža se Budvanska rivijera sa svojih 25 km dugačkih plaža, kao jedna od najposećenijih turističkih destinacija Crne Gore. Prva asocijacija na Budvu, svakako jeste dobar provod, po kome je Budva najpoznatija u letnjoj sezoni. Poseta Budvi u vreme novogodišnjih praznika može biti prava poslastica, zahvaljujući  sjajnom muzičkom programu I gostima  koji će se potruditi da 2020. godina otpočne dobrom zabavom i još boljom muzikom. Budvani garantuju dobar provod, a mi vam savetujemo da ga ne propustite! Toplija, primorska mesta u zimsko vreme uvek su dobar izbor. Šetnja starom budvanskom citadelom, pogled na božanstveni tirkizni Jadran, stari Kotor iz kojeg ćete moći da vidite jednu od najlepših panorama na svetu – usamljeno ostrvo Gospe od Škrpjela, I izlet do Dubrovnika – jednog od najslikovitijih gradova Mediterana… Nova godina zaista ne može da počne bolje!


PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (29.12.2019) POLAZAK
Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe i regulisanja graničnih formalnosti…
2. DAN (30.12.2019) BUDVA
Dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane vile. Šetnja starim gradom Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Muzički program na trgu ispred Starog grada počinje već od podneva bogatim kulturno – umetničkim programom, a u večernjim časovima će nastupiti svetski poznati DJ-evi MAHMUT ORHAN I OFENBACH. Noćenje.
3. DAN (31.12.2019) BUDVA – KOTOR – BUDVA
Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno izlet do Kotora (polazak u 12:00h). Razgledanje starog grada u pratnji lokalnog vodiča: Gradski toranj, Katedrala Svetog Tripuna, Crkva Svetog Luke, Pomorski muzej, Crkva Svetog Nikole… Slobodno vreme za šetnju i odmor… Povratak u Budvu do 17:00h. Pripreme za doček Nove godine. Novogodišnji program na trgu ispred Starog grada počinje već od podneva. DOČEK NOVE GODINE NA TRGU UZ NEVENU BOŽOVIĆ I ZDRAVKA ČOLIĆA. Noćenje.
4. DAN (01.01.2020) BUDVA – DUBROVNIK – BUDVA
Slobodno vreme u Budvi ili fakultativni izlet do Dubrovnika (polazak u 11:00h). Obilazak starog grada u pratnji lokalnog vodiča: Palate, Samostana, šetnja Stradunom, obilazak palate Sponza, fontane Onofrija della Cave, Crkve Svetog Vlaha, Pravoslavne crkve Svetog Blagoveštenja… Slobodno vreme za šetnju Starim gradom. Polazak ka Budvi u popodnevnim časovima. Slobodno veče.  Pripreme za reprizu dočeka na trgu, gde će nastupiti HARI MATA HARI I CECA RAŽNATOVIĆ .  Noćenje.
5. DAN (02.01.2020) BUDVA – NIŠ – LESKOVAC
Slobodno prepodne za individualne aktivnosti. Polazak ka Srbiji oko podneva. Vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti…
6. DAN (03.01.2020.) POVRATAK
Povratak u Srbiju. Kraj usluga.


CENA
1/2 std 65€
1/2 std 75
1/3 app 70


ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz turističkim autobusom visoke turističke klase na relaciji prema programu.
– Tri noćenja u odabranom smeštaju.
– Boravišnu taksu
– Pratioca grupe i troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje: za odrasle osobe 600 dinara, za decu do 18 god. 400 dinara, za osobe starije od 70 god. 1.200 dinara.
– Fakultativni izlet do Dubrovnika – 20 €, (neophodan pasoš) – minimum 30 osoba.
– Fakultativni izlet do Kotora – 10 €, –  minimum 30 osoba.
– Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 45 €.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cena aranžmana je izražena u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
– GOTOVINSKI – uplata u celosti prilikom prijave za putovanje ili uplatom avansa u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.
– ODLOŽENO – avans 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak u jednake mesečne rate do 10.01.2020., isključivo uz deponovanje čekova ili kreditnom karticom banke Intesa