Hotel Despotiko Suites 3* – Sitonija – leto 2020.

LOKACIJA : Hotel Despotiko se nalazi na plaži Tristinika, plaža u Grčkoj. Kompleks se sastoji od 3 niže zgrade i prostire se na površini od 15.000m². Najbliže naselje je Porto Kouf na 5 km udaljenosti.

SADRZAJ : WI-FI u opstim delovima hotela, nekoliko barova: beach bar, pool bar, snack bar, sala za doručak, restoran, bašta na krovu hotela, taverna, bazen, bilijar, igralište za decu, bioskop, teretana, stoni tenis, masaža, hotelski vrt.Mini market u sklopu hotela, suvenirnica u sklopu hotela, ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno.

USLUGA : usluga u hotelu je polupansion, švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.Usluga počinje večerom i završava se doručkom.

SOBE : Svaka soba ima: kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, klimu, krevetac (na zahtev), balkon ili terasu, mini frižider, mini kuhinju (sve sobe osim 4 premium suite sobe), sat. TV. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: telefon, sef, Wi Fi.

Baby apartmman(25 m2)- nalaze se u prizemlju i imaju direktan izlaz na baštu,sastoje se iz spavaće sobe sa 2 standardna ili francuskim ležajem i odvojenog kuhinjskog dela

Delux apartman u prizelju -Nalazi se na prizemlju, direktan pristup vrtu, spavaća soba sa francuskim ležajem i soba sa 2 odvojena ležaja.

Junior Suite Urban- Dnevna soba i francuski ležaj. Urbani stil.

Junior Suite Colonial- Dnevna soba i francuski ležaj. Kolonijalni stil.

Junior Suite Minimal-Dnevni boravak i francuski ležaj. Minimalistički stil.

Suite– Direktan pristup vrtu, pogled na more, francuski ležaj, bademantili i papuče, kupati

Delux apartman (30 m2)-nalaze se na 1. ili 2. spratu i imaju balkon ili terasu, max 2 – 4 osobe; sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje, mini trpezarijom i mini kuhinjom; spavaća i dnevna soba su odvojene vratima
Delux zeleni apartman (30 m2)-nalaze se u prizemlju – imaju verandu sa direktnim izlazom na baštu; max 2 – 4 osobe; sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom, pomoćnim ležajem, mini trpezarijom i mini kuhinjom – spavaća i dnevna soba su odvojene vratima
Superior apartment (30 m) nalaze se u prizemlju – imaju verandu sa direktnim izlazom na baštu ili na 1.spratu -imaju balkon ili terasu; max 2 – 4 osobe; sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom i mini kuhinjom – spavaća i dnevna soba nisu odvojene vratima već malim predsobljem
Porodicni suite u potkrovlju(40 m2) max 2 – 5 osoba; imaju dva nivoa –  na donjem nivou se nalaze 2 standardna ili francuski ležaj, mini kuhinja i mini trpezarija, a na galeriji se nalaze još 2 standardna ili francuski ležaj
Bungalov (60 m)zasebne prizemne kućice koje imaju verandu sa direktnim izlazom na baštu; max 2 – 5 osoba; sastoje se iz 2 spavaće sobe: u jednoj su 2 standardna, a u drugoj francuski ležaj, dnevne sobe – kamin i sofa i kuhinja sa trpezarijom; sobe su odvojene vratima
m2; max 2 osobe, jedinstveni dizajn i nameštaj, francuski ležaj, prostrana terasa, direktan pristup mini Wellness-u).

DODATNE USLUGE : dozvoljeni kucni ljubimci, ležaljke i suncobrani se naplaćuju prema pravilima hotela, pogodno za lica sa invaliditetom.

PAŽNJA : Kreditna kartica je obavezna prilikom prijavljivanja u hotel. Hotel ne naplaćuje ništa sa kartice izuzev ako je načinjena neka šteta ili lom inventara.

Website https://www.hoteldespotiko.gr/#experience


CENOVNIK


 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA