Đonović Guest House – Petrovac – leto 2022.

Petrovac je mali grad na Budvanskoj rivijeri, prepoznat kao idealna destinacija za vaš porodični odmor. Pozicioniranost u središnjem dijelu naše Jadranske obale omogućuje da iz Petrovca za sat do sat i po stignete do svih bitnijih dijelova Crnogorskog primorja – od Ulcinja na jugoistoku do Herceg Novog na sjeverozapadu. Ako krenete na sjever, za pola sata vožnje ste u basenu predivnog Nacionalnog parka Skadarsko jezero, a svega nekoliko sati vožnje ste udaljeni od ostalih crnogorskih nacionalnih parkova i planina na sjeveru Crne Gore koje su, još uvijek, za mnoge, ljepote koje tek treba da budu otkrivene.

Ono što Petrovac čini posebnim u turističkoj ponudi Crne Gore je činjenica da ste u malom mirnom mjestu gdje vam je sve na udaljenosti od 5 do 10 minuta hoda. Možete da birate da provedete dan na jednoj od petrovačkih ili obližnjih plaža – Gradska plaža, Lučice, Perazića do, Buljarica, Drobni pijesak … Petrovačka promenada će vas prijatno iznenaditi bogatom ponudom restorana i kafea; ako ste ljubitelji dobrog noćnog provoda, tu je obližnja Budva …

Dva manja ostrva – Katič i Sveta Neđelja naspram Petrovca i Porat sa tvrđavom Lazaret prepoznatljivost su Petrovca. Ako ste zaljubljenici u šetanje kroz borovu šumu stazom duž mora, Petrovac vam i tu nudi mogućnost da uživate.


Apartmani Đonović Guest House se nalaze u porodičnoj kući u mirnom, najljepšem dijelu grada, a kuća je okružena vrtom u kome naši gosti mogu da uživaju.

Rekonstrukcijom kuće 2018. godine sagrađeni su novi, moderni apartmani.

Birajući naše apartmane, opredjeljujete se za domaćine koji se bave turizmom preko 40 godina. Domaćini su vam na raspolaganju za pomoć i preporuku 24 sata/dan.

Udaljenost od gradske plaže je 250m, a udaljenost od plaže Lučice je 500m. Dobro opremljeni supermarket je na 30m od kuće, autobuska stanica je na 200m udaljenosti. Ako želite dobru lokaciju, na svega par minuta udaljenosti od centra mjesta, a opet želite biti izdvojeni od gužve i buke, naši apartmani su idealan smještaj za Vas.

Birajući nas, birate provjereni kvalitet, komfor, udobnost. Mi znamo samo za zadovoljne goste, jer to je naša misija u bavljenju turizmom.

U ponudi imamo četiri apartmana za četiri osobe sa zasebnom spavaćom sobom i dva studio apartmana za dvije osobe. Svi apartmani se nalaze na prvom spratu, klimatizovani su Multi split sistemom, imaju potpuno opremljene kuhinje, moderno opremljena kupatila, zasebne balkone, TV i bežični internet.

U prizemlju je jedan apartman za četiri osobe sa zasebnom spavaćom sobom i jedan studio apartman za tri osobe.

Oba apartmana su klimatizovana, imaju potpuno opremljene kuhinje, moderno opremljena kupatila, zasebne terase, TV i bežični internet.


CENOVNIK


Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Način plaćanja:
-gotovinski;
-30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
-na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2022.god. bez uvecanja


NAPOMENE
– Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
– Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.
– Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrđuje da mu je uručen program putovanja, opšti uslovi putovanja i potvrda o garanciji putovanja organizatora putovanja pod rednim brojem potvrde o putovanju organizatora, dok je datum izdavanja garancije datum zaključenja ugovora o putovanju i važi za sve putnike navedene u ugovoru o putovanju. Potpisivanjem potvrde garancije putovanja putnik u celosti prihvata posebne uslove Dunav osiguranja. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaćeni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Potvrda garancije putovanja je sastavni deo Ugovora o putovanju NAPOMENA ZA PUTNIKA: Zakona o zaštiti potrošača (Član 109.stav1.)
– Potrošač je dužan da organizatora,lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator ili posrednik uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći,u pisanoj formi,na papiru ili na drugi odgovarajući način,obavesti o nedostacima izvršenih usluga,najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.


GALERIJA