EKEN RESORT 3* superior

Eken Resort 3*
superior je sa stilom uređen hotel i nalazi u centru prelepe oblasti Gumbet, tri kilometra od Bodruma i na oko stotinu metara od gradske plaže (ležaljke i suncobrani se naplaćuju). Gostima su na raspolaganju dva restorana, dva bara, otvoreni bazen sa platformom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, sauna, tursko kupatilo, fitnes centar, bilijar, stoni tenis, wirelesss internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), a u blizini su i tereni za košarku i odbojku, kao i vodeni sportovi, internet uz doplatu. Sve sobe imaju TWC, TV, klima uredjaj (uračunat u cenu), sef (uz doplatu na licu mesta), fen, minibar, telefon i balkon. Usluga u hotelu je sve uključeno, švedski sto (samoposluživanje).
Osman Nuri Bilgin Cad 1510 Sok No 4, Gumbet, Bodrum

www.ekenhotels.com

 

PAKET ARANŽMAN (hotelski smeštaj i autobuski prevoz) – 10 noćenja
Cene su po osobi (dinarski deo aranžmana) i po osobi ili jedinici (devizni deo aranžmana (u eurima))
dinarski deo aranžmana
odrasli
12.000  (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 10.500)
deca 0-12 godina
9.000  (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 9.000)
TERMINI
TIP SMESTAJA
po
jedinici
po
osobi
max.
osoba
usluga
09.06
19.06
19.06
29.06
29.06
09.07
09.07
19.07
19.07
29.07
29.07
08.08
08.08
18.08
18.08
28.08
28.08
07.09
07.09
17.09
17.09
27.09
EKEN RESORT 3* superior – BODRUM
standardna soba
2+2
AI
365
365
480
480
495
550
550
490
390
390
335
popusti
standardna soba
III odrasla osoba – 30%, I dete 0-13 g. i II dete 0-3 g. – besplatno, II dete 3-13 – 50%
doplate
jednokrevetna soba
+50%
napomena
U standardnoj sobi mogu biti smeštene max. 2 odrasle osobe i 2 deteta 0-13 g. ili 3 odrasle osobe.
SPECIJALNI POPUSTI (odnose se na devizni deo, osim na dodatne usluge)
HOTELSKI POPUSTI
/
/
AGENCIJSKI POPUSTI
popust za ranu uplatu, važi za celokupnu uplatu do 28.02.2013
-7% (sabira se sa gore navedenim hotelskim popustima)
popust za ranu uplatu, važi za celokupnu uplatu do 31.03.2013.
-5% (sabira se sa gore navedenim hotelskim popustima)
HOTELSKI POPUSTI se sabiraju sa AGENCIJSKIM POPUSTOM (+7% ili +5%), po navedenim uslovima plaćanja
AGENCIJSKI POPUSTI se ne mogu medjusobno kombinovati/sabirati.
NAPOMENE za SMEŠTAJ
Kolona max. osoba označava broj osoba koje plaćaju punu cenu + osoba koje koriste odredjeni popust (ne označava broj ležajeva). Broj ležajeva koji se dobijaju u odredjenom tipu smeštaja se razlikuje od hotela do hotela i najčešće zavisi od uzrasta osoba koje u njemu borave.
NAPOMENE za AUTOBUSKI PREVOZ
doplate
za polazak iz Novog Sada 1.600 dinara, za polazak iz Kikinde 1.800 dinara, za polazak iz Zrenjanina 1.600 dinara
popusti
za polazak iz Niša 500 dinara
napmena
U zavisnosti od broja putnika (ispod 35), postoji mogućnost transfera iz Kušadasija od/do Bodruma.
Nije moguće kupiti samo autobusku kartu do Bodruma.
Program putovanja (molimo Vas da mesto i vreme polaska proverite (potvrdite) u agenciji dan pred put):
polazak
Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. Iz Kikinde (Dr. Zorana Djindjića 19) u 06.30, iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 07.00 časova, iz Zrenjanina (OMV pumpa na autobuskoj stanici) u 07.00, iz Beograda (veliki parking ispred hotela Continental – savska strana) u 09.00 i iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta – u slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizovan transfer do benzinske pumpe Nais; putnici koji nisu iz Niša, u tom slučaju polaze sa Naisa (ne dolaze u Niš)) u 12.00.
povratak
Povratak autobusa (transfera) iz Bodruma je oko 12.00 časovaposlednjeg dana boravka ispred odabranog hotela.
Trajekt je uračunat u cenu paket aranžmana.
NAPOMENE za SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, kada treba da kontaktraju predstavnika telefonom).
Trajekt se plaća luci, po važećem cenovniku brodske kompanije.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke:
uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2013.) – za studente i penzionere bez administrativnih troškova, administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2013.), platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express – vlasnici kartica Banca Intesa i Alpha mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate).

ARANŽMAN OBUHVATA:
– smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)
– VAŽNA NAPOMENA: u slučaju spajanja smena -20 noćenja, 30 noćenja … – sabiraju se devizni delovi  za odabrane smene, dok dinarski deo po osobi ostaje isti bez obzira na dužinu boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
– fakultativne izlete (informacije o programima i cenama potražite u agenciji)
– ostale nepomenute troškove

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:
– Od 01.01.2012. plavi (stari) pasoši više ne važe.
– Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od aranžmana, te podleže troškovima otkaza prem Opštim uslovima putovanja agencije SABRA COMPANY.
– Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije  EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

VAŽNE NAPOMENE:
– Navedeni popusti za treću, četvrtu… osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
– Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 30%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
– Broj telefona predstavnika  će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
– Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

GALERIJA