Hotel Potamaki Beach 3* – Benitses, Krf – leto 2020.

Lokacija: Nalazi se u centru turističkog mesta Benitses, na jugoistočnoj obali. Od šljunkovite plaže, nalazi se na 50 m, deli ga ulica. Okružen je velikim brojem prodavnica, kafića, restorana, a stanica lokalnog autobusa koji saobraća do grada nalazi se prekoputa hotela. Udaljen je 12 km od grada Krfa i međunrodnog aerodroma.

Sadržaj: Recepcija , sef na recepciji (uz doplatu), spoljašnji bazen sa baštom, ležaljkama i suncobranima oko bazena (uključeni u cenu), dečiji bazen, restoran, bar, snack bar, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi internet konekcija u lobiju, parking.

Smeštaj: Hotel poseduje 167 soba. Sobe poseduju kupatilo, balkon ili terasu, klimu, mini-frižider, fen i TV, internet. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe (francuski ležaj i jedan pomoćni ležaj ili dva standardna kreveta i jedan pomoćni ležaj). Sobe su sa pogledom na more ili sa pogledom na planinu.

Usluga: Noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola.

Website: http://www.potamakibeachhotel.com/en/


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje

– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta
– Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno
Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.
Kraj programa.


NAPOMENE:

– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
– Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


NAPOMENA:

U slučaju otkaza aranžmana, koji je rezervisan po uslovima ranog bukinga, storno trošak 30-240 dana pre puta iznosi 25% od celokupne vrednosti aranžmana, 8-30 dana pred put iznosi 50% od celokupne vrednosti aranžmana, 1-7 dana pred put iznosi 75%, a raniji odlazak ili nedolazak iznosi 100% od ukupne vrednosti aranžmana. Takodje kod ranog bukinga u slučaju otkaza ili bilo kakvih izmena, depozit se ne vraća.


GALERIJA