Hotel Xenios Theoxenia 4* – Uranopolis, Atos – leto 2020.

LOKACIJA

Hotel Xenios se nalazi na oko 3 km od mesta Uranopolis i oko 120km od aerodroma u Solunu. Između hotela i plaže je ulica, ali postoji podzemni hotelski prolaz  kojim se dolazi do peščano-šljunkovite plaže.

SADRŽAJ

Recepcija, glavni restoran, taverna, 3 bara(u lobiju, na plaži i pored bazena), otvoreni bazeni sa delom za decu, dečiji klub (za decu od 4-12 godina), igralište za decu, WiFi internet u javnim delovima hotela, parking, mini market, soba sa video igrama, tereni za košarku, odbojka na plaži, mali fudbal, teniski teren, sportovi na vodi,..Suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži su besplatni za goste hotela, dok se peškiri za plažu mogu dobiti uz depozit.

USLUGA

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, uz mogućnost doplate za all inclusive (samoposluživanje).


SOBE

Sve sobe imaju sef, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, mini bar, SAT TV, sef, klima uređaj i terasu ili balkon.

Eco soba: Oko 20 m². Nalaze se na nižem nivou u odnosu na standardne. Sobe ” bez pogleda” (gledaju na ulaz zgrade preko puta). Imaju velike terase. Imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu.

Standard soba: Oko 23 m², manje, locirane u dve glavne zgrade, sa pogledom na hotelsku baštu. Imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj.

Mezoneta: Oko 75 m², nalaze se u novoizgrađenom delu. Imaju dva nivoa, u donjem delu  je dnevni boravak (sofa), kupatilo i kuhinja a na gornjem delu se nalaze dve spavaće sobe s kupatilom (bračni ili dva odvojena kreveta) i balkon. Pogled na more i bazen. Predviđene za 2-6 osoba.

Porodična soba u potkrovlju: Oko 75 m², nalaze se u novoizgrađenom delu. Imaju dnevni boravak sa kupatilom i kuhinjom na nižem nivou (bračni krevet i sofa) i spavaću sobu na gornjem nivou (dva kreveta) i balkon  sa garniturom za sedenje. Pogled na more ili bazen. Predviđeni za 2-6 osoba.

WEB ADRESA: https://www.theoxenia-beach-hotel.com/


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA