HIT CENE ALBANIJA – DRAČ – paket aranžman 7 polupansiona sa prevozom

LETO 2021 ALBANIJA – HIT CENE ALBANIJA – DRAČ – paket aranžman – 7 polupansiona sa prevozom

HIT CENE ALBANIJA – DRAČ – paket aranžman – 7 polupansiona sa prevozom

AUTOBUSKI PREVOZ BEZ TERITORIJALNE DOPLATE (OBUHVATA SLEDEĆE GRADOVE):

Bus br. 1: Kragujevac, Kraljevo, ( Vrnjačka Banja  Trstenik Kruševac transfer do Kraljeva )
Bus br. 2:  Beograd, Požarevac, Velika Plana, Stari Hrast, Batočina Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Aleksinac, Niš (Tempo
)

Paket aranzman: 7 polupansiona  sa prevozom, po osobi:

Aranzman obuhvata:

 • Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom(AC/TV)
 • 7 polupansiona
 • vodič
 • troškovi organizacije puta

Aranzman ne obuhvata:

 • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • turističku taksu 1 E po danu.
 • fakultativni program u Draču

Popusti i doplate:

Deca 0 -5,99 god placaju smo prevoz 40 e

 Dvoje dece  6 – 11,99god.plaćaju 50% od cene I dele lezaj

 Dete 6 -11,99 god. ako koristi sopstveni ležaj plaća 70% od cene aranžmani .

OPIS HOTELA:

HOTEL SUN 3* DRAČHotel Sun nalazi se na 20m od plaze,  a na 5 km od centra Drača Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, parking…Usluga: Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje). Sve sobe su svetle i komforne i opremljene su klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom.

HOTEL IBIZA 3* DRAČ – Hotel Ibiza je na samo 150 m od privatne peščane plaže. Hotel Ibiza smešten je u Golemu, na 5 km od centra Drača.
Uz besplatan bežični internet i klimatizovani smeštaj, nudi teretanu, sobu za igre i otvoreni bazen. Sve sobe sadrže balkon, frižider i TV. Oni mogu doći ili sa pogledom na more ili na vrt ili na bazen. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem.

HOTEL ALBANIA STAR 4* DRAČ Hotel Albanian Star nalazi se na samoj plaži, na 13 km od centra Drača, u delu koji se naziva Golem. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, bar na plaži, fitnes centar, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), parking… Korišćenje suncobrana i ležaljki oko bazena su uključeni u cenu. Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), pun pansion (švedski sto-samoposluživanje) i all inclusive usluga (švedski sto-samoposluživanje).

Leonardo 4*  se nalazi pored privatne plaže sa besplatnim korišćenjem ležaljki i suncobrana, na 9 km od centra Drača.
Uz besplatan bežični internet i besplatan parking, nudi restoran, fitnes centar i klimatizovani smeštaj. Sve sobe i apartmani sadrže televizor s ravnim ekranom s kablovskim kanalima i sef.
Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom. Stajalište lokalnog autobusa udaljeno je 20 m. Drač je poznat po Amfitetaru koji je udaljen 10 km. Glavni grad Tirane sa aerodromom udaljen je 35 km od hotela Leonardo.

Hotel Onufri se nalazi na mirnoj lokaciji na plaži Golem Drač, na 350m od mora, lokacija nije u prvoj liniji plaže, što ga čini pogodnim za one klijente koji vole tišinu, parove koji mogu provesti vreme u čistoj vodi bazena uz piće u bazenu.
Kapacitet hotela: 36 soba, 24 porodične sobe,i 4 singl (sa dodatnim krevetom na zahtev), sa TV, klima uređajem, mini barom, tušem, room service, balkonskim vratima.
Restoran nudi albanski i italijanski meni, kuhinju otvorenog plana u kojoj možete uživati na površini sveže mesne ribe i svih ostalih tradicionalnih proizvoda, italijanski fini izbor vina.
Pratite svoje kraljice jela albanskog vina, italijansku i zimsku sezonu uživajte u divnoj kuhinji lova na svinje, zečeve i divlje ptice. Tokom leta Hoteli nude pun pansion uz doplatu.
Opšte pogodnosti: Bazen, Privatni parking, Bar / kafeterija, Diskoteka, Noćni klub, Restoran, Perionica / usluga pranja rublja, Sobna usluga, Lift, Taksi služba.

 

 

Program putovanja:

 1. dan – Polazak iz Beograda, Niša i Kraljeva sa dogovorenog mesta, u unapred dogovoreno vreme. Putovanje autoputem Miloš Veliki preko Preljine, Kraljeva i Raške ka Novom Pazaru. Vožnja kroz Kosovsku Mitrovicu, Vučitrn, Prištinu i Prizren prema Tirani, Draču i Ksamilu sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
 2. – dan – Ulazak u Albaniju u ranim jutarnjim satima. Nastavak puta do Drača Dolazak u Drač u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00).
 3. – 8. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge – 7 polupansiona
 4. dan – Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 09:00. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Albaniju i Srbiju sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalosti. Dolazak u Kraljevo, Niš i Beograd u kasnim noćnim satima. Kraj usluga.

 Uz Ovaj program važe opšti Uslovi putovanja T.A. Feniks tours putovanja Kraljevo, licenca broj 471/2020 od 10.12.2020.

HOTEL SUN 3 * GALERIJA

HOTEL IBIZA 3 * GALERIJA

ALBANIA STAR 4*

LEONARDO 4* DRAC

HOTEL ONUFRI 4*