Hotel Albatros 2* – Ulcinj – leto 2020.

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Hotel Albatros je smešten na sopstvenoj šljunkovitoj plaži, na lokaciji koju okružuje borova šuma. U ponudi ima 2 restorana, sezonski zatvoreni bazen i raznovrsne sadržaje za zabavu. Bežični internet se može besplatno koristiti. Nalazi se na 1 km od centra Ulcinja.

Sve sobe hotela Albatros su klimatizovane i uključuju pogled na more. Pored toga, svaka sadrži balkon, mini-bar i TV sa satelitskim kanalima. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem.

Hotel Albatros takođe nudi bar u lobiju, noćni klub, dečiji kutak i saunu. Gostima su na raspolaganju 2 hotelske plaže, od kojih je jedna nudistička. Mala peščana plaža je udaljena 800 metara.

Gosti mogu posetiti Stari grad u Ulcinju, koji predstavlja dobro očuvano utvrđeno naselje iz srednjovekovnih vremena. Nalazi se na vrhu brda odakle se pruža pogled na obalu i predstavlja jedinstvenu turističku atrakciju. Glavna autobuska stanica je udaljena 1 km od hotela, a aerodromi Tivat i Podgorica po 80 km. Dubrovnik je udaljen 180 km. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Najpopularniji sadržaji: turistički desk, besplatan privatni parking, bazen uz plažu, besplatan pristup bežičnom internetu uključen u cenu, transfer od/do aerodroma, bar.


CENOVNIK


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel, posle 14:00 časova, u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Napuštanje hotelskih soba,studija i app.  do 10:00 časova.

NAPOMENA: boravak  na bazi  minimum 7 noćenja ili više  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotel , studiu ili apartmanu do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od  pravila (u najvećem broju hotela  ulazak u sobe studio/apartman je  posle 14:00 h, a iste se poslednjeg  dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 časova).


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu NBS-a. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

a)  UPLATA U CELOSTI (100% prilikom rezervacije)
– gotovinski, na račun agencije, platnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express i Dina.

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak aranžmana se iplaćuje u celosti najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) Čekovima građana
– 40% akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu na dan uplate, najkasnije do 15.12.2020. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.


GALERIJA