Hotel Iberostar Bellevue 4* – Bečići – leto 2022.

Lokacija: Nalazi se neposredno uz veliku bečićku plažu i sastoji se od tri bloka.
Smeštaj: Udobne sobe od kojih je jedan broj okrenut prema moru imaju telefon, Sat-TV, klimu uredjaj, kupatilo sa fenom i balkon.
Hotelski sadržaji: Sadržaji hotela od kojih izdvajamo glavni restoran, više barova, 24h operativna recepcija, prodavnica, servis za pranje i peglanje, parking, veliki otvoreni bazen sa terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima besplatnim za goste hotela, picerija, dečiji bazen i igraonica sa animacijskim programom, sportski sadržaji, animatori, wellness i fitness centar, kongresna sala… i usluga all inclusive, čine da boravak u ovom hotelu bude vrlo prijatan, aktivan, opuštajući i potpun.
Ishrana: usluga ALL INCLUSIVE je gostima na raspolaganju od 10.00  do 23.00 i podrazumeva doručak, ručak, večeru, sendviče, kolače, vodu, kafu, sokove, pivo i jedan broj alkoholnih pića domaće i strane proizvodnje kao i korišćenje teniskih terena od 10.00 do 15.00. Na delu plaže koji je izdvojen za goste hotelu. Ishrana u glavnom restoranu je po principu švedskog stola. Napomena: ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju po sniženoj ceni, za goste hotela.

Usluga: AI – All inclusive (doručak/ručak/večera – švedski sto)


CENOVNIK

NA UPIT


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel, posle 14:00 časova, u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Napuštanje hotelskih soba,studija i app.  do 10:00 časova.

NAPOMENA: boravak  na bazi  minimum 7 noćenja ili više  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotel , studiu ili apartmanu do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od  pravila (u najvećem broju hotela  ulazak u sobe studio/apartman je  posle 14:00 h, a iste se poslednjeg  dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 časova).


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu NBS-a. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

a)  UPLATA U CELOSTI (100% prilikom rezervacije)
– gotovinski, na račun agencije, platnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express i Dina.

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak aranžmana se iplaćuje u celosti najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) Čekovima građana
– 40% akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu na dan uplate, najkasnije do 15.12.2020. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.


GALERIJA