Hotel BIRDAS Nea Kalikratia LETO 2020

Hotel BIRDAS – Nea Kalikratia LETO 2020

Nea Kalikratia letovanje, leto 2020 Nea Kalikratia

Opis i lokacija : Nea Kalikratia hotel Birdas ** je smešten u mirnom delu, na 150m od obale. je na 150 metara od obale, u mirnom okruženju. Ima 27 studija sa 2-3 kreveta, 17 dvosobnih apartmana sa 4-5 kreveta i 4 trosobna apartmana sa 7 kreveta. Svi apartmani imaju kuhinju sa frižiderom, plinskim šporetom i posuđem, kupatilo i telefon. U prizemlju je recepcija, trpezarija, bar i TV-sala.

KRAĆI OPIS MESTA:

Nea Kalikratia je turističko mesto udaljeno 35 km od Soluna.Nekada malo ribarsko selo ( postoji od 1922), sada sve više prerasta u mesto sa bogatom turističkom ponudom. Nea Kallikratia ima lepu, široku peščanu plažu, odličnu ponudu u svojim supermarketima (Lidl, Masutis, Marinopoulos…), mnogo taverni, restorana, pizzeria, kafica…Godine 2010 u Nea Kalikratiji je otvorena i nova ambulanta. Velika ponuda hotela i apartmana kao i podatak da je od aerodroma i Waterlanda ( Solunskog vodenog parka) Nea Kalikratia udaljena oko 30 km garantuje turistima koji odluče da leto 2016 provedu u Nea Kalikratiji odličnu zabavu i kvalitetan odmor.

Hotel BIRDAS Nea Kalikratia LETO 2018

NEA KALIKRATIA GOOGLE MAPS

Kompletnu ponudu možete videti na http://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/halkidiki/apartmani/kasandra/nea-kalikratia/

 CENOVNIK Hotel BIRDAS Nea Kalikratia LETO 2020

LEGENDA: S2-studio za dve osobe, S3-studio za tri osobe, APP4-apartman za 4 osobe (2+2),
APP5-apartman za 5 osobe (2+3), APP7-apartman za 7 osobe (2+2+3)
Cene oznacene sa * sadrze prevoz i smestaj po osobi.

 

 

LEGENDA: S2-studio za dve osobe, S3-studio za tri osobe, APP4-apartman za 4 osobe (2+2),
APP5-apartman za 5 osobe (2+3), APP7-apartman za 7 osobe (2+2+3)
Cene oznacene sa * sadrze prevoz i smestaj po osobi.

Hotel BIRDAS Nea Kalikratia LETO 2017

Cena aranžmana obuhvata: uslugu predstavnika agencije i najam apartmana, 11 dana (10 noći) sa uslugom po izboru u sobama, apartmanima, koji se plaća u Grčkoj.

Cena aranžmana ne obuhvata: autobuski prevoz, obavezno zdravstveno osiguranje i nepredviđene individualne troškove.

 

PREVOZ – Hotel BIRDAS Nea Kalikratia LETO 2019

Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima turističke klase. Putnik prihvata sedište koje mu agencija dodeli. Raspored sedenja se pravi tako što se u obzir uzimaju vreme uplate, porodice sa malom decom, starija lica.

Ukoliko putnik želi rezervaciju određenog sedišta, rezervacija će biti izvršena uz uplatu od 10 eura po sedištu. Mesto polaska, mesta za pauze i dužinu njihovog trajanja određuje agencija. Agencija prevozi putnike do kuće ili hotela onoliko koliko je to fizički moguće. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Prenos prtljaga do kuće odnosno hotela, putnici obavljaju sami. Putnik ima obavezu da sam vodi brigu o stvarima unetim u autobus.

Način plaćanja: cene u tabeli su izražene u eurima €. Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% na ime avansa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate sa uračunatim manipulativnim troškovima, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja ili preko kartica u Srbiji i kredita kod poslovnih banaka na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana do dana izdavanja a najkasnije 20 dana pre početka aranžmana.

GALERIJA SLIKA Hotel BIRDAS Nea Kalikratia LETO 2019

 

Hotel BIRDAS Nea Kalikratia LETO 2017

 

Vila BIRDAS Nea Kalikratia LETO 2019 , Nea Flogita 2019 letovanje , Letovanje Halkidiki , Kasandra leto2019 , apartmani Grčka Halkidiki, Halkidiki u ponudi agencije “Feniks tours” iz Kraljeva , Grcčka 2019 letovanje , Nea Flogita vila Birdas , apartmani Nea Flogita , Cenovnik 2019 Grčka