Hotel Chantziandreou 2* – Prinos, Tasos – leto 2020.

Hotel Chantziandreou smešten je u maslinjaku, nedaleko od peščane plaže, hotel Chatziandreou je udaljen 300 metara od sela Prinos, gde možete naći taverne kafe-barove i prodavnice. Hotel u ponudi ima otvoreni bazen i snek-bar kraj bazena.

Sve sobe hotela Chatziandreou sadrže balkon sa pogledom na bazen ili na planinu. Obuhvataju klima uređaj, TV i kupatilo sa fenom za kosu.

Doručak i ostali obroci služe se svakog dana u hotelskom restoranu. Možete uživati u kafi ili osvežavajućem piću u restoranskom baru, kao i u snek baru koji gleda na bazen i zelenilom obraslo okruženje.

Hotelski sadržaji obuhvataju TV salu i dečije igralište. Besplatan bežični internet možete koristiti u zajedničkim prostorijama hotela.

Luka u Prinosu udaljena je svega 800 metara od hotela Chatziandreou, dok se glavna luka na Tasosu nalazi na 16 km. Dodatne pogodnosti uključuju minimarket, udaljen 500 metara, i stanica autobusa koja se nalazi ispred samog objekta.

Odlično pozicioniran hotel sa izuzetnom uslugom predstavlja savršen izbor za letovanje u Grčkoj 2020. godine.


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje

– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta
– Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno
Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.
Kraj programa.


NAPOMENE:

– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
– Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


NAPOMENA:

U slučaju otkaza aranžmana, koji je rezervisan po uslovima ranog bukinga, storno trošak 30-240 dana pre puta iznosi 25% od celokupne vrednosti aranžmana, 8-30 dana pred put iznosi 50% od celokupne vrednosti aranžmana, 1-7 dana pred put iznosi 75%, a raniji odlazak ili nedolazak iznosi 100% od ukupne vrednosti aranžmana. Takodje kod ranog bukinga u slučaju otkaza ili bilo kakvih izmena, depozit se ne vraća.


GALERIJA